- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов..без теми на разговор?
Здравейте
Имам един проблем..
Когато тръгна с някое момче, винаги става така е нямаме общи теми за разговор..Когато се видим, и просто мълчим... Ужасно е. А пък преди да тръгнем си говорим най-нормално за всичко,,и после като тръгнем нищо ;х Никога не се получава..Сигурно в мен е проблема..
Какви съвти бихте ми дали![]()
Еми в теб ще да е проблмът, щом винаги става така. Просто се дръж така, както си се държала преди да тръгнете. Щом сте тръгнали, значи имате общи теми на разговор. Използвай тях.
Съвети, нека да видим. Отпусни се. Това, че си с него, не значи, че трябва да му правиш представление само и само за да му се харесаш още повече. Говори каквото ти е на ума, стига да е уместно. Това да си с някой означава и да си приятел с него. Как общуваш с приятелите си? Помисли.
Говорете си за нещо, което виждате наоколо. Или за филми, не знам. Примерно виждаш плакат на филм, който дават в киното, и го питаш дали го е гледал, какво мисли.. После се прехвърляте на филмите като цяло и докато се усетиш сте на друга тема, а после трета и т.н. Не знам какво да те посъветвам, нямала съм такъв проблем все още. Просто бъди естествена и не се притеснявай. Можеш и да го питаш какво е правил днес или нещо от сорта, не знам. Успех.![]()
Отиди на психолог. Според мен си психично болна с мозъчно разтройство. Имаш проблеми с лимфните възли и имаш дупки по каналите на нервната си система.
хЪх...
Развивай общата си култура, примерно чети книги, намери си хоби и чети специализирани сайтове за него в интернет, събирай се с интересни и различни хора и ги слушай какво говорят... абе накратко, разширявай мирогледа си![]()
Като ви съвршат темите на разговор пробвай тези:
-увеличеното избиване на пингвини напоследък
-последиците от глобалното затопляне
-войната в ирак,в либия и тн.
-ядрената програма на япония
-цените на горивото
Теми-доста.
Ъмм щом не се получава така само с конкретното момче, а и с други, значи проблемът наистина е в теб. Както казаха и преди мен - бъди интересна личност, обогатявай общата си култура, чети, срещай се с различни хора и няма да имаш този проблем.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
+Първоначално написано от ymca
Брях,брях