Той се притеснява, че приятелите му ще го помислят за гей. На теб какъв ти е проблемът с краката му?
Не го превръщай в гол охлюв де...Даже гейовете, които познавам си ходят с космати крака.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А защо изобщо искаш да ги бръснеш? Толкова ли е зле? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Само аз ли не харесвам момчета с гладки крака?
Толкова е женствено и смешно, че думи нямам.![]()
Недей да си играеш с човека. Остави го да си ходи така. На негово място никога не бих ти разрешил. И без това сигурно ще те смени някой ден.
Аз мисля , че мъжете не трябва да си бръснат и краката. Все пак трябва да има нещо мъжествено в тях. Напоследък мъжете станаха като жените !![]()
![]()
THE CENTER PACHOVILLE <333
Ама пак ги харесвате ... и тамън ще имате повече общи интересиПървоначално написано от gabitoo6
![]()
Сега сериозно..не можеш да го накараш да направи нещо, което не иска. Като не те устройва, зарежи го! Друг е въпросът дали си струва за чифт космати крака.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Като видях заглавието и аз точно това си помислих.Първоначално написано от Rorschach
Откъде накъде ще караш някого да прави нещо на сила? След малко сигурно ще почнеш да обясняваш колко много го обичаш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз не се понасям с косми по краката, сигурно съм гей... Защо пък да не заприличам на Йети...?
God is an idiot, I have DNA...
Йетитата са секси!Първоначално написано от DNA
Чубака е най-секси, обаче.
не, не си само тиПървоначално написано от pressiana
и аз го намирам за маса противно.
мъжът требе си има косми
това е признак за мъжественост
като видя някой обръснат лошо ми става - гейове пълни
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
идиотка ..
Именно... ако приятеля ми си обръсне краката,най-много да му плесна един.Първоначално написано от jghgh
Брях,брях
Защо пък да не си обръсне главата?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Как ще си бръсне краката брее.. искаш ли да го направиш Пе**л??? единствените места дето ние трябва да се бръснем са подмишниците и джунглата по долуи то по чиста хигиенична причина.
един какво? *** ли? Да разбере, че и ти си момче с бръснати крака (себеподобни)Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Първоначално написано от jghgh
![]()
![]()
И аз предпочитам да има косми, но намирам, че те са последният индикатор за мъжественост.
Просто е нелепо да сравняваме чии крака са по-гладки.
Остави приятеля си на мира, дръж се на положение и стига му пили на главата за глупости. За космите се хванала...![]()
Еее,шегички,едно-две,остроумен си.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Брях,брях