.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да заговоря едно момиче?

Здравейте,всички!Искам да попитам как да заговоря едно момиче,което много харесвам.То учи в моето училище,виждал съм я няколко пъти,но винаги е в голяма компания от момичета,и тъй като не се познаваме, нямам смелост да я заговоря.Намерих във фейсбук нейния профил и сега се чудя как да я заговоря.Мислех да ѝ направя комплимент за снимката ѝ на профила,но после си нямам идея какво друго да ѝ кажа.Някакви идеи?

Град
    ..in the middle of the party..
    Почни отдалече,за неща които нямат нищо общо със свалка или нещо подобно.Докато говорите общи теми вкарвай по една усмивка и то ще усетиш дали има интерес от нейна страна.
    Вложи малко време,поне според мен не върви от самото начало да си пукаш патроните,щото всички момичета в началото се правят на недостъпни и по-вероятния отговор ще е негативен за теб,а ти ще се обезкуражиш..

Като те гледам колко си неуверен, няма начин да подходиш нахакано и...свалячески. Наистина, най-доброто, което можеш да направиш, е да започнеш отдалеч със съвсем непринудени разговори. Вие поне здрасти казвате ли си? Тя знае ли, че съществуваш? Ако не, може да опиташ първо с онлайн контакт /във фейсбук примерно/ и да видиш как се държи. Ако всичко е наред, ще си отвориш вратичка за разговор "на живо", а и няма да се притесняваш толкова.

Мега фен Аватара на gummybear
    Пиши и във фейсбук и от там започнете да водите някаква интересна тема ,от която тя се вълнува .. може би нещо свързано с училището,приятелите

theo <333

Пиеш чаша уиски на екс и ще видиш колко контактен ставаш ако това не е опция(дори да е най-добрата), почваш с фейса, не случаино си има опция Сръчкай, ако ти върне сръчкането пишеш ако ли не, мисли нещо друго.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    МНОГО ПРОСТО (е зависи дали си чак толкова срамежлив). Първо се опознаваш с всяка от приятелките и (няма да говориш за момичето което харесваш). После навлизаш в тяхната компания (да не вземеш за малчиш кът...) ще се запознаеш и с нея и така няколко дни ще се събираш с тяхната компания. Най- накрая ще я намериш в скайп и така ще я зарибяваш...

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2
    МНОГО ПРОСТО (е зависи дали си чак толкова срамежлив). Първо се опознаваш с всяка от приятелките и (няма да говориш за момичето което харесваш). После навлизаш в тяхната компания (да не вземеш за малчиш кът...) ще се запознаеш и с нея и така няколко дни ще се събираш с тяхната компания. Най- накрая ще я намериш в скайп и така ще я зарибяваш...
    ако някой ми се набута така в компанията ще го разбия
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Писах ѝ във фейсбук и се получи един наистина добър разтоварващ разговор,без намеци за излизане,връзка и тем подобни,с който целях да я предразположа и мисля,че успях,така че благодаря на всички за отговорите и ще пиша пак,ако нещо се обърка.

Еми следващия път като я видиш намигни и, усмихни се, използвай езика на тялото, щом вече си говорил с нея всякакво притеснение (ако е имало такова) трябва да е изчезнало .Успех !

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Може да и направиш комплимент за снимката и , намери общи интереси и говори за тях. Да речем някой нов филм - даже може да отидете да го гледате заедно. В училището може да я питаш дали е написала някое домашно, за да препишеш или как е преминал някой тест (ако имате скоро де) За предпочитане е да я заговориш докато не е в групата с момичета, защото може да не ти обърне внимание. Общо взето намери някаква обща тема, за която да говорите.

Това е сигурно 10 000 тема за това как да я заговоря, как да я сваля ...

Пишеш й в Фейсбук в чатчето Здравей, как си ;рр .. аз съм от твоето училище, виждал съм те много често ;р казвам се Иван, приятно ми е

100 такива теми!
    В раздел ВАЖНИ имаш публикувана ТАЗИ тема!
    Четете малко, хора.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Така,значи 2 дни разговаряхме с нея и тя не даваше никакви реакции,че ѝ е неприятно,но когато днес ѝ писах не ми отговори,макар че беше цял ден на линия.В крайна сметка реших да я питам дали няма приятел и затова да ме игнорира и тя отговори,че няма,а просто не ме харесвала.Аз ѝ писах,че даже не сме се опознали добре,на което тя не отговори,а обърна темата в друга посока.После изведнъж каза "чао" и разговорът приключи.Някакви идеи какво да правя сега?

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Тя е права.
    Не сте се опознали,ти си директен - прекалено!
    Задушаваш,пък и общувате виртуално , заебавай / годината свърши /
    ла-ла-ла

Град
    Paradise City^^
    Според мен не е трябвало щом не ти е писала и веднага да си я заразпитвал защо какво кога къде и тем подобни.... Както виждаш нищо не си спечелил от това
    Sometimes I think and sometimes I don't

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Честно да ти кажа, и аз бих постъпила така ако непознато момче ме притиска ... Не биваше да прибързваш толкова ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си