- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идея за прекарване на рожден ден ? (:
Здравейте. (:
Така, рождения ден на племенницата ми предстои, тя е на 14. (: Разбрала съм се с родителите й аз да организирам рождения ден, имат ми доверие. Искам да го запомни, да е забавно и щуро, но понеже тя няма 18, няма да я пуснат в хубавите клубове и дискотеки.
Та, кажете някакви предложения. Може би някоя тийн дискотека ? Само да не е нещо от типа на Амор, където се бият и дрогират . . . Чух за Спейсър, дали върши работа ? Не съм ходила и нямам лични впечатления. Има ли мнения по върпоса ? Как е там ?
Ако не, някъде навън ? Къде ?
Допитвам се до вас, защото нямам много идеи, но искам точно аз, много си я обичкам. (:
П.П: Може да кажете къде сте празнували вашия, за да почерпя идеи и оттам.
на кино ( мое мнение )
^или у вас/приятел/роднина?
направи й парти-изненада :P много ще се зарадва убедена съм.. : )
опиши я малко повече-каква музика слуша, от какво се интересува?
че да ти кажа на 14 има момичета и момичета..добри деца и пълни...жрици на любовта..![]()
У вас или у тях. Говори с някоя нейна приятелка да покани приятелите и. Разкарай родителите за 1 вечер и предложи ако някой не иска да се прибира по нощите да остане. Ти стои да ги наглеждаш. Там храна, пиене ти ще си прецениш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да, но има един малък проблем - у тях има малко бебе, няма как техните да се изнесат за нощ.
У нас също не става, защото съм от София. Тя е от Бургас и аз съм за седмица, да я видя. (:
Така, че . . . Става доста тъпо. Моля ви давайте още идейки, ако не съм ви уморила.![]()
Абе кви рожденни дни по дискотеки на 14 години бе,омг![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
закарай я на буда бара.
налЕ ся стана мно' модерно да са хо'й там.
Ех, колко забавно.![]()
![]()
Не съм го видяла, сори . . Ами слуша буквално всичко . . Влечат я музика, спорт, момчета, абе като нормално 14-годишно, но не виждам това с какво помага . .
Но скоро концерти няма да има . . А по клубове/дискотеки няма да я пуснат . .
Има и друг вариант - баща й има нещо като пицария ?![]()
Празнуването в дискотека е едно от изключително тъпите неща, според мен. Доста по-добрият вариант е частно парти.
ако е възможно направи и изненада ..отведи я уж да хапнете в пицарията, а там да са всичките и приятели..за целта техните ще трябва да помогнат, щом ти ще ходиш на гости..ако може отделен сектор от заведението или цялото такова да е запазено за вас ще е супер..но трябва да говориш с чичо/вуйчо ти : )