- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговоря едно момиче?
Здравейте,всички!Искам да попитам как да заговоря едно момиче,което много харесвам.То учи в моето училище,виждал съм я няколко пъти,но винаги е в голяма компания от момичета,и тъй като не се познаваме, нямам смелост да я заговоря.Намерих във фейсбук нейния профил и сега се чудя как да я заговоря.Мислех да ѝ направя комплимент за снимката ѝ на профила,но после си нямам идея какво друго да ѝ кажа.Някакви идеи?
Почни отдалече,за неща които нямат нищо общо със свалка или нещо подобно.Докато говорите общи теми вкарвай по една усмивка и то ще усетиш дали има интерес от нейна страна.
Вложи малко време,поне според мен не върви от самото начало да си пукаш патроните,щото всички момичета в началото се правят на недостъпни и по-вероятния отговор ще е негативен за теб,а ти ще се обезкуражиш..
Като те гледам колко си неуверен, няма начин да подходиш нахакано и...свалячески. Наистина, най-доброто, което можеш да направиш, е да започнеш отдалеч със съвсем непринудени разговори. Вие поне здрасти казвате ли си? Тя знае ли, че съществуваш? Ако не, може да опиташ първо с онлайн контакт /във фейсбук примерно/ и да видиш как се държи. Ако всичко е наред, ще си отвориш вратичка за разговор "на живо", а и няма да се притесняваш толкова.
Пиши и във фейсбук и от там започнете да водите някаква интересна тема ,от която тя се вълнува .. може би нещо свързано с училището,приятелите![]()
theo <333
Пиеш чаша уиски на екс и ще видиш колко контактен ставашако това не е опция(дори да е най-добрата), почваш с фейса, не случаино си има опция Сръчкай, ако ти върне сръчкането пишеш ако ли не, мисли нещо друго.
МНОГО ПРОСТО (е зависи дали си чак толкова срамежлив). Първо се опознаваш с всяка от приятелките и (няма да говориш за момичето което харесваш). После навлизаш в тяхната компания (да не вземеш за малчиш кът...) ще се запознаеш и с нея и така няколко дни ще се събираш с тяхната компания. Най- накрая ще я намериш в скайп и така ще я зарибяваш...![]()
![]()
ако някой ми се набута така в компанията ще го разбияПървоначално написано от qkakukla2
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Писах ѝ във фейсбук и се получи един наистина добър разтоварващ разговор,без намеци за излизане,връзка и тем подобни,с който целях да я предразположа и мисля,че успях,така че благодаря на всички за отговорите и ще пиша пак,ако нещо се обърка.
Еми следващия път като я видиш намигни и, усмихни се, използвай езика на тялото, щом вече си говорил с нея всякакво притеснение (ако е имало такова) трябва да е изчезнало.Успех !
Може да и направиш комплимент за снимката и , намери общи интереси и говори за тях. Да речем някой нов филм - даже може да отидете да го гледате заедно. В училището може да я питаш дали е написала някое домашно, за да препишеш или как е преминал някой тест (ако имате скоро де) За предпочитане е да я заговориш докато не е в групата с момичета, защото може да не ти обърне внимание. Общо взето намери някаква обща тема, за която да говорите.
Това е сигурно 10 000 тема за това как да я заговоря, как да я сваля ...
Пишеш й в Фейсбук в чатчето Здравей, как си ;рр .. аз съм от твоето училище, виждал съм те много често ;р казвам се Иван, приятно ми е![]()
100 такива теми!
В раздел ВАЖНИ имаш публикувана ТАЗИ тема!
Четете малко, хора.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Така,значи 2 дни разговаряхме с нея и тя не даваше никакви реакции,че ѝ е неприятно,но когато днес ѝ писах не ми отговори,макар че беше цял ден на линия.В крайна сметка реших да я питам дали няма приятел и затова да ме игнорира и тя отговори,че няма,а просто не ме харесвала.Аз ѝ писах,че даже не сме се опознали добре,на което тя не отговори,а обърна темата в друга посока.После изведнъж каза "чао" и разговорът приключи.Някакви идеи какво да правя сега?
Тя е права.
Не сте се опознали,ти си директен - прекалено!
Задушаваш,пък и общувате виртуално , заебавай / годината свърши /![]()
ла-ла-ла
Според мен не е трябвало щом не ти е писала и веднага да си я заразпитвал защо какво кога къде и тем подобни.... Както виждаш нищо не си спечелил от това
Sometimes I think and sometimes I don't
Честно да ти кажа, и аз бих постъпила така ако непознато момче ме притиска ... Не биваше да прибързваш толкова ..![]()