- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е интересно..
нищо, абсолютно нищо лошо в това, което е направило момичето.
чудя се, защо лошият сектор смята, че да си направиш кефа с някого, когото харесваш, е нещо лошо?
REGGAE BOOM <3
Много зависи от каква гледна точка е ясна и стандартна.Не я обвинявам защото знам къде сме и кои сме,но се чудя за какви социални контакти В самата дискотека става на въпрос,че да прибегне до някъв непознат.Първоначално написано от shadow4e
Та,вие жените и с черен чувал да идете на бар,пак ще има поне трима който ви свалят,въобще не страдате от липса на внимание,камо ли ония дето се обличат като за последно.
Друго също ми е интересно,дали жената изпитва също толкова хубави емоции от спонтанния секс,нали сте нежния и деликатния пол?Аз бих го характеризирал като пиянско чукане(с извинение пред малката аудитория)
Този вид разкрепостеност все още не може да навлезе в България,някакви белези явно от комунизма,от друга страна пък такъв тип жени са ги горяли навремето..![]()
Много по-средата за обсъждане, и плюсове и минуси доста,но крайния извод е липса на внимание което е зародиша на цялата история..
Недей да съдиш милиарди различни характери под един знаменател,това 'ние' и 'вие',въобще го няма в отношенията между хората..Първоначално написано от Hilary_
Пък и що за безхарактерен охлюв трябва да си,за да се повлияеш от чуждите нагласи?
Слаб пост,седни да си починеш 20 минути..
Що бе.. готино е да те сваля жена (хубава, не т-рекс). Какво се оплакваш? Някак си ти размива ежедневието от това винаги ти да си настъпателния. Различно е, а всичко различно, освен секс със мъж или писс/шитинг, е готино.
Пък и нали всички жени искат еманципация. Това е част от нея.
Тия дето категоризират такива жени като ку'рви... да си ебете майката.
Temet Nosce
벨야카
Аха, а ти си дамата с рентгеновите очи... ама чакай, дори тя не виждаше мислите на хората.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Не мисля, че си "сдържана и ненахална". Мисля, че си егоист. Карала си приятеля си, който се предполага да обичаш или поне да харесваш адски много, да те чака цяла година. Защо?! Защото ако те обича, ще те чака? А ти ако го обичаш, ще го караш ли да чака, само за да си задоволиш някаква си там (фалшива) съвест и да се успокоиш, че не си лесна?
Имам връзка от година и половина. Нещо да кажеш?
Не съм правила такъв секс, но абсолютно подкрепям да се прави.
Поли не нося, по дискотеки не ходя. Виж, на ток обирам погледитеПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
Искам да попитам защо такава ситуация ви се вижда курвенска за жена и "пичовска" за мъж.
На даден човек (в случая мацка) й се прави секс. Отива в дискотека (защото става бързо, лесно и без обяснения, пък и никой не чака обещания), харесва си някого (пич) и без много предисловие го замъква у тях. Правят секс и се разделят. Защо защитавате мъжа, а жената е оплювана? Само защото е настъпателна и не си играе на срамежливи погледчета? Да, заложено е мъжът да е този, който сваля, но все пак? ТРЯБВА ли да е така?
В заключение: Да, за мен сексът е физиологична нужда. И да, това я подрежда на най-долното стъпало според пирамидата на Ейбрахам Маслоу. Това значи, че не мога да мина на горно стъпало (умствен труд, приятелски отношения и прочее), ако не съм задоволила най-физичните си нужди. При мен е така. Не съм ли правила секс, не мога да се съсредоточа и да си свърша работата. Не е примитивно, а естествено.
Не мога да разбера какъв ви е проблемът честно.
badsector, никога ли не си правил секс ей-така? Сам каза, че имаш 5 човека, които ще се отзоват, за да си "задоволиш нуждите". Значи си
кUрваР. Или развратниК, или парцал. Все тая как ще наречеш едно емоционално бедно тяло, което господства над мозъка.
Първоначално написано от chronic
![]()
![]()
![]()
Много е лесно да напишеш "безхарактерен" без дори да си даваш сметка за много частни случаи, в които нещата са далече от "безхарактерен" ..не знам дали си недорасъл или просто ограничен, за да вникнеш малко по - навътре! И аз съм последния човек, който би си послужил с общи знаменатели ..
Нямам намерение да споря с теб за това кой какъв е и защо е станал такъв .. както вече написах по - горе за друг съфорумник - нито ще променя мисленето ти, нито ти моето!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не го разбирам това.. И не го одобрявам. Може би просто защото не съм такъв човек и за мен тва поведение е.. прекалено пошло и неморално. Традиционализма ми и отчасти консервативното ми мислене може би са виновни за тва. И все пак не обвинявам момичето. Случвало ми се е да се свалям с мъже в дискотеки (въпреки че ходя супер рядко по такива места), но секс за една вечер никога не съм правила. Вероятно си зависи от личността. Аз не си падам по тоя тип 'връзки', ако мога да се изразя така- 'чук и чао', както каза някой по- горе. Мен ме привличат мъже с интелект, мъже, които могат да спорят и да се аргументират. А такъв в дискотека няма да намеря![]()
Та, относно момичето- така е решила, така е направила. Ако я искаш- намери я, въпреки че се съмнявам да ти откликне. Ако ли не- просто не се занимавай.
Това е тъжната българска действителност. Хубаво беше, когато хората имаха цели. Вече не е така, поне според мен. Поп- фолк културата и слабата заинтересованост за бъдешето определят веруюто на съвременните тийнове- живей за мига, един вид.
Life's life.![]()
Първоначално написано от Abigoria
![]()
Ти откъде си сигурна, че не можеш да намериш такъв човек в дискотеката???
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не мога да повярвам че ще се съглася точно с този ,но в случая е напълно прав. Май доста от вас лаят в темата поради личната си неспособност да направят нещо такова ,оправдана с изкривения според възможностите ви морал - яко смешно е.Първоначално написано от umri
Като допълнение - противно на стереотипите ,интелигентните хора не си стоят вкъщи да четат книги и да слушат класическа музика.
Нз защо така част от вас се хвърли да плюе по някого ,само защото прави секс без да има връзка .... get over it ... пък и освен 'не си падам по този тип връзки' друго съществено аргументиране не прочетох - май просто 'този тип връзки' не си падат по вас
badsector - първо защитаваш хомо-парадите ,после си против секса за една вечер ? Да не си лесбийка ?(не че ми пука ,просто би обяснило някои неша)
И все пак, струва ми се, че ти предпочиташ лесното.Отвърнал си и, а какво си очаквал от такова момиче всъщност, което идва и те целува?Да е скромна и срамежлива? Надали.Подобни момичета лично мен ме отвращават и ако бях момче, нямаше да ги погледна.. А иначе по дискотеките са си направо често срещано явление според мен.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ами предпочитам да се запознавам с хора на по-.. различни места. Надали някой на 5 водки или на 3 уискита ще мисли за нещо друго, освен за кършещите снаги полуголи момичетаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
Много морал лъха от тая тема..
Не искам да коментирам, че ще ме заразите ;р
Първоначално написано от antifashionshit
Ти си един от малкото хора,които след 20 реда нищо съществено не казват..Първоначално написано от Hilary_
Естествено че си има случаи и случаи,но ти ми твърдиш че някоя си щяла да стане еди си ква заради дадена група,та тва кво е бе мойто момиче?Ти ако си силен характер ще станеш ли това което са другите?
Сама си отговори,невникващата си ти..
Много си прав!Първоначално написано от umri
Впрочем понякога съм искал да има баланс в тия отношения,малко и ние да сме търсените и избиращите..Ама требва им долна глава за тая цел,кефя им се за какви адекватни преценки става на въпрос,а ние повлияни от сещаш се кое,може и с маймуни да имаме общо ако имат яки цици..
Малко шибана природа.
сам си отговоряш на въпроса ..Първоначално написано от chronic
Ако ме познаваше и не бързаше толкова с определяниците каква съм или не съм от няколко поста насам щеше да знаеш, но честно казано такива хора като теб изобщо дори не бих допуснала да ме опознаят!Първоначално написано от chronic
![]()
Даже ми разваляш удоволствието от "спора" ни .. така, че просто не си прави труда повече да ми отговаряш!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И пак да си дойдем на думата .. "когато един мъж спи с много жени, той е баси пича", а "когато една жена спи с много мъже тя е курва" мисленето ти е много тъпо, просто и ограниченосеш се... Нима не може една жена, да иска просто удоволствие пред дълга връзка ? И нима една жена няма право да си задоволи нуждите, както "ние" мъжете го правим ? Замисли се ;]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако си в дискотека в Студентски град-със сигурност няма да срещнеш нищо по-различно от пиян студент, чийто нагон е направо освирепял.Първоначално написано от Abigoria
НО има клубове, в които не се слуша чалга (О, чудо! АМА наистина има и такива) и там не всички са на по 5 водки или 3 уискита...
Ма все тая де.
Ти да не би вече да не я категоризираш акто курва?Първоначално написано от chronic
![]()
много точно!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от ivcheto0o
после се чудите защо попадате все на "леки" жени![]()
E, че вие като им се правите на недостъпни, естествено, че ще предпочетат да седят без връзка. На 15-6 ще ви чакат, след това вече нещата се променят.
АбсолютноПървоначално написано от shadow4e
![]()
ти луд ли си? как може да си го помислиш, даже да го напишеш... онова там те прави мъж, и ако ти не искаш да го споделяш с момиченцата и си пиеш кротко, някои по-нахакани идват и си го взимат муахахахаПървоначално написано от chronic
да не говорим, че пишете така сякаш всичко това е нещо лошо, а то не е, напротив - прекрасно е!ти ако си тръгнал да търсиш момиче, с което ще водиш дълбоко проникновени разговори на различни екзистенциални теми - дали дискотеката с дивите чалгии за фон е най-доброто място? не обиждам феновете на музиката или чалготеките, просто едва ли първото, което му идва на ум на човек е, че там ще срещне някой човек настроен лирично, любовно, готов за философски размисли и пр. лиготии.
друго - оставам с впечатление, че някои хора не могат да са в ролята на 'мъжа' и да вземат онова, което искат или поне да опитат. голямо чудо станало, че момичето има нужди и ги е удовлетворила успешно.
в дадения за пример случай ти не си ли ку.рва? тя е минала, примерно, 10 момчета преди теб, след теб ще има още. в същата позиция си.
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Доста мъка има в тая тема, особено от някои, които си мислят, че могат да спорят, а плещят тотално несвързани и безсмислени неща.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от PinkPan7her
++++++++
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Темата действително се разводни.
Обмислях да събирам аргументи, за да оборя последното мнение, в което badsector ме е цитирал. Обаче виждам че няма никакъв смисъл да си хабя думите за спор с него, след като не вкарва разум, а единствено пристрастия в мненията си, и да, разбрахме, че са доста плоски и за да си ги направи по-"плътни" повтаря нещо по 100 пъти (повторена лъжа става истина), + че вади думи от контекста, извърта ги и т.н.
Мъка...
Да не говорим за останалите жалки мнения на Хилари, Абигория и т.н.
Ограничени сте много. Едната гледа едностранчиво, другата е тесногръда.
Мен ме учудва малко това виждане, че в дискотеката е запазено място за загорели изроди, неинтелигентни хора. Сууупер ограничено, ама ако съдя от ника, момичето сигурно е някаква метълка и затова гледа полярно на нещата. : ) Е, всякакви хора, и дори интелигентните хора понякога имат нужда да разпуснат и да отидат да потанцуват.
Както и да е, просто исках да се включа и да се напра'я на много елитарна.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride