- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е интересно..
Иди на хаус- парти, виж обкръжението и пак ще си говорим.Първоначално написано от MojoJojo88
Търсенето оправдава предлагането.
Освен ако не говорим за клуб с естрадна музика.
Или сбирка на мормони.
Дъ сейм.
Аз пък ако познавах момичето лично щях да я поздравя ! Това е пример за едно мъжко мислене ... тя всъщтност те е накара да се замислиш нали ... в повечето случаи ние момичвтата сме жертвите на такъв тип случки и в тези времена вие момчетат търсите само гърди ,устни,и красота не гледате дали момичето е човечно има ли сърце и затова и ние започнаме да посрешаме по размера плочките и прическата) А и има такива моменти когато човек е омурен от истощителни връзни пълни с скандали неразбирателства и т.н.И да подчертая момичето в никакъв случаи неможе да се нарече к*рва Жени сме и ние като вас си имаме нужди и знаем как да си ги получим :P :P :P
Изчетох само първата и последната страница.
Авторе, разбирам защо ти е станало тъпо и се изненадах, че има хора, които си казват: "Е, нали си си го получил без усилие..." Не, че не е така, но... като човек свърши и му мине възбудата изведнъж мозъка му се връща в правилната глава и открива нещо повече от едното чукане. Наистина една такава случка мен би ме натъжила.
Имам усещането, че хората днес са закоравяли и са доста по-студени от предните поколения. Като че ли е поизчезнала човечността и нежността. Също и възпитанието и уважението между хората (колкото и бабешка да беше тази мисъл XD ). Блах, нещо ме хванаха депресантските размисли... Така е като няма кафе вкъщи. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
kosmos, само да не беше с толкова фрапиращи правописни грешки...
Welcome to the Jungle...
3 варианта
1. "леко момиче" си пада
2. "Връща си: го на някой
3. Сънувал си
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Винаги съм намирала за много грозно и евтино жена сама да си го търси и да се предлага. А по дискотеките не е истина колко гладни има.Моите наблюдения са, че повечето такива жени го правят не толкова от желанието и нуждата(за секс), а по-скоро от липса на внимание, което е много тъжно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."