Господи, не го карай.
Противно ми е само като си представя как си бръсне краката в банята.
The blood that binds us ..till death unites us
накарай го да си оскубе и веждите.
bi-failing.
Божее, остави човека на мира. Трябва ли винаги да се налагате за глупости. Ще се пореже няколко пъти, пък после ще се научи, пък току виж и спре да си ги бръсне.
показателно е, че като видя обръснат мъж или с оправени вежди губя всякакъв респект към него.Първоначално написано от PinkPan7her
не мисля, че може да е истински мъж и да се суети за веждички и за краката си.
иначе, има съвсем други неща, които са признак за мъжественост, да - мъжка дума, достойнство и т.н.
но чисто визуално ти не губиш ли респекта си към обръснат като гол охлюв мъж? изглеждат ми много несериозни на мен![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Футболистчетата се бръснат краката винаги![]()
пфф да ти имам и проблема...........
по-добре го зарежи, че са като почне да ходи с къси панталони ще трябва да си седи вкъщи
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ти сериозно ли ? Кво си мислиш?? Като дойде лятото няма да посмее да си сложи къси панталони, щото ще се срамува ... Аз даже съм така ..... Но за сметка на това винаги съм с дънки
![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ще ме прощавате, но небезизвестната традиця за депилиране на крака датира още от времето на древен Рим. В днешно време по-стандартните личности, който твърдо отказват да се занимават със спорт, опитват яростно да защитят мъжката същност с бледи реплики от рода на "това го правят само гейовете", без ни най-малко да подозират, че мнозинството от хомосексуалисти не споделя разбирането, че с голи крака им е по-добре поради два прости факта: 1) боли много и 2) боли много всеки месец. В същото време най-обезкосмяваните личности остават световните атлети, културисти и прочие![]()
В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.
E ТОВА БЕШЕ ВЪРХЪТ НА ПРОСТОТИЯТА
![]()
![]()
![]()
За всички по-горе - така става, като не четете по-далече от носа си +) Момичето обесни как стоят нещата, но карай.
Ами какво да ти кажа.. сигурно не иска, защото го е срам =)) Знам ли.. но кажи му, че е за негово добро и че повече няма да го питаш, но го молиш да си помисли, защото теб те интересува, да не го боли и тн =) Не виждам друг начин.И го оставяш.Не му досаждай в никакъв случай.Ако каже "не", точка вече по темата.
и мишниците му избръсни като си почнала
Навярно изглежда смешно, но е факт- самата ми преподавателка по латински потвърди, а тя е доста учена жена, така че имам доверие..не знам какви порядки визираш
В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.
Ъхъ.Първоначално написано от Rorschach
Лично аз съм на мнение,че е лееко () женствено мъж/момче да си бръсне краката/задника/скубе веждите и т.н.Само подмишниците е по-нормално,щото не е мн.яко.
Но космите са си признак на мъжественост ,както беше написано по-горе.
Аа по темата-защо искаш ти да го бръснеш о.О
Ок,бръсне се-остави го сам да се научи,бре.
Краката са си негови. Ти как ще реагираш, ако поиска да ти обръсне главата, понеже повече го кефи? Остави момчето с космати крака щом иска да са му такива![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Авторке,моля едит-ни си обяснението на темата,щото има хора,които не четат.Първоначално написано от Josefinne
Първоначално написано от Manafov
а тя сигурно не се бръсне нали?
![]()
Мен лично всичките тея фешънчета с обръснати крака и ръце, розови тениски и шалчета и супер тесни дънки дето им се вижда всичко адски много ме отвращават...
Всички момичета, които казват че не харесват бръснати крака, да дойдат да ме видят зимата като се занимаря. Гарантирам ви, че ще си промените мнението. Просто има хора(като мен), които са като мечки в краката и спасението е в изчистването на космите. Иначе са неописуемо много. Ако и въпросното момче е така, разбирам приятелката му.
Можеш да му обясниш, че е грозно и неестетично да се ходи така, но има и друг момент - може да има проблеми с тяхните по този въпрос. Тогава става по-сложно.
и все пак...да ви имам проблемите![]()
Защо не го научиш да ползва депилатоар? Така няма да се реже като свиня...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium