- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Деба тея плочки ве
Хах, и на мен са ми досадни плочките. Изглеждат готино, ама ми е тъпо да ги правя. Повече ме кефи да правя за ръце и гърди, въпреки че ходя (на лост при това) доста рядко. Аз съм по MTBИначе прави коремни преси с тежести
Те го казаха. Може ако не те мързи да идеш и на лоста да направиш няколко обикновени набирания, така хем и ръце правиш, хем и корем вкарваш, но съвсем малко
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Има и още едно упражнение на скрипец, алтернатива на класическите коремни преси. Заставаш пред скрипеца и хващаш лоста с надвхат, а краката ти са разтворени, горе-долу като при клекове и леко прегънати в колената. Лоста го придържаш към тила си и започваш да навеждаш тялото като внимаваш да използваш пресата за целта, без да местиш лоста или ръцете. Доста напряга и лесно можеш да регулираш тежестта.
Ще се ебават и ще ти тролват темата, щото има 41987419 такива подобни и съм сигурен, че дори 1 на същата страница. Що не погледнеш малко по-надолу, трябва ли всяка 2ра тема да е "как да направя плочки" и "как да направя мускОли"?Първоначално написано от JimmyShady
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Ето ти упражнения за коремни мускули - понеделник, сряда и петък в продължение на няколко седмици, след това там ще видиш един друг клип за по-напреднали. И като ги правиш гледай да не си натоварваш врата, ами корема, и не ги прави на легло, да не се изгърбиш. И ако някой пусне такава тема пак, направо не знам![]()
МОМЧЕ
И като ги изкараш тея плочки, кво ?
прави различни видове коремни преси и вдигане на краката от лег .. второто помага много за 3тия и 4тия ред плочки аз засега имам 2 реда и леко започва да се очертава третият .. успех![]()
всички мацки ша му се лепкат!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от ZipFail
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
мани тва ми сички копелета ше ги е страх!Първоначално написано от firstdiesel
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
И кат го удари некое от копелетата в корема който само стегнат изглежда релефен ше си изплюе червата.Успех на всички момчета които правят плочки заради момичетата и си мислят че са много по сексапилни с това !!!
Ама не е ли ако искат?! Кво?! Да няма ни биеш с тия плочкиПървоначално написано от JimmyShady
Лапетийшина
![]()
и да сме тъпи, нали сме яки..Първоначално написано от JimmyShady
ти кат ми кажеш 5 упражнения за една мускулна група и сториш 55 кофички до долу, тогава може да ми викаш че съм тъп![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първо иска съвет, а после вика 'тъпи сте, не ми пишете'![]()
Ало, ти си тоя тука дето не разбира и търси отговори, не ние![]()
Имам един въпрос.. ако правя упражнението за плочки което firstdiesel каза и правя набирания ( по 12-13 ) ще има ли някакъв ефект след 1-2 месеца?
моите упражнение са за качване на сила и муск маса... това ще рече, че ако нямаш подкожни мазнини ша ти излезне терекота, но ако имаш трябва да праиш и кардиоПървоначално написано от LookAtMeNow
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
аз имам една голяма плоча,дали ми се кефят мацките![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Сганта от комплексари, стига сте спамили и плюли, щото и без това нищо полезно не казвате. Като говорите за добре изглеждащо тяло, това означава цялото да е стегнато с добре изразени мускули. Не като половината от фитнес маняците, дето в областта на талията са като вейки, пък горе надути като балони. Или пък нагоре са с 45 ръка, големи гърди и с мазен корем.
"И кат го удари некое от копелетата в корема който само стегнат изглежда релефен ше си изплюе червата"
Това, което каза, зависи само от тренировките в залата за бойни изкуства.
МОМЧЕ
Ми тея олигофрени напраените к'во почват да се заяждат, ебати палячовците. Евала dunce!Първоначално написано от ZipFail
и не са ли? няма нужда да злобееш че нямаш релефен корем ,балъкПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Смешни ставате с тия "релефни кореми" , просто смешни и преди някой полуграмотен ,където не знае какво е фитнес зала да се изкаже,да кажа,че имам "по-релефен корем" от него![]()
Мене релефен корем не ми трябва и без него си ми се кефат мацките.(Няма смисъл да ти обяснявам колко съм оформен и че съм 99% сигурен,че корема ти не е и на половината колкото моя релефен за тва да избегнем неудобната тема за теб и отиде да си резнеж веничките :*) А за автора - Ти си просто лапе и няма да направиш нищо.Ше си останеш бастун и асоциален олигофрен (знам,че се надяваш като направиш плочки да си намериш гадже или поне приятели,но нито плочки ше направиш нито приятели ше си намериш.А и ако не знаеш какво значи асоциален си купи тълковен речникПървоначално написано от cunt
) Дразнещ е факта,че някав дрислю иска съвет после обяснява на хората ,от които иска нещо са тъпи.И този факт само потвърждава думите ми колко голям комплексиран изолиран и деградирал си.И ти можеш да се разревеш като смешника дето те защитава и същевременно да млъкнеш щот на мен лично би ми станало неудобно, да обяснявам на някой от който искам съвет,че е тъп.
Смешникът, дето го защитава поне може да пише грамотно и да се изказва подготвен. С предишния ти коментар просто се изложи, да не мислиш, че са много хората, които като ги удариш в корема, няма да се превият?Първоначално написано от musicinmyveins
"Мене релефен корем не ми трябва и без него си ми се кефат мацките."
"Няма смисъл да ти обяснявам колко съм оформен и че съм 99% сигурен,че корема ти не е и на половината колкото моя релефен"
Нещо си противоречиш тука. Ако не знаеш какво значи думата "противореча", виж в тълковния речник.
"А за автора - Ти си просто лапе и няма да направиш нищо.Ше си останеш бастун и асоциален олигофрен (знам,че се надяваш като направиш плочки да си намериш гадже или поне приятели,но нито плочки ше направиш нито приятели ше си намериш"
Да, сигурно всички трениращи затова тренират, че да си намерят приятели и да впечатлят гаджетатаСтрашно мислене имаш
![]()
И не на последно място, не бъди нагъл и не казвай колко смотано било да наричаш тоя, който ти обяснява тъп. Щото ти на него нищо не си му обяснявал, а веднага го почна с критиките и комплексите.
DownloadVirus, ти пък няма ли най-накрая да разбереш, че не си нещо повече от останалите и никой не трябва да ти целува краката, щото си нацепен. И разбери, че не всеки иска да изглежда като тебе, и не всеки иска да тренира каквото ти тренираш. Писна ми да спамиш във всяка тема, чесно ти казвам. Излез малко навънка и си намери приятели и не пълни форума с глупостите си.
едит: Да не говорим, че не си по-малко смешен от останалите, като пишеш за смешните си програми и качване на маса. И помпането на мускули. Не само смешен, ами и жалък си станал вече, щото това е единственото нещо, което можеш да покажеш на света, мускулите си. Не мога да кажа същото за умствената ти дейност, за това по колко тъп начин разсъждаваш, дори за някакъв друг спорт освен фитнеса.
МОМЧЕ