- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не я харесват защото е по-пълна?!?!
Този факт слага диетите към нездравословните.Първоначално написано от Unabomber
С бягане не започвай веднага, защото с тези килограми ще ти се натоварват много ставите.
Мъжът е чест и достойнство, не килограмиПървоначално написано от cranberry696
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Ами именно... ти го каза сама - "мъже"Първоначално написано от cranberry696
![]()
хЪх...
15 килограма за 3 месеца = 5 килограма на месец =>Първоначално написано от badsector
5 килограма на месец = по килограм на седмица, ако това не е здравословно незнам кое... Може би килограм на 40 дена ?![]()
Определено съм съгласен! Подобно отслабване НЕ е нездравословно. И нека използвам поста, за да дам още няколко съвета. Старай се отслабването да става не толкова за сметка на калорийния дефицит, който ще създадеш с новия режим на хранене, а за сметка на спрота т.е. на изгаряните калории.Първоначално написано от Unabomber
Има си раздел за диети, в който пре-надълго и нашироко си е обяснено всичко. Аз продължавам да държа на казаното, че проблема не е в кг-те и, ако в действителност тежи толкова.
Всъщност по 1,160 грама на седмица. Здравословно е между 500 и 750 грама. Норма, която ти превишаваш почти два пъти. Не гледай, че в нета навсякъде пише по килограм на седмица. Това е точно за успокоение на хората, които искат да отслабват бързо. Отделно въпросната диета има доста негативни страни по време на самата диета. Прост пример - "както при всяка диета съществува възможност от дефицит на хранителни вещества". Много показателно, че диетата НЕ е здравословна. Ако човек се храни балансирано, няма да има недостиг на хранителни веществаПървоначално написано от Unabomber
![]()
направих го тоя номер преди 3-4 години , но чак наскоро се усетих колко е жестоко и колко съм злеПървоначално написано от Dualistic
така се получи , че тази година това момиче ми помогна за нещо , с което малко хора биха се захванали(особено като се имат в предвид и другите фактори).
та , "за всеки влак си има пътници"...може и да са повече отколкото си мислимаз например от известно време насам харесвам по-пухкави момичета/жени , така че и да не отслабне...не е фатално
Вадиш някво... много голямо самочувствие, че познаваш всички български мъже. При това на тия годиниПървоначално написано от cranberry696
![]()
Мога да ти кажа, че познавам доста мъжки екземпляри, които могат да се похвалят със завидни чест и достойнство.
И да, 79 килограма мускули е по-добре от 100 кила мазнини. Не задникът му да е колкото моя, баси.
Авторке, 75 кг за 1.72 наистина са много. Да се хваща и да спортува, защото външният вид е важен. Няма да впечатли никого с характер, ако няма възможност да го покаже.
Толкова им е акъла. Фигурата подлежи на промяна, за разлика от липсата на сиво вещество. Ако спортува, храни се здравословно и спазва някакъв режим определено ще има ефект.
П.с: промяната трябва да е по нейно желание, не защото другите не я харесват, иначе мотивацията няма да е достатъчна и съответно резултатът ще е нулев.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Защо изобщо трябва да се стига до диети -.- Просто се научете, че тялото действително е храм на душата, както се казва, като се тъпчете с боклуци и само киснете пред ПЦ-тата с минимални движения - така ще е. На никой не му е приятно да гледа "пълничка", "леко пълничка", "почти не е, ама все пак да използвам пълничка" прочее жена. Никой не казва, че е лесно да се поддържа здраво и стройно тяло, но се свиква. ТОва ще подобри и тонуса ви и настроението ви и тн и тн.
ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ ПРАСЕТА С ПРАШКИ по улицата![]()
А бтв, диети и диетолози бол.. интернет е пред вас.
Проблемът не е в килограмите...а в поведението и самочувствието.
Повечето пълнички момичета са повредени леко откъм общуване с мъже, каквото и да си говорим...и аз знам, и аз съм била така...
Но има и друга гледна точка - имам колежка, която е около 110-120 кг и е висока 165 см, и си има приятел...явно защото пичът е бил точен, а тя е приятен човек и не показва огромни комплекси от теглото си (което е изключително похвално в нейния случай).
Тъй че лято е, да спре джънк фууд-а и да тръгне по разходки...поне първите 5 килограма на тея 70 ще ги смъкне супер лесно...оттам ще намери стимул за още 5...и да работи над проблема със самочувствието, защото може да е слаба, ама ако не си се кефи смисъл няма...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Съжалявам, че ще го кажа директно, но приятелката ти не е просто табуретка, а цял гардероб, ако действително е към 80 кг. (70/75/80 - все тая...). Както вече го казаха, фигура не се поддържа само с висене по кафетата и лакиране на ноктите...
Госпожицата с Дюкан-ти в час ли си, що ли?
Имаш ли представа, че това си е жив срив за организма?
Освен всичко останало-хубаво, свалила си 15 кила. До края на годината ще си възвърнеш поне половината, да знаеш. Освен ако не продължиш да се храниш здравословно и да спортуваш, иначе ще си върнеш старата форма.
Доказано е, че методът на Дюкан е неефективен и опасен за организма, особено при подрастващите момичета. Но, жените имат свойството да се скъсват от диети и режими за бързо сваляне на килограми, без да се замислят какъв шок реално предизвикват на организма си. Ма то един ден ще си проличи![]()
До авторката-килограми се свалят със спорт. От опит съм разбрала, че не е здравословно да караш само на треволяци (примерно де) и ниско дозирани на калории храни.
Можеш да продължиш да си ядеш от всичко, но по-рядко. Примерно шоколад-веднъж в седмицата. Хляб-ако можеш да го ограничиш до една филийка дневно-добре е. Месото е задължително. Но по-добре да се избягват свинско и овче/агнешко месо. Пиленцето, рибката и телешкото са прекрасен вариант. Мнооого течности-ама не коли и други газирани. Вода- минерална, или по-добре изворна, фрешове с богато съдържание на грейпфрут и лимони. Да се избягва алкохола, или ако все пак си фен-само бяло винце и примерно 1-2 бири в седмицата.
За спорта-тичането му е майката. Има и разни упражнения за домашни условия-доста са полезни за стягане.
А фитнеса не се изчерпва само до тежести (това е специално за мнението, че фитнеса бил за момченца, които искат да отслабнат). Няма да станеш мускулеста мъжкарана, има толкова уреди, които са за извайване на форми без да се превръщаш в Мис Олимпия
Но се изисква мноооооого воляУспех на "приятелката ти".
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Един приятел преди харесваше по-едрите, защото знаеше, че няма кой да му ги вземеПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
Инак, тук по спора за килограмите - сваляла съм 5-6кг за около 2 седмици , след това не ги върнах . Йо-йо ефекта се получава когато мацката веднага започне да се тъпче. А и организмът ни е подложен всеки ден на толкова бичове, тъй , че е почти все тая .
Но за траен ефект - здравословно хранене , спорт и постепенно сваляне, хората са прави .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...