.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 142
    Повече от фен
    виж сега,умни ми приятелю,какво ще кажеш да си мериш прказките,особено внимавайки с епитетите-освен че е нарушаване на правилата на форума,говори за това колко жалък си всъщност..комплексите относно външния си вид ги избивай другаде..и само за справка-учебника ти по биология няма много общо с храненето и фитнеса,виж учебника по биохимия е друга бира...
    но за пореден път се убеждавам че няма смисъл да се мъча да просвещавам изтрещели пубери,които ги е срам да сепогледнат в огледалото..поради което ,изтъкват колко са "умни" ...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Banned Мега фен
    Айде спрете се
    Съгласен съм с dunce,че фитнесджиите трябва да уважават другите спортове и начини за стягане на тялото , защото фитнеса е едно..
    А умствените знания на даден човек не зависят от фитнеса , а от безброй фактори.
    Темата е за ключ!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Айде тогава да не слагате всички 'финтесджии' под един знаменател, a ?
    Eдинствено Вируса тука си мисли, че фитнеса е светия грал на всички спортове.
    Tова, че имате лични проблеми с разни хора от форума, не ви дава правото да се изказвате за всички от раздела, или още по-малко цели спортове

Banned Мега фен
    ami redbull ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от navar
    но за пореден път се убеждавам че няма смисъл да се мъча да просвещавам изтрещели пубери,които ги е срам да сепогледнат в огледалото..поради което ,изтъкват колко са "умни" ...

Мене ли ме е срам да се погледна в огледалото бе? Жалко, че сестра ми не пише в тоя форум, че да ти каже дали ме е срам, и дали не се гледам. Ако ще говорим за добре изглеждащо и стегнато тяло, съм сигурен, че ме заглеждат на плажа повече от някой угоен фитнес маниак или от теб.

"виж сега,умни ми приятелю,какво ще кажеш да си мериш прказките,особено внимавайки с епитетите-освен че е нарушаване на правилата на форума,говори за това колко жалък си"

Обиди ли се като ти казах жалкар? Ще се обидиш естествено, защото си такъв. За разлика от мен, ти мен не можеш да обидиш по простата причина, че няма как. И наистина си жалкар, да си 30-40 годишен професор и да се правиш на интересен в тийн форум на лапетата. Като си толкова зрял и мъдър, отиди някъде другаде да си избиваш комплекса за малоценност.

"всъщност..комплексите относно външния си вид ги избивай другаде.."
    Такива надали някога ще имам. Защото моята цел не е 100 кила, 45 ръка, нула номер прическа и да гледам лошо. И не на последно да си мисля: "мале, с тия мускули и тва нацепено тяло, мацките ще луднат, ще ме мислят за най-коравия, ма аз съм си". На мен такова нещо не ми трябва. На теб или ако на някой друг е обратното, лошо няма ама да плюете във всяка тема някого, дето не е като вас си е повече от смешно.

"и само за справка-учебника ти по биология няма много общо с храненето и фитнеса,виж учебника по биохимия е друга бира..."

Господин знаещ всичко за учебника ми по биология, я ми кажи ти последно кога си я учил и беше ли това преди 10,15 години, или е било скоро? Защото аз вмомента я уча за последна година и айде да знам по-добре какво се учи в учебника. Точно си има достатъчно информация, че да определиш да кажем 5 неща за един хамбургер. Тя госпожата ни е питала дори такива въпроси.

Зипфейл, виждал съм те да плюеш лостовете, макар те да не са определяни за спорт. Само че колкото и да не са определяни, след една тренировка пак може да усетиш тялото ти да гори и да се натоварва.
    МОМЧЕ

Re: Д**а тея плочки ве

Цитирай Първоначално написано от JimmyShady
    Абе пичове кажете как да ги направя тея плочки... Значи на 14 съм, активно спортуващ съм (футбол всеки ден - 2 часа минимум), 175-6 см - 65кг. Корема ми е гладък такъв, ама нямам плочки що така
    Пич , не ми пука !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    ami redbull ?

