.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81

Hybrid View

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    чао', както каза някой по- горе. Мен ме привличат мъже с интелект, мъже, които могат да спорят и да се аргументират. А такъв в дискотека няма да намеря

Ти откъде си сигурна, че не можеш да намериш такъв човек в дискотеката???
    Ами предпочитам да се запознавам с хора на по-.. различни места. Надали някой на 5 водки или на 3 уискита ще мисли за нещо друго, освен за кършещите снаги полуголи момичета
    Ако си в дискотека в Студентски град-със сигурност няма да срещнеш нищо по-различно от пиян студент, чийто нагон е направо освирепял.
    НО има клубове, в които не се слуша чалга (О, чудо! АМА наистина има и такива) и там не всички са на по 5 водки или 3 уискита...
    Ма все тая де.
    Иди на хаус- парти, виж обкръжението и пак ще си говорим.
    Търсенето оправдава предлагането.
    Освен ако не говорим за клуб с естрадна музика.
    Или сбирка на мормони.
    Дъ сейм.

Аз пък ако познавах момичето лично щях да я поздравя ! Това е пример за едно мъжко мислене ... тя всъщтност те е накара да се замислиш нали ... в повечето случаи ние момичвтата сме жертвите на такъв тип случки и в тези времена вие момчетат търсите само гърди ,устни,и красота не гледате дали момичето е човечно има ли сърце и затова и ние започнаме да посрешаме по размера плочките и прическата ) А и има такива моменти когато човек е омурен от истощителни връзни пълни с скандали неразбирателства и т.н.И да подчертая момичето в никакъв случаи неможе да се нарече к*рва Жени сме и ние като вас си имаме нужди и знаем как да си ги получим :P :P :P

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Изчетох само първата и последната страница.
    Авторе, разбирам защо ти е станало тъпо и се изненадах, че има хора, които си казват: "Е, нали си си го получил без усилие..." Не, че не е така, но... като човек свърши и му мине възбудата изведнъж мозъка му се връща в правилната глава и открива нещо повече от едното чукане. Наистина една такава случка мен би ме натъжила.

Имам усещането, че хората днес са закоравяли и са доста по-студени от предните поколения. Като че ли е поизчезнала човечността и нежността. Също и възпитанието и уважението между хората (колкото и бабешка да беше тази мисъл XD ). Блах, нещо ме хванаха депресантските размисли... Така е като няма кафе вкъщи. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    kosmos, само да не беше с толкова фрапиращи правописни грешки...
    Welcome to the Jungle...

3 варианта
    1. "леко момиче" си пада
    2. "Връща си: го на някой
    3. Сънувал си
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Винаги съм намирала за много грозно и евтино жена сама да си го търси и да се предлага. А по дискотеките не е истина колко гладни има. Моите наблюдения са, че повечето такива жени го правят не толкова от желанието и нуждата(за секс), а по-скоро от липса на внимание, което е много тъжно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си