.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 142
    Banned Мега фен
    е за това е фразата ,че'' в Бг питаш - и всички започват да ти набиват в главата колко си прост олигофрен''

Мега фен
    dunce може съм по тъп от тебе,ама пък знам повече! Един коментар да бе написал ПОНЕ В ЕДНА ТЕМА,за да разбера,че поне си учил Биология,не го направи,па другите неща ги остави..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    dunce може съм по тъп от тебе,ама пък знам повече!
    тва кефи \/

Повече от фен
    dunce може съм по тъп от тебе,ама пък знам повече! Един коментар да бе написал ПОНЕ В ЕДНА ТЕМА,за да разбера,че поне си учил Биология,не го направи,па другите неща ги остави..
    Сто процента ще знаеш повече от мен за хранителните вещества, но само това. Не можа да разбереш, че това е една малка част от учебника по биология. Пък за това какво аз пиша в темите, в НЕосрана тема пиша един коментар и приключвам, в осрана и оспамена тема е друг въпрос вече. Ма то с теб в тоя раздел, дали има такива изобщо не знам.
    МОМЧЕ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pencilwarrior
    тва кефи \/
    Знаеш какво имам в предвид!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Сто процента ще знаеш повече от мен за хранителните вещества, но само това. Не можа да разбереш, че това е една малка част от учебника по биология. Пък за това какво аз пиша в темите, в НЕосрана тема пиша един коментар и приключвам, в осрана и оспамена тема е друг въпрос вече. Ма то с теб в тоя раздел, дали има такива изобщо не знам.
    За храна,тренировка как и защо,това е ОГРОМНА наука,ако не си го разбрал

Повече от фен
    А знаеш ли, че в едно изречение от 5 думи правиш правописна грешка?
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    dunce и ти си в грешка ;дд
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

тва кефи \/
    Да, знам, и все пак звучи много яко!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    dunce, и ти си в грешка ;дд
    Къде?
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от dunce
    А знаеш ли, че в едно изречение от 5 думи правиш правописна грешка?
    Ей, тва вече е форумното издребняване... Ако толкова държиш да се покажеш по-умен се спри и стига сте спамили на човека темата.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Изречението е от 4 думи
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    Ей, тва вече е форумното издребняване... Ако толкова държиш да се покажеш по-умен се спри и стига сте спамили на човека темата.
    Споко, тя темата отдавна е осрана вече И между другото аз на автора съм дал триседмична програма още в първите страници, за разлика от останалите тролове, които веднага го почнаха, като спомена плочки. Така че тая тема вече е ненужна.

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Изречението е от 4 думи
    Искаш да кажеш, че по принцип трябва да е 4, но неговата грешка прави изречението с 5, аз затова написах 5
    МОМЧЕ

Абе предлагам ви да спрете да спорите, кой от кой е по-ерудиран (ако разбира се, знаете какво означава това без да гледате в гугъл). Това е тема за плочки и толкова!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Banned Мега фен
    оф това пък за грамотността и аз не се старая да пиша грамотно в оспамена тема , превърнала се в чат ...
    Ако нямаше админи ,които впрочем трябва да са заключили вече тоя спор - щях с на латиница да си пиша и хич не ме е*e.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Ако нямаше админи ,които впрочем трябва да са заключили вече тоя спор - щях с на латиница да си пиша и хич не ме е*e.
    И защо с латиница? Аз пък това не мога да разбера? След като си имаме наша собствена азбука? На която за всеки звук си има буква. Дори е крайно непрактично за ч,ш,щ,ю,я да натискам по 2-3 дори и 4 клавиша за една единствена буква. И защо всичко това? Може би от много акъл? Тук navar ще бъде абсолютно прав. Да не би някой англичанин или американец да остави своята азбука и започне да пише на кирилицата? А ний сме дали тая азбука на 200 милионната Русия и дори в далечната Монголия я използват.

Супер фен
    Толкова е нелепо и такава простотия е това писане на латиница в наши сайтове,че думи нямам. Някои много често лъжат,например в бибитайма,че уж им се бъгнала кирилицата. А истината се оказва съвсем друга. Все едно някой германец да се откаже от немския език,щото английския сега е световен. Или някой французин. Изглежда само у нас простотията е най-голяма и на световно ниво. По едно нещо да водим в света,за всичко друго сме на опашката. А може би първото е причина за второто?

Banned Мега фен
    ae само не ми промивай мозъка с такива простотии
    Пиша на латиница,защото така съм свикнал с клавиатурата и ми е много по-лесно
    А и като гледа толкова на кирилицата - си кръстят форума с българско име на кирилица тогава!

И извинявай ,ама 90% е нужна латиница за търсачката и е страшно изнервящо постоянно да си настройваш - BG - EN BG EN
    Преди месец ми се развали на компа писането на кирилица, както бях свикнал с латински букви и ми отне сумати време да науча да пиша с BG

Усещам ,че темата вече се изроди...
    Абе извинявай , ама точно ти ли ще ми говориш за многомилионна Русия и т.н? Без да се обиждаш имаме поне една 3-4 години разлика с тебе и мога да ти кажа ,че от моето до твоето поколение, има супер голямата разлика. Докъто ние играехме на жоменка , жмичка, кралю порталю и т.н днешната младеж слуша Джъстин Бибър , Майли ли МИли сайръс ли ква е и гледа некви умрели американски бози! Щото секи е генгста и т.н ! И не само от това ми чуждици навлизат все повече и повече! Но не е само в българския език- във всички го има - мога да дам пример само с немски и английски, щото съм ги учил , за други незнам! Обаче това (незнам на колко години си ) някой да ми говори , за букви, за звукове, за световно наследство ако щеш, при положение ,че в ежедневието си , ако щеш използва повече оу шит и уат да фак от колкото примерно да му еба майката, и да ми обяснява как той е истински българин, държащ на майката-родина винаги, а после псувайки я наляво надясно,че няма работа и т.н не ми се връзва. Примера ми е малко циничен и може би не на място, но според мен е доста точен!
    Без да се обиждаш и т.н, но като гледам клипове за изцепки от матурите и т.н просто оставам без думи. Не парадирам ,че съм особено ерудирана персона, но все пак знам как да си направя една молба
    Мисълта ми беше, че не е нормално да се заблуждаваме- все повече в днешно време се използват чуждици и т.н и това не трябва да ви прави впечатление.
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Повече от фен
    Усещам как трябва да се сложи модератор на тоя раздел, защото всички сме големи спамери. Правим всяка тема по 10 страници.
    МОМЧЕ

Супер фен
    За мен простотия и тъпотия е писането на латиница. Не виждам нито една основателна причина това да се прави. Самият аз изстрелвам буквите на беге фонетичната азбука като някоя картечница. Дори и скорост на писането не може се развие с латиницата. Не разбирам и защо трябва да натискам по 2-3-5 клавиша за буква,щом мога да натисна само един и си ускоря и улесня писането. Да не говорим,че не познавам гърци,които се отказват от гръцката азбука за да пишат на нашата и турци,които правят същото в Анадола. От тая маймуница по-голяма простотия няма. А онова другото за смяна на клавишите е най-обикновен мързел и просто е излагащо и резил някой да си го признае.Че го мързи да натисне един-два клавиша.Сякаш ръцете му ще се счупят. Някои "умници" тук плюещи по фитнеса и доказващи на navar колко са велики,май са си просто мързеливи.Затова и в залата хич ги няма.Щото си ТРЕБЕ малко да се поизпотиш там.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    За мен простотия и тъпотия е писането на латиница. Не виждам нито една основателна причина това да се прави. Самият аз изстрелвам буквите на беге фонетичната азбука като някоя картечница. Дори и скорост на писането не може се развие с латиницата. Не разбирам и защо трябва да натискам по 2-3-5 клавиша за буква,щом мога да натисна само един и си ускоря и улесня писането. Да не говорим,че не познавам гърци,които се отказват от гръцката азбука за да пишат на нашата и турци,които правят същото в Анадола. От тая маймуница по-голяма простотия няма. А онова другото за смяна на клавишите е най-обикновен мързел и просто е излагащо и резил някой да си го признае.Че го мързи да натисне един-два клавиша.Сякаш ръцете му ще се счупят. Някои "умници" тук плюещи по фитнеса и доказващи на navar колко са велики,май са си просто мързеливи.Затова и в залата хич ги няма.Щото си ТРЕБЕ малко да се поизпотиш там.
    Няма лошо ,ама моето поколение е свикнало на EN
    А аз все още не съм усвоил добре писане на БГ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ТИ КАЗАХ ,ЧЕ БЯХ СВИКНАЛ ДА ПИША НА БЪЛГАРСКИ С ЛАТИНСКИТЕ И СЕГА МИ Е ТРУДНО НА BG. kapish?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Някои "умници" тук плюещи по фитнеса и доказващи на navar колко са велики,май са си просто мързеливи.Затова и в залата хич ги няма.Щото си ТРЕБЕ малко да се поизпотиш там.
    Да не би само във фитнеса да се изпотява човек? Стига сте ми лалали за тоя фитнес, разбрахме вече колко сте корави и колко вдигате. Потвал се, ама седиш на едно място нали? Само тоя фитнес ви е на устата, като има толкова много спортове. Явно хич не ви бива в друго, че само за него говорите. Тая тема е за ПЛОЧКИ, не знам какво общо имаше това, което написа с темата.

Ама като ще си почнал, поне и аз да кажа нещо за вашия велик фитнес. Ходите там и нали се стягате, ставате машини. Само че после от пренатоварване куцате, охкате и мрънкате, пък във футбола никой не ти дава медал, като те контузят. Леки контузии през тренировка, по-тежки слава Богу са по-рядко. Аз като съм играл цял ден футбол, колената ми винаги бяха почти до кокал в рани, щото колкото и да е, все някога падаш. А ти ми говориш за някакво си потване, избийте си от главата, че фитнеса е единственият тежък спорт, и всички ние, които не ходим там, не знаем какво е болки и потене.
    МОМЧЕ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    Примера ми е малко циничен и може би не на място, но според мен е доста точен!

Мисълта ми беше, че не е нормално да се заблуждаваме- все повече в днешно време се използват чуждици и т.н и това не трябва да ви прави впечатление.
    Да.Абсолютно не на място е примера ти. Чуждици е едно,а азбука която е написана от нас за самите нас е нещо съвсем друго. За чуждици по-добре изобщо да не говорим. По-добре се запитай в съвременния български,български ли са думите. Аз преди мислех,че да. Докато един ден не отворих речника по френски език,джобен формат на баща ми. За почти всяка френска дума имаше наша аналогична. Е? Нали не смяташ,че французите са взели думите от нас? Остава да е обратното. Това че целия наш език е от побългарени чуждици,за които дори не предполагаме че не са наши.Това няма нищо общо с азбуката ни. Нито тя ти е виновна за лошото икономическо състояние. по-скоро е точно обратното. Болните мозъци,драскащи на маймуница и шльокавица,точно тези болни мозъци са виновни за лошото състояние на нещата.

Супер фен
    А аз все още не съм усвоил добре писане на БГ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ ТИ КАЗАХ ,ЧЕ БЯХ СВИКНАЛ ДА ПИША НА БЪЛГАРСКИ С ЛАТИНСКИТЕ И СЕГА МИ Е ТРУДНО НА BG. kapish?
    Е хубаво де,как ти писаха тогава оценка по-голяма от 2 по БЕЛ? Защото ти си на практика функционално неграмотен. Щом не можеш да пишеш на български,това е неграмотност. Как получи диплома за завършено основно??? А куриозът е,че някой може да драска тук дори с китайски йероглифи,а не може или се затруднява на собствения си език. Разбира се,той може да си пише на китайските йероглифи.Аз пък си имам своя азбука и не съм длъжен да чета тия йероглифи. Тъй че ако търси съвет,няма начин да го получи,защото в беге сайтове написано на чужди езици не чета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си