.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Град
    ..in the middle of the party..

Много ми е интересно..

Защо днескашните момичета са станали много по-настъпателни от момчетата и търсят това което искат момчетата принципно..Лично не виждам нищо лошо,но все пак..

В мен ли е проблема че преди 2 дена както си стоим в дискотеката,аз си пия и си правя хубавото и при мен идва момиче което изглеждаше добре,тя свърза нещата да 'танцуваме' и после тя започна да ме целува,така близките 30 минути.. След което ме задърпа и се качихме в такси и се прибрахме в тях.
    Правихме секс,а към 6-7 часа сутринта трябваше да тръгвам и попитах дали ще се чуем пак,а отговора беше-"Писнало ми е от връзки,просто имам нужди,благодаря ти". Останах в шок,не трябва ли ние момчетата да сме в тази роля?

Въпроса ми е,как така добре изглеждащо момиче постъпва по-този типично момчешки начин и в мен ли е проблема че не виждам никакъв смисъл именно от подобен тип неща..Смисъла е точно 2 минути удоволствие и дотам.Явно останалите хубави неща покрай любовта,закачките,тръпката ,целувките под звездите се припокриват с точно тези 2 минути,странно..
    Имам чувството че накрая лафа"всички сте еднакви",ще се превърне в нарицание за женската част.
    Вие как мислите?

еее пък ти си направил кефа брат, хаха, даже не имало нужда да я зарибяваш тя тебе те е зарибила!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    2 минути.

I am dissapoint.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Цитирай Първоначално написано от CyberMeX
    еее пък ти си направил кефа брат, хаха, даже не имало нужда да я зарибяваш тя тебе те е зарибила!!!
    Точно там е проблема,че тези зарибявки са ми адски селски,и в случая ми беше някакво евтино и селско,ама кръвта ми беше слезнала надолу и спряха всякакви разсъждения..
    Колко много може да се променим не е истина обаче,понякога ми се иска да нямам нищо между краката,и да изричам думите с истинското им значение.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз на такива им викам курви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Мацката с която си се забавлявал,вероятно,почти сигурно,наскоро е приключила сериозна връзка с не особено благоприятен край,наранили са я.Да,когато ни наранят момчетата,ние си казваме,че можем да правим като тях,можем да забиваме като тях и да се забавляваме.Страх ни е,ако отново хлътнем по някое момче,да не стане като предишния,и смятаме,че е по здравословно да е само за една вечер.Мда.

Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може
    Естествено,има и такъв момент,но не трябва да се съди момичето,преди да се знае нещо по подробно.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от chronic
    Точно там е проблема,че тези зарибявки са ми адски селски,и в случая ми беше някакво евтино и селско,ама кръвта ми беше слезнала надолу и спряха всякакви разсъждения..
    Колко много може да се променим не е истина обаче,понякога ми се иска да нямам нищо между краката,и да изричам думите с истинското им значение.
    Прай си кефа с тия, има свестни и готини, намери си една и си карай с нея, по хубаво от това няма а ония селски пачи ги има навсякаде.

Град
    @CyberMeX,след подобен тип случки аз коя да си хвана и да си мисля че няма да прави това зад гърба ми?

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Мацката с която си се забавлявал,вероятно,почти сигурно,наскоро е приключила сериозна връзка с не особено благоприятен край,наранили са я.Да,когато ни наранят момчетата,ние си казваме,че можем да правим като тях,можем да забиваме като тях и да се забавляваме.Страх ни е,ако отново хлътнем по някое момче,да не стане като предишния,и смятаме,че е по здравословно да е само за една вечер.Мда.

Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може
    Естествено,има и такъв момент,но не трябва да се съди момичето,преди да се знае нещо по подробно.
    Варианта за развързаното момиче след дълга връзка отпада,след като съм имал 7 месеца връзка с момиче,което правеше зад гърба ми същото по дискотеките,естествено аз разбрах впоследствие.
    Откъде сте сигурни че това момиче си няма някой,който я обича и я мисли и просто не подозира какво прави тя,както аз преди време?
    Не знам къде са тези искрени и свестни момичета,след като от 5-5 се окават вече такива.....

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Не търсиш на правилните места да не мислиш че свестните момиче ходят всяка вечер по дискотеките?!

Ми почвай да излизаш с повече момичета, събирай опит, а пък може и да се натъкнеш на накое свястно.

Град
    Не търсиш на правилните места да не мислиш че свестните момиче ходят всяка вечер по дискотеките?!
    Е,смятам че е нормално да се излиза на дискотека,предполагам че и там има свестни,иначе къде да търся в интернет ли?

