@CyberMeX,след подобен тип случки аз коя да си хвана и да си мисля че няма да прави това зад гърба ми?

Цитирай Първоначално написано от Zarity
Мацката с която си се забавлявал,вероятно,почти сигурно,наскоро е приключила сериозна връзка с не особено благоприятен край,наранили са я.Да,когато ни наранят момчетата,ние си казваме,че можем да правим като тях,можем да забиваме като тях и да се забавляваме.Страх ни е,ако отново хлътнем по някое момче,да не стане като предишния,и смятаме,че е по здравословно да е само за една вечер.Мда.

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може
Естествено,има и такъв момент,но не трябва да се съди момичето,преди да се знае нещо по подробно.
Варианта за развързаното момиче след дълга връзка отпада,след като съм имал 7 месеца връзка с момиче,което правеше зад гърба ми същото по дискотеките,естествено аз разбрах впоследствие.
Откъде сте сигурни че това момиче си няма някой,който я обича и я мисли и просто не подозира какво прави тя,както аз преди време?
Не знам къде са тези искрени и свестни момичета,след като от 5-5 се окават вече такива.....