.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да правя натакък

..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ох ох ох...
    1. Не трябваше да му признаваш нищо. Повече невербално общуване. Например да го целунеш без да му обясняваш защо го правиш. Или пък просто - защото го искаш.
    2. Повече никаква инициатива не поемай. Кажи му, че ъм... [момент да го измисля] спират ти интернета? Не можеш да влизаш много в скайп, заета си с учене, хобита, фитнес и прочее? И ако иска да се видите, да звънне. По-добре е да го накараш той да те пита "Защо напоследък не влизаш много в скайп?" ама пък щом е критичен случай, че на среща да не те кани...
    3. Не повдигай темата за "връзка". В смисъл да го питаш дали смята, че ще се получи между вас, е все едно да му кажеш "Кажи ми дали смяташ нещата да станат сериозни, защото ако не е така, не искам да си губя времето с теб.". А да си губиш времето с някого, който харесваш, е най-приятно. Просто се радвай на това, което се случва без планове за бъдещето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

^ Ако наистина е такъв, какъвто го описва (въпреки че ме съмнява) решението да почне да му се дърпа на практика ще сложи край на отношенията им. Съгласен съм, че е тъпо само ти да поемаш инициативата, но...имаш ли избор? Пробвай да се държиш хладно 1-2 седмици и виж какво ще стане. Ако не реагира, явно ще трябва да поемаш инициативата само и единствено ти. Това ми навява мислите, че нищо няма да се получи...твърде дръпнат е този твой избранник.

Супер фен Аватара на badsector
    Може да е гей/бисексуален.
    п.п. не ти ли е интересно как ще реагира, ако почнеш да го обарваш?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Без значение е колко време ще чакаш, щом ще го направиш, прави го в първия удобен момент. Аз казах вече, че съм против, но ти си решаваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    under the rainbow
    Аз на такива неинициативни и тотално и напълно "незаинтересовани" не им вярвам много. Като си решила, покани го; ще го поканиш и следвашия път, и още 2-3 пъти и ще ти омръзне. Не смятам, че който и да е, колкото и да е притеснителен, неинициативен, смотан и каквото се сетиш друго, ако наистина харесва друг човек, ще остане безучастен. Хайде първия път не е бил сигурен, че го харесваш, вторият - бил е неуверен, но в един момент като се увери трябва да си поеме нещата. Ако не, просто не е сигурен че те харесва и с такива не си губи времето и енергията, защото не е изключено в един момент да станеш за смях в собствените си очи.

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Ох, май сте прави.. обаче съм сто процента убедена, страшно много хора са ми казвали, че не е от тези, които само си играят с момичетата, така че щом каза, че ме харесва и че има шанс да стане нещо, значи е така. Ще видим какво ще правя, мисля наистина да пробвам този вариант аз да спра да го търся за известно време, пък да видим.
    Това и щях да ти предложа .. остави го за известно време и ще видиш как интересът му ще стане по-голям

theo <333

Все едно е гей...не мислил да се занимава с момичета, не бил такъв, какво ти харесва вообще в него?
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Супер фен Аватара на badsector
    Може и предишната му (вероятно е била първата) така да го е наранила, че да се е затворил в себе си. Ако го изоставиш, ще се затвори още повече. Обратното също е в сила. До голяма степен действията ти ще се окажат решаващи за бъдещето му...

Мисля, че твърде много се доверяваш на мнението на околните за него. На няколко пъти пишеш: "всички ми казват, че е такъв", "но са ми казвали, че е от тези хора", "страшно много хора са ми казвали"...

Виждам, че имаш огромно желание да излизаш с него, на твое място аз надали бих се стърпяла да не го питам дали иска да излезем... И аз всъщност не виждам нищо лошо в това да го търсиш, все пак живеем в 21 век. Но не бива да се прекалява наистина, за да не станеш досадна. Аз например бих го питала дали иска да излезем и накрая на срещата бих го прегърнала/целунала с думите: "Звънни някой път, ако искаш да се видим отново, вече ми е неудобно да те търся". Дори и да каже, че не го притеснявам и мога да му звъня, пак бих повторила, че държа той да се обади. И после най-много да му пиша в скайп или да му се обаждам по телефона само да го чуя как е, какво прави, без да го повдигам въпроса за излизането.
    Но това бих направила аз, ако съм в такава ситуация.
    Желая ти успех! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си