- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Деба тея плочки ве
Абе пичове кажете как да ги направя тея плочки... Значи на 14 съм, активно спортуващ съм (футбол всеки ден - 2 часа минимум), 175-6 см - 65кг. Корема ми е гладък такъв, ама нямам плочки що така![]()
абе и аз да ги еба тия плочки ! Ква е тая маниа незнам? МИ направи ги с коремни преси! То и мускул трябва!
Почни street fitness,там почти всички са като теб ..Първоначално написано от JimmyShady
![]()
Забележете характерното описание на искащите плочки... Около 14 години с тегло по-малко от 70кг, футболистчета (уж)
А сега имам две предположения, не си стъпвал в фитнес и краката са ти гладко обръснати
+1Първоначално написано от muscle
... и като вкарат 2-3 тренировки киокушин стават безсмъртни![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
muslce, познаfatrat, лятото правих коремни преси - абсолютно нищо не става, като стегна и като бутнеш е твърд и стегнат такъв корема ама отвънка не личат никакви плочки :X Virus, изобщо не ме влече това streefitnes-а...
OOOOOOOOOSSU!Първоначално написано от firstdiesel
праи коремни преси на обратен лег с диск (тежест) зад врата 4х10
повдигане на крака (изпънати) от вис/успоредка с тежест 4х10
не знам дали щи станат плочки обаче ша качиш мускулна маса в корема, ако не излезнат праи кардио/тичай ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Тичам достатъчно, сега ще почна с тези упражнения за качване на мускулна маса. Само ако може малко по-точно описание на упражненията, че малко не схванах как точно се правят.![]()
упражненията се правят с мерак, предимноПървоначално написано от JimmyShady
1вото е коремна преса, която се прави на една пейка с наклон, на която ти лежиш с главата надолу и държиш един метален диск, за да ти е трудно.
2рото .. вдигаш краката напред в изпънато положение, кат се държюжиш на лост (за набиране) или на успоредка (кофичка - горно положение). Може да си вържеш на краката тежести! (на всеки крак поотделно)
е по-подробно не мога!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
ми ако не можеш да фотосинтезираш/хемосинтезираш желателно е и да се храниш! Иначе може след 2-3 дена да те намерят студен! Предимно белтъчна храна яж!
Благодаря ви, момчета. А след колко време, горе-долу се вижда дали има ефект?
На твоят етап може за 1 месец да изкараш 6 pack ако правиш каквото трябваПървоначално написано от JimmyShady
![]()
Ами горе долу след като излезнат плочкитеПървоначално написано от JimmyShady
![]()
наклони настрани с тежести в ръцете
бръсненето но крака е много тъпо
И що всички футболистчета си ги бръснат - един бог знае
Ако краката са ти окосмени като моите (все едно съм с плътен вълнен клин) друга песен ще пееш xDПървоначално написано от loveca777
whatever..
Пич,първо направи другите мускули и тогава изкарвай плочки.Иначе рискуваш да имаш плочки,но да си хърба,избирай![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Oo, много занимавка бе братле..Първоначално написано от Greennight
На мен пък плочките са ми най-досадната мускулна група. Вярно че изглежда яко, ама ме мързи да правя коремни преси просто. Може да се каже, че са ми най-гадното упражнениеПървоначално написано от JimmyShady
![]()
Е както искаш стой си на -20 кг под ръста си и си имай плочки като те мързи да си дигнеш задника от шибаният стол и да идеш във шибаната фитнес зала за 40-50 минути!Първоначално написано от JimmyShady