Хахаха. Дааа,фитнесът е намбър уан.Върхът на всички спортове,алфата и омегата.Той е като космонавтиката,концентрац я и еманация на всички науки.Така и фитнесът обединява в себе си всички научни постижения по биология,медицина,химия и биохимия,физика и прочее. Фитнесът е върхът на спорта,поставен на научни основи. Всичко останало е аматьорска работа,импровизации. Разликата е като между цифровия и аналоговия сигнал.
    Обаче някои момчета тук завиждат на коравите,нацепени пичове и се подиграват. Понеже те самите ще си останат щеки и едва ли някога ще имат ръка по-голяма от 26-28 см. Затова мразят силните и атлетичните. Самите те никога няма да имат такова тяло и се пукат от яд и мъка

Banned Мега фен

Аз пък казвам ,че гимнастиката на халки е по- добра от фитнеса. :P
    Едното е природното макс , което човек може да постигне , а фитнеса е друго.
    Всъщност фитнеса е ново , а гимнастиката е измислена още в древността .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Хахаха. Дааа,фитнесът е намбър уан.Върхът на всички спортове,алфата и омегата.Той е като космонавтиката,концентрац я и еманация на всички науки.Така и фитнесът обединява в себе си всички научни постижения по биология,медицина,химия и биохимия,физика и прочее. Фитнесът е върхът на спорта,поставен на научни основи. Всичко останало е аматьорска работа,импровизации. Разликата е като между цифровия и аналоговия сигнал.
    Обаче някои момчета тук завиждат на коравите,нацепени пичове и се подиграват. Понеже те самите ще си останат щеки и едва ли някога ще имат ръка по-голяма от 26-28 см. Затова мразят силните и атлетичните. Самите те никога няма да имат такова тяло и се пукат от яд и мъка
    Или може би просто не могат да проумеят, малоумни ли сте, че да пишете все едно и също, защото нищо друго не можете да измислите.
    "Затова мразят силните и атлетичните."

По-силни може би, но думата атлетичност не означава само здравеняк, ами и човек със здраво, красиво телосложение.

едит: С тая ирония никого не впечатляваш.
    МОМЧЕ

Banned Мега фен
    И защо фитнеса не е спорт ?
    Дори във характеристиките в училище не можеш да кажеш ,че тренираш фитнес (tova bilo поддържане на форма ), както и любителското трениране на лостове не спадало към графа спорт.
    А ако се някво футболистче или баскетболист - ставало..

Повече от фен
    И защо фитнеса не е спорт ?
    Дори във характеристиките в училище не можеш да кажеш ,че тренираш фитнес (tova bilo поддържане на форма ), както и любителското трениране на лостове не спадало към графа спорт.
    А ако се някво футболистче или баскетболист - ставало..
    Аз не мога да разбера как могат да кажат, че не е спорт фитнесът, един прост пример е, че там можеш да бягаш, а бягането си е спорт.
    МОМЧЕ

Banned Мега фен
    Е и аз се чудя
    Дори професионално да го тренираш - не било спорт
    Както и гимнастиката не ставала
    Имат изкривена представа за спорт
    Футбол , тенис , волейбол, бокс , карате - vsichko e sport, no fitness , lostove i gimnasitka - ne bilo

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от JimmyShady
    music ли си къв си, пич ти си страшно ограничен, дебел хейтър. Спри да пишеш ти казах, тъпак. Само се излагаш със смешните си размисли... Искал съм плочки за момичетата, ти тъп ли си къв си ??? Ебати палячото, честно! Ти си някаква хипер заблудена, 100 килограмова свиня, ядяща чипс пред компютъра всеки ден и хейтваща тея, които искат да се оформят.

"Мене релефен корем не ми трябва и без него си ми се кефат мацките."
    "Няма смисъл да ти обяснявам колко съм оформен и че съм 99% сигурен,че корема ти не е и на половината колкото моя релефен"

Прост ли си бе??? Палячо, скрий се и стига писа в тая тема, нещастник.
    Качи си снимка аз ше кача моя и искам да те вида колко си здрав бе лайновоз кривоглед глистосер разпорен.Качи си снимка аз моя да видим кой е дебел и кой е релефен.Ръката ти е наполовинаа на мойта,а корема няма и да можеш да го докараш.....Ако няма да качваш снимка млъквай щот единствения палячо си ти.Сигурно с обръснати крака и меки китки не ти се кефат момиченцата и тука ми обясняваш,че не е за тях...А за кой е бе селянин смотан?С 1 корем нищо не правиш,а и корем се прави след като си докарал поне килограми съответстващи на ръста ти педерас недорасъл.Ае садвай и като направиш нещо си качи пик да те вида педерас.Ако те е срам пред сички дай на лично....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    [

Мене ли ме е срам да се погледна в огледалото бе? Жалко, че сестра ми не пише в тоя форум, че да ти каже дали ме е срам, и дали не се гледам. Ако ще говорим за добре изглеждащо и стегнато тяло, съм сигурен, че ме заглеждат на плажа повече от някой угоен фитнес маниак или от теб.

"виж сега,умни ми приятелю,какво ще кажеш да си мериш прказките,особено внимавайки с епитетите-освен че е нарушаване на правилата на форума,говори за това колко жалък си"

Обиди ли се като ти казах жалкар? Ще се обидиш естествено, защото си такъв. За разлика от мен, ти мен не можеш да обидиш по простата причина, че няма как. И наистина си жалкар, да си 30-40 годишен професор и да се правиш на интересен в тийн форум на лапета. Като си толкова зрял и мъдър, отиди някъде другаде да си избиваш комплекса за малоценност.

"всъщност..комплексите относно външния си вид ги избивай другаде.."
    Такива надали някога ще имам. Защото моята цел не е 100 кила, 45 ръка, нула номер прическа и да гледам лошо. И не на последно да си мисля: "мале, с тия мускули и тва нацепено тяло, мацките ще луднат, ще ме мислят за най-коравия, ма аз съм си". На мен такова нещо не ми трябва. На теб или ако на някой друг е обратното, лошо няма ама да плюете във всяка тема някого, дето не е като вас си е повече от смешно.

"и само за справка-учебника ти по биология няма много общо с храненето и фитнеса,виж учебника по биохимия е друга бира..."

Господин знаещ всичко за учебника ми по биология, я ми кажи ти последно кога си я учил и беше ли това преди 10,15 години, или е било скоро? Защото аз вмомента я уча за последна година и айде да знам по-добре какво се учи в учебника. Точно си има достатъчно информация, че да определиш да кажем 5 неща за един хамбургер. Тя госпожата ни е питала дори такива въпроси.

Зипфейл, виждал съм те да плюеш лостовете, макар те да не са определяни за спорт. Само че колкото и да не са определяни, след една тренировка пак може да усетиш тялото ти да гори и да се натоварва.
    ами ,ок ..кажи на сестра ти да почне да пише тук,също и на леля си,на мама ..и на нея..дали те заглеждат по плажовете??едва ли ..какво правя аз в тийн форум??мъча се да налея малко реализъм в главите на живеещи в света на илюзии и мечти момченца като теб..
    както вече си забелязал пиша само в раздела за спорт,защо ли ?? защото това ми е работата...кога съм учил за последно-отдавна,сега рботата ми е да уча такива като теб ..защо ли си мислиш че ме учудваш или впечатляваш-всеки ден се сблъсквамс десетки като теб...да се обиждам?? защо ?? ти сам се обиждаш всеки ден,докато се гледаш в огледалото например..да ,знам че искаш да изглеждаш като спортистите,но не ти стиска..поради което всеки втори пост който пишеш е един и същ-тъпи сте,затова спортувате,аз съм умен и ще успея с акъла си...искрено ти го пожелавам,но с нагласата която ми демонстрираш тук-едва ли ..
    когато успееш да стигнеш дотам,където съм аз ,или мнякой друг -ела и кажи-ето пичове ,успях..но докато си в положение на комплексиран книжен плъх,който страда от това че няма гадже,а няма гадже щото е "умен" тоест смотан,и е аутсайдер в училище,поради което се мъчи да блесне във форумите-дотогава просто недей да се вреш ,там където не ти е работата...
    а за учебника по биология-самия факт че ми даваш за пример хамбургер ми е ясно колко си навътре в нещата..айде със здраве,мой отворени и неустоими по плажа ..умнико ..удостои ни с присъствието си,сега е време да ни удостоиш с отсъствието си ,и да оставиш тъпите спортисти да си говорят за тъпите спортове..
    а ти можеш да отидеш да обереш погледите на гаджетата по плажа с атлетичната си фигура..
    пък ние дет с ме по 100 кила ,с бръснати глави "ке си седим у село ,и ке лющим ракия"..
    но само за справка,заради момченца като теб,момиченцата на вашите години ходят с батковци с по 10 лета отгоре...замсли се защо ли ? едва ли е заради плочките...а може би е заради това което е в главите на батковците ,и сравнено с това което е в твоята "умна " главица...дали ще намериш отговор на този фундаментален въпрос в твоите учебници..? или да ти пратя няколко от моите ?

