Пич много си прав и темата ти е СУПЕР... И аз мисля като теб... По неписан закон едно момиче си има резервен вариант...АМА ВИНАГИ. Те така ще го извартят че винаги другите ще са виновни, никога те. Те са с прекалено голямо самочувствие и достойнството им не може да го позволи. НЕ МОЖЕ. Просто нямат смелоста да преглътнат това самочувствие поне за миг и да кажат "да, не бях права или да, сгреших не трябваше да ти го причинявам"... Ама все някой друг им е виновен... Даже една на 10000 ще съм учуден... Повечето са интесчиики и гледат да те исцедят както си искат преди да ти теглят майната,малко да тези който се съобразяват с половинките си,много малко и им свалям шапка,защото за такива момичета си заслужава. Е тва е положението правете си сметка !!! Винаги щом нещо се прецака излизат с номера "обичам те" и си мислят че всичко вече е минало.Но дали ще те пакажат с действия че те обичат,без да ти вирят краката пред муцуната ти е друга тема на разговор. За повечето то тях тва е най-лесния вариант !!!!! За едно момиче да остане самааа "сакън" да не става щот ще настъпи нов ледников период !!! И им се подлагаме щот сме прости, все едно момичетата са в ограничен асортимент в България ! Не казвам че и ние сме цвете за мирисане, но има и свестни момчета които попадат на такива змии !