.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142
    Повече от фен
    дааам,стигнахме до вечната тема..
    мухльовците ,които нямат дупе да тренират в залата парадирт с умствените си качества( най често и те съмнителни) а задължително е ,който блъска здраво в някаква зала,да е тъп...
    и щото обикновено мухльото,си изглежда като мухльо,държи се като такъв,и чака кога учените ( като него) ще открият вълшебното хапче ,което го пиеш и ставаш готин,от нямане какво да прави -пише..
    пише по форуми,пише неща за които хабер си няма,и не престава да изтъква умствения си потенциал..
    ок ,ве майна-има си подфорум за умници.този е спорт и здраве-всеки пост касаещ умствения потенциял,е спам..
    което ме навежда на мисълта че сед като "умния" не пише във подфорум за "умни" а изтъква "умствените" си качества пред спортисти,всъщност не е толкова умен,иначе би блестял прд умните...

но кво да ти кажа,щом смяташ че това в главата ти е най важно-ок..
    но не давай "умни съвети" на тъпите спортисти,които вместо да четат цял ден статии,блъскат по залите ,или блъскат бокс от който им умират мозъчните клетки истават още по тъпи...
    само за справка -момичето което завърши гимназията ,а после и университета със златен медал в моя випуск,в момента е ..кадрови войник..щот се оказа че от толкова много учене,е загубила реалната представа за живота наоколо..
    та спрете да живеете в измислен свят...в реалния винаги са оцелявали силните...за псравка -анимал планет и дискавъри
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен
    @dunce haters always gonna hate...

Мега фен
    Автора ,земеш да кажеш какъв ти е хранителният режим,защото като искаш плочките 90+% идва от рЪната,щом ти инт само плочките убуу , то си 10 кг под ръста си,така,че не знам колко трудно би могло да е..

ПП: Колко % подкожни имаш ?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    И ти можеш да се разревеш като смешника дето те защитава и същевременно да млъкнеш щот на мен лично би ми станало неудобно, да обяснявам на някой от който искам съвет,че е тъп.
    Смешникът, дето го защитава поне може да пише грамотно и да се изказва подготвен. С предишния ти коментар просто се изложи, да не мислиш, че са много хората, които като ги удариш в корема, няма да се превият?

"Мене релефен корем не ми трябва и без него си ми се кефат мацките."
    "Няма смисъл да ти обяснявам колко съм оформен и че съм 99% сигурен,че корема ти не е и на половината колкото моя релефен"

Нещо си противоречиш тука. Ако не знаеш какво значи думата "противореча", виж в тълковния речник.

"А за автора - Ти си просто лапе и няма да направиш нищо.Ше си останеш бастун и асоциален олигофрен (знам,че се надяваш като направиш плочки да си намериш гадже или поне приятели,но нито плочки ше направиш нито приятели ше си намериш"

Да, сигурно всички трениращи затова тренират, че да си намерят приятели и да впечатлят гаджетата Страшно мислене имаш

И не на последно място, не бъди нагъл и не казвай колко смотано било да наричаш тоя, който ти обяснява тъп. Щото ти на него нищо не си му обяснявал, а веднага го почна с критиките и комплексите.

DownloadVirus, ти пък няма ли най-накрая да разбереш, че не си нещо повече от останалите и никой не трябва да ти целува краката, щото си нацепен. И разбери, че не всеки иска да изглежда като тебе, и не всеки иска да тренира каквото ти тренираш. Писна ми да спамиш във всяка тема, чесно ти казвам. Излез малко навънка и си намери приятели и не пълни форума с глупостите си.

едит: Да не говорим, че не си по-малко смешен от останалите, като пишеш за смешните си програми и качване на маса. И помпането на мускули. Не само смешен, ами и жалък си станал вече, щото това е единственото нещо, което можеш да покажеш на света, мускулите си. Не мога да кажа същото за умствената ти дейност, за това по колко тъп начин разсъждаваш, дори за някакъв друг спорт освен фитнеса.
    Нямах предвит тебе а cunt....И да гарантирам ти ,че този смешник иска плочки заради момичетата.Колкото до противоречието няма смисъл да му обяснявам колко ми е стегнат корема.Достатъчно е,че можеш да си фанеш момиче без да ти е гледала под блузата сеш ли се?И това имах предвит,но кой да чете...Аз няма какво да му обясня защото преди мене доста по-начетени момчета вече му бяха дали съвет,но той не спря темата въпреки,че получи отговор.Извинявай ма тема 4 страници за плочките на някав мухлю не е ли малко дългичка ....

Мега фен
    Остай го тоя dunce , стига му обяснява,фитнеса бил за тъпаци..За тъпаци ако ти си тъпак,колко химия биология анатомия и куп други неща се изискват,знания за всичко,той казва за тъпаци.

Ае вари рови в някоя кофа duncee

аз па сам як и тъп!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    аз па сам як и тъп!
    Тва от НВД-то

Що пишеш "сАм" ?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз съм си мн добре не ми тряят плочки Като момченче съм и така изглеждам по-малък като съм такъв слабичък-всички ме мислят за по-малък, а на мен това ми е целта, за кво ми е да прая мускули и да се прая на гъзар, тва е няква мания ся, но аз няям време за глупости пък и ще работя нещо, което изисква ум, а не с физическа сила целта ми е да изглеждам по-малък и по-млад, а пък ко почна да прая мускули става точно обратното

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аз съм си мн добре не ми тряят плочки Като момченче съм и така изглеждам по-малък като съм такъв слабичък-всички ме мислят за по-малък, а на мен това ми е целта, за кво ми е да прая мускули и да се прая на гъзар, тва е няква мания ся, но аз няям време за глупости пък и ще работя нещо, което изисква ум, а не с физическа сила целта ми е да изглеждам по-малък и по-млад, а пък ко почна да прая мускули става точно обратното
    Глупости..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Глупости..
    Пича обича да се ебава по тоя начин, и е доста на място в повечето случаи

Мега фен
    Ми аз да река 1.95 съм на 42 кг и имам 3 реда плочки ама много яки,просто спрете да ядете ,дебелаци

music ли си къв си, пич ти си страшно ограничен, дебел хейтър. Спри да пишеш ти казах, тъпак. Само се излагаш със смешните си размисли... Искал съм плочки за момичетата, ти тъп ли си къв си ??? Ебати палячото, честно! Ти си някаква хипер заблудена, 100 килограмова свиня, ядяща чипс пред компютъра всеки ден и хейтваща тея, които искат да се оформят.

"Няма смисъл да ти обяснявам колко съм оформен и че съм 99% сигурен,че корема ти не е и на половината колкото моя релефен"

Прост ли си бе??? Палячо, скрий се и стига писа в тая тема, нещастник.

Banned Повече от фен

УАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ, FAIL

Мега фен
    Алоооо jimmy питам та с кво се храниш

И колко % подкожни имаш

Град
    София
    Като ходиш на фитнес и вече автоматично си тъпанар тва ли ви е теорията бе смешници Тия дето го казват тва,са някви скелети 50 кила,дето не излизат при по-силен вятър.Смешници и половина.И кво-Бил Гейтс също ходи на фитнес,за да се поддържа.И тва автоматично го прави тъпанар,така ли Отворковци.А тия с плочките-земи почни да се храниш и направи маса.Мога да ти кажа,че почти всички мои момичета приятелки са ми казвали,че предпочитат момчето да има корави ръце и изпъкнали гърди и голям гръб и,че плочките изобщо не са важни.Мога да ти кажа,че изобщо не се впечатляват от типове с плочки и 25 см ръка.Апък вече твоя работа как ще се храниш и тренираш.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Алоооо jimmy питам та с кво се храниш

И колко % подкожни имаш
    Ем, аз не спазвам някакви стриктни диети и се храня много нередовно, когато огладнея - тогава ям. Понякой път стоя цял ден гладен на даскало (първа смяна съм) и като се прибера хапвам набързо нещо и отивам на тренировки. За подкожните мазнини - незнам, как да разбера колко % имам? И ако можеш - кажи с какво да се храня, кога, как и т.н., за да натрупам маса.

Banned Повече от фен
    Оо, да. И аз съм горе/долу така като теб. Вирусчо хелпвай.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Мога да ти кажа,че почти всички мои момичета приятелки са ми казвали,че предпочитат момчето да има корави ръце и изпъкнали гърди и голям гръб и,че плочките изобщо не са важни.Мога да ти кажа,че изобщо не се впечатляват от типове с плочки и 25 см ръка.Апък вече твоя работа как ще се храниш и тренираш.

Повече от фен
    без значение какви са целите ,които гоните трябва да знаете едно нещо-храненето трябва да става под режим,а не като огладнея ям,понякога не ям,и ям квот намеря...
    подкожните мазнини се влияят от калорийния баланс и кардио..
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Мога да ти кажа,че почти всички мои момичета приятелки са ми казвали,че предпочитат момчето да има корави ръце и изпъкнали гърди и голям гръб и,че плочките изобщо не са важни.Мога да ти кажа,че изобщо не се впечатляват от типове с плочки и 25 см ръка.Апък вече твоя работа как ще се храниш и тренираш.
    Какво бе ловец,не съм ли прав ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Banned Мега фен
    Какво бе ловец,не съм ли прав ?
    Ми аз знам точно обратното...
    И всички момичета , които познавам не харесват големи химици.
    Предпочитат релеф и плочки ,релефни ръце.
    Но само плочки и хърбест - малко момичета харесват.
    Ама съм забелязал ,че повечето момичета не гледат как изглежда много, тай че който тренира само заради тях - ще си остане прецакан

Град
    София
    Еми точно-ти сам го казваш,релефни ръце,гръб,а не само плочки.А тия пичове си мислят,че някой много се впечатлява на плочки при съотношение ръст-тегло -20....
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Banned Мега фен
    така си е
    И пак казвам тез дето правят само плочки за момичетата ще си останат прецакани

Супер фен
    Тия дето го казват тва,са някви скелети 50 кила,дето не излизат при по-силен вятър.
    х2

хахахаха,много добре написано. Оригинално.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    дааам,стигнахме до вечната тема..
    мухльовците ,които нямат дупе да тренират в залата парадирт с умствените си качества( най често и те съмнителни) а задължително е ,който блъска здраво в някаква зала,да е тъп...
    и щото обикновено мухльото,си изглежда като мухльо,държи се като такъв,и чака кога учените ( като него) ще открият вълшебното хапче ,което го пиеш и ставаш готин,от нямане какво да прави -пише..
    пише по форуми,пише неща за които хабер си няма,и не престава да изтъква умствения си потенциал..
    ок ,ве майна-има си подфорум за умници.този е спорт и здраве-всеки пост касаещ умствения потенциял,е спам..
    което ме навежда на мисълта че сед като "умния" не пише във подфорум за "умни" а изтъква "умствените" си качества пред спортисти,всъщност не е толкова умен,иначе би блестял прд умните...

но кво да ти кажа,щом смяташ че това в главата ти е най важно-ок..
    но не давай "умни съвети" на тъпите спортисти,които вместо да четат цял ден статии,блъскат по залите ,или блъскат бокс от който им умират мозъчните клетки истават още по тъпи...
    само за справка -момичето което завърши гимназията ,а после и университета със златен медал в моя випуск,в момента е ..кадрови войник..щот се оказа че от толкова много учене,е загубила реалната представа за живота наоколо..
    та спрете да живеете в измислен свят...в реалния винаги са оцелявали силните...за псравка -анимал планет и дискавъри
    Научи се да четеш и тогава ми коментирай кой какъв бил и на какъв се правил. Пак се хвана за 1/4 от коментара ми, жалкар такъв. Прочети го пак, осмисли го, за да навържеш нещата и тогава се изкажи пак. До тогава няма нужда да си аргументирам мнението.

Цитирай Първоначално написано от downloadvirus
    Остай го тоя dunce , стига му обяснява,фитнеса бил за тъпаци..За тъпаци ако ти си тъпак,колко химия биология анатомия и куп други неща се изискват,знания за всичко,той казва за тъпаци. Ае вари рови в някоя кофа duncee Wink
    Ей умствено изостанал, за това не искам да споря с теб, защото по принцип няма смисъл. За кофата си само ти, щото във всяка тема имаш по 15 коментара, от които 1 да е смислен максимум. След това не ми обяснявай какви знания се изискват за фитнеса, щото тия знания са само една МАЛКА част от различните науки. Да дадем за пример биологията - в учебника материала за хранителните вещества, тяхното разграждане и следващите процеси са САМО половината от него. И това е учебник за една учебна година, а ти биологията я учиш подробно от 8/9 до 11/12 клас. Пък не знам ти къде учиш, ама там където аз уча хич не си поплюват учителите. Така че не ми говори какво се изисквало за фитнеса и какви знания си имал, защото ако това са ти всичките знания изобщо, значи си много зле Пак се изказваш неподготвен.

Като ходиш на фитнес и вече автоматично си тъпанар тва ли ви е теорията бе смешници Тия дето го казват тва,са някви скелети 50 кила,дето не излизат при по-силен вятър.Смешници и половина.И кво-Бил Гейтс също ходи на фитнес,за да се поддържа.И тва автоматично го прави тъпанар,така ли Отворковци.А тия с плочките-земи почни да се храниш и направи маса.Мога да ти кажа,че почти всички мои момичета приятелки са ми казвали,че предпочитат момчето да има корави ръце и изпъкнали гърди и голям гръб и,че плочките изобщо не са важни.Мога да ти кажа,че изобщо не се впечатляват от типове с плочки и 25 см ръка.Апък вече твоя работа как ще се храниш и тренираш.
    Напротив, никой не казва, че фитнеса е за глупаци, казвам, че от тоя раздел има не малка част хора, които не приемат нищо друго освен фитнеса, не уважават останалите, които се стягат по различен начин от фитнеса, и си мислят, че като са постигнали някакви добри резултати и са напреднали, са много велики. Може и такива да са, лошо няма, ама сами да си се хвалят, не мерси.

Ми аз знам точно обратното...
    И всички момичета , които познавам не харесват големи химици.
    Предпочитат релеф и плочки ,релефни ръце.
    Но само плочки и хърбест - малко момичета харесват.
    Ама съм забелязал ,че повечето момичета не гледат как изглежда много, тай че който тренира само заради тях - ще си остане прецакан Wink
    Ето това е най-вярното нещо от цялата работа.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си