Повече от фен
    Никакъв учител не си ти, ами пълен паляк. Учителите не ръсят простотии в тийн форуми, нито в залите, ами от тях можеш само да научиш нещо, да им се възхищаваш. Ти може и да си тренирал и спортувал сумати и години, ама само до там.

"защо ли си мислиш че ме учудваш или впечатляваш-всеки ден се сблъсквамс десетки като теб"

Щом всеки ден се виждаш с десетки като мен, значи в теб е проблемът. Аз каквото съм тренирал никога не съм имал проблеми с треньорите, имал съм и по-строги, но това не означава, че не са ме харесвали.

"да се обиждам?? защо ?? ти сам се обиждаш всеки ден,докато се гледаш в огледалото например..да ,знам че искаш да изглеждаш като спортистите,но не ти стиска..поради което всеки втори пост който пишеш е един и същ-тъпи сте,затова спортувате,аз съм умен и ще успея с акъла си...искрено ти го пожелавам,но с нагласата която ми демонстрираш тук-едва ли .."

Вярно е това, което казах и с тоя ти пост наистина се убеждавам - много си тъп. Не знам дали си и повече от тъп, защото аз си казах, че не се обиждам в огледалото, а напротив, но ти трябва да ми изопачиш коментара, тъй като няма какво да измислиш, а искаш да ме обидиш, но уви не се получава. Да изглеждам като спортистите? Ти ли дето не ме познаваш, ще ми кажеш как изглеждам бе? До сега който ме е срещал, и да не ме познава, и да не ме е виждал като спортувам, ми е казвал, че съм атлетичен, това говори достатъчно. Не ми стиска? Отново ти казвам, не ме познаваш, ако беше обратното щеше да знаеш, че ми стиска и то много. Какво си ти повече от мене, колко си повече спортист? Повече си, само защото си тренирал по-дълго от мен. Само че хич не е така и за фитнес маняците тука - избери един модул какъвто ще да е - скок от място, скок със засилване, футбол, баскетбол, волейбол, 50 метра, 100 метра, 600 метра, издръжливост, само на силови няма да съм по-добър. За какъв спорт ми говориш? Не ми трябва да изпъквам в някакъв форум и да си избивам комплексите, защото ги нямам. Ама щом си толкова кадърен и способен, а мен ме смяташ за накакъв от луната взет, трябваше да си го кажа.

"когато успееш да стигнеш дотам,където съм аз ,или мнякой друг -ела и кажи-ето пичове ,успях.."

Там, където си ти, не е лошо място, ако беше и свестен и нормален човек, щях само да те уважавам за това, което си постигнал.

"който страда от това че няма гадже,а няма гадже щото е "умен" тоест смотан,и е аутсайдер в училище,поради което се мъчи да блесне във форумите-дотогава просто недей да се вреш ,там където не ти е работата..."

Никой никога не ме е смятал за смотан и аутсайдер, но аз самия бих искал да съм такъв. По добре да съм някой пишещ само по форумите, мъчейки се да изпъкне поне в тях, но да не съм лигав, повърхностен, ограничен и глупав. Предпочитам да съм в сянката, защото ако искам да не съм, това означава да робувам на нещо, което не ми харесва. За всички гъзари в училище, за които говориш, всички, които са супер готини мога да кажа, че са комплексари. Защото да си гъзар, означава да направиш всичко възможно, да станеш такъв.

"а за учебника по биология-самия факт че ми даваш за пример хамбургер ми е ясно колко си навътре в нещата.."

Самия факт, че не ми разбра дори примера, говори достатъчно.
    В случая с хамбургера - имам предвид, че след като научим уроците за хранителните вещества, къде отиват, как се разграждат, какви витамини се съдържат в различните храни и т.н. се разсъждава по даден въпрос - в случая с хамбургера, но е задължително да си разбрал и научил урока. Сигурно изглежда тъп примера, ама това е задача по биология, много от примерите изглеждат такива, ама не са, и ги има в учебници и помагала, ама на теб за какво са ти притрябвали, нали си преуспял треньор и разбиращ от всичко.

"но само за справка,заради момченца като теб,момиченцата на вашите години ходят с батковци с по 10 лета отгоре...замсли се защо ли ? едва ли е заради плочките...а може би е заради това което е в главите на батковците ,и сравнено с това което е в твоята "умна " главица...дали ще намериш отговор на този фундаментален въпрос в твоите учебници..? или да ти пратя няколко от моите ?"

Не ми трябва да търся в учебници или теб да те питам, за да знам отговора на въпроса с момичетата. Дори ще ти кажа, че си противоречиш.
    Първо - тия батковци, за които говориш, са толкова жалки, че не могат горките да си намерят момичета на тяхната възраст, и ходят с много по-малки от тях.
    Второ - тия момичета, които ходят с големите батковци, не са по-малко зле - мислят си, че са по-зрели от съучениците си, а това е пълна заблуда, същите пубертетки са, които биват лесно манипулирани и отебани от същите тия батковци.
    Трето - до сега не съм срещнал момиче, което да не харесва плочки, не мога да кажа същото за бирените шкембета. Много повърхностно нали? Ама като си дал пример с тях..
    Четвърто - "а може би е заради това което е в главите на батковците" Тук вече казах, че това, което е в главите на тия батковци не е нищо друго, освен некадърност, защото биват отрязани от наборките си.
    Пето - чакай сега да се разберем - първо казваш, че готините взимат гаджетата, ама какво се оказва накрая, че само големите ги взимат тия гаджета, а? Ние всички набори, било то смотани, готини, здравеняци оставаме на сухо, тей ли?

"тъпи сте,затова спортувате,аз съм умен и ще успея с акъла си...искрено ти го пожелавам,но с нагласата която ми демонстрираш тук-едва ли .. "

Каква нагласа бе? Това, което до сега писах е, ДА БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ! Защото както сте "велики" и "съвършени" и намирате постоянно кусури в останалите, така и аз намирам кусури във вас. Всеки да си знае мястото. Ако даваше само съвети в тоя раздел и критикуваше с добронамереност, вместо с ироничност и високомерие, изобщо нямаше да се стига до спам във всяка тема. Същото се отнася и за останалите. Точно в тая тема, от първите 3 страници, само аз и още един, двама дадоха полезен съвет. Всички други почнаха да избиват комплексите си. Аз да съм почнал да ви плюя всичките теми за фитнес, не нали? Трайте си и приемете останалите такива, каквито са, ако ще казвате нещо, правете го, а не да лалате тъпотии.
    МОМЧЕ

Повече от фен
    даммм,тирадата я бива..само защо ли не ме впечатлява?? сигурно защото не съм фитнес маниак...реално нямам нищо общо с фитнеса,но тва няма значение нали..
    всички момичета се впечатляват от ,плочки -прав си..само че от плочките на Бекъм и Брад Пит,и повярвай ми това не е заради самите плочки..
    от всичко което пишеш ми става ясно само едно-много си далеч от истиския живот..
    знам ,че ти се иска всичко да е толкова лесно ,колкото е в интернет-но за съжаление нещата са различни..
    самия факт ,че се правиш на интересен е достатъчен..
    самият факт че се правиш на мъж,използвайки изрази които в реалния живот не биха и ти минали през главата..
    лесно е да наречеш паляк,някого в нета скрит в мишата си дупка..сигурен зад анонимникя си ник..а в реалния живот?? сигурен съм че в училище хулиганите те ръсят всеки ден,плачеш си тайно в тоалетната и чакаш момента в който Кларк Кент ще го блъсне метеорита,и това е реалността..камо ли да ти мине през ума да кажеш нещо на въпреки на някой като мен....е тва е проблемът на нета-всеки става супермен атлетче мое,с плочки по които въздишат всички дами ...
    кого на какво съм научил-лесно е да се провери..въпросъ е ти какво си научил.ти какво можеш освен да плачеш по форумите.?
    и само за справка,дипломите ми са повече от книгите които си прочел,през живота си посветен на това да си "умен" и с плочки-мечтата на всяка жена поклон пред теб,откривателю на правилния път ..в 8 клас..ти си новия Фродо,новия властелин ...на учебника по биология..а даскалите като мен-майната им,те само пиша по туйнфорумите,щот наживо са смотани телета по 100 кила,с бръснати глави и без плочки...
    как тогава са ми харесали жените ни???и как сме направили децата си,които май са на твоите години ,но за мой късмет не мислят толкова "възвишено " и не са толкова неотразими по плаж,или д апитам сестра ти ...забавне ми беше,но вече взе да ме отегчаваш..сега е е времето дапостнеш една снимка с дипломата от олимпиадата по математика,на която задължително да се виждат плочките ти ,атлетизмът и другите неща които би трябвало да впечатлят дамите в този форум,и да респектират всичко мъжко...та ,чакаме снимка видео ,тва онва

евалата @navar!!!

Повече от фен
    Не съм аз тоя балък, дето се прави на интересен тука. А пък в даскало никой не смее и дума да ми каже, поредните празни твърдения от твоя страна. Заблуждавай се колкото искаш, ама явно живееш в пещера, пък не знам жена ти каква е, ама скоро контакт с момичета явно не си имал. Или с жени. Вярно е, че няма да те харесат заради плочките, но това, че се поддържаш им харесва.
    "самият факт че се правиш на мъж,използвайки изрази които в реалния живот не биха и ти минали през главата.. " Аз дето съм на 17, почти на 18 години не ме е страх от теб, а напротив, мисля те за пълен нещастник. Да се отваряш на някой 17,18 годишен и да му натякваш колко по-силен си от него в тийнфорум (за 100тен път го казвам вече и ще продължавам), де да знам.. Сигурен съм, че ти по същия начин изобщо няма да ти идва на ум да обиждаш някой по-голям от теб, но е лесно на лапетата нали? А говориш колко лесно било по интернет. Ти си толкова смешен, че сигурно с баща ми ще трябва да те сравнявам, а пиша във форум за юноши.

"лесно е да наречеш паляк,някого в нета скрит в мишата си дупка"
    Лесно е да говориш така на човек с 15 до 20 години по-малък от теб.

"сигурен зад анонимникя си ник..а в реалния живот?? сигурен съм че в училище хулиганите те ръсят всеки ден,плачеш си тайно в тоалетната и чакаш момента в който Кларк Кент ще го блъсне метеорита,и това е реалността..камо ли да ти мине през ума да кажеш нещо на въпреки на някой като мен"

В реалния живот в училище не само че не плача в тоалетната, ами и защитавам по-затворените момчета и момичета от такива остроумни катили като тебе. Някой с твоето мислене да ми се прави на интересен в училище, с един предупредителен поглед е достатъчно да го накараш да мълчи. А ти самия щом можеш да се правиш на интересен само тука, значи ми е ясно какъв си в реалния живот.
    Аз във форумите не плача, но за сметка на това ти мрънкаш тука във всяка тема като някаква пенсия. Понеже нямаш реален живот и никой не те признава си избиваш злобата тука.

"и само за справка,дипломите ми са повече от книгите които си прочел,през живота си посветен на това да си "умен" Отново жалко сравнение между мен и теб, при условие, че си сигурно два пъти и повече по-голям от мен. За моите дипломи има време и аз не се притеснявам за тях.

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    евалата @navar!!!
    Добре лижеш задници.
    МОМЧЕ

Град
    София
    dunce,най-малкото е неуважително да говориш на човек,който може да ти е баща така,замисли се
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен
    Аз понеже съм тъп , мога да кажа просто "барай меча" и до там

евалата @navar!!!
    Добре лижеш задници.
    Мхм.Уважавам хора като този,които не са ти на годините правиш се на раЗбирач,а си никой и те пак се опитват да ти налеят акъл.Умствения ти капацитет явно е прекалено ограничен,за да възприеме инфорамцията.Някой ден ще направиш рАзлика м/у лизане на задник и уважение,но засега приемай ми поста както ти е удобно

евалата @navar!!!
    Добре лижеш задници.
    Мхм.Уважавам хора като този,които не са ти на годините правиш се на раЗбирач,а си никой и те пак се опитват да ти налеят акъл.Умствения ти капацитет явно е прекалено ограничен,за да възприеме инфорамцията.Някой ден ще направиш рАзлика м/у лизане на задник и уважение,но засега приемай ми поста както ти е удобно
    Казах ли ти на тебе да не пишеш повече ве, олигофрен?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    dunce,най-малкото е неуважително да говориш на човек,който може да ти е баща така,замисли се
    Най-малкото можеше да напише едно мнение без да ме оплюе хубаво. Като се спори, се приема мнението и на другия. Може да е невъзпитано, ама в крайна сметка хората са казали "уважавай, за да те уважават". А на тоя с вените дори няма да си направя труда да му отговоря, защото нищо от коментара му не ме впечатли. Само ще му кажа да прави разлика между уважение и страхопочитание, защото при такива хора като навар, за които всичко е под общ знаменател, първото не може да съществува.
    МОМЧЕ

Banned Мега фен
    дееба и темата дееба излагацията......

Повече от фен
    дееба и темата дееба излагацията......
    Така ще е, като се пита нещо и ти отговорят по тоя начин - говоря за първите 3 страници, към автора.
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си