Ми почвай да излизаш с повече момичета, събирай опит, а пък може и да се натъкнеш на накое свястно.
    Ние излизаме компания с момичета,просто за да запазим компанията никой с никой не тръгва,опит имам във връзки непоправим,доста голямо време съм пропилял в тези неща,оставаше и да нямам.Просто колкото повече се запознавам,толкова повече ми се утвърждава мнението.
    Явно твоята теория за излизането с повече момичета ще опровергае тази за свестните такива. хах

И като се събуди, прозорецът беше отворен, а котката дращеше по вратата...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ситуацията е логична и мисля, че трябва да си доволен. Получил си това, към което се стремят повечето мъже и то без особени усилия. Вярно, че поведението й на сутринта може би малко е наранило мъжкото ти его, но ще го преживееш. Просто момичето е било от тези, които знаят кво искат и как да си го получат.

Забелязал съм, че сериозни връзки се получават или при хора с общи познати/компания (т.е. запознали се покрай близки и доверени хора) или пък се завързват покрай училище/университет/работа. Изисква се определен период на опознаване/свикване/спечелване на доверието. Много рядко сексът, получен още не първата вечер, води до нещо по-сериозно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Има много момичета като това,както има и много момчета които постъпват по този начин,но има и много свестни представители и на двата пола,просто на такива си случил.Пък и как няма като повечето момчета не забелязвате свестните и предпочитате лесното.
    А и ако ти беше казала че ще се чуете мислиш ли че нещо щеше да се получи след такъв старт на нещата ?

E, не съм много сигурна ,че нормални момичета няма! Има много ясно, но по незнайна причина, явно ти не си срещнал такова..е лошо за тебе Като ти се е отдала възможност.. прави си кефа.. момичетата са много и представи си..и на тебе ще ти излезне късмета с нормално.. просто явно.. ами...БЕ КЕФ ДА Е И ТОЛКОВА Нали не ти е трябвало да я зарибяваш.. и после да се мъчиш да и обесниш защо аджеба няма да се видите..к*рви колкото искаш..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Нали не ти е трябвало да я зарибяваш.. и после да се мъчиш да и обесниш защо аджеба няма да се видите..к*рви колкото искаш..
    Мда, погледни от добрата страна - спестил си си пари и нерви.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Аз на такива им викам к**ви.
    Наричаш курва момиче, което знае какво иска и нещо по-важно - как да го постигне? Момиче, което има нужди и не иска връзка?
    Пф. Не може всички да си играем на шикалки, да гледаме срамежливо и да чакаме момчето да направи първата крачка, а когато я направи, да почнем с правенето на недостъпни или "Не съм готова, ако ме обичаш, ще ме чакаш". При което момчето съвсем разбираемо търси секс другаде, а ние да изпадаме в истерия и да пишем теми по форумите, в които всички нареждат пича, а ние затваряме темата и си лягаме доволни, че сме оплюли този мизерник и се радваме, че не сме му "пуснали", щото, видиш ли, не го заслужавал.
    Какво толкова трябва да е направил, че да заслужи да си отвориш краката, е съвсем друг въпрос.

На момичето й се е правило секс, видяла го е, харесала го е, замъкнала го е у тях. Какво лошо има? Откога сексът трябва да е на свещи, с тиха музика и с шепнене на "Обичам те"?

Успокойте се малко и спрете да лепите етикети.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аз на такива им викам к**ви.
    Наричаш к***а момиче, което знае какво иска и нещо по-важно - как да го постигне? Момиче, което има нужди и не иска връзка?
    Пф. Не може всички да си играем на шикалки, да гледаме срамежливо и да чакаме момчето да направи първата крачка, а когато я направи, да почнем с правенето на недостъпни или "Не съм готова, ако ме обичаш, ще ме чакаш". При което момчето съвсем разбираемо търси секс другаде, а ние да изпадаме в истерия и да пишем теми по форумите, в които всички нареждат пича, а ние затваряме темата и си лягаме доволни, че сме оплюли този мизерник и се радваме, че не сме му "пуснали", щото, видиш ли, не го заслужавал.
    Какво толкова трябва да е направил, че да заслужи да си отвориш краката, е съвсем друг въпрос.

На момичето й се е правило секс, видяла го е, харесала го е, замъкнала го е у тях. Какво лошо има? Откога сексът трябва да е на свещи, с тиха музика и с шепнене на "Обичам те"?

Успокойте се малко и спрете да лепите етикети.
    Maй ти трябва да се успокоиш, не мислиш ли Явно... ти си за безразботния секс и за момичетата, които нямат никакви заръжки, но никой не е казал, че трябва да е по-романтично или каквото и да е било друго..просто по-сдържано и не толкова нахално!А колкото до момичетата, които не пускат веднага.. е, аз имам гадже ,което ме е чакало повече от година и повярвай ми, нито веднъж, дори и не си е помислял да ми изневери Така че ,тези въпросните момчета, които се плюят по всеки форум.. явно наистина са виновни! Хайде сега охлади малко страстите , иди направи си чайче ,нагримирай се, облечи късата поличка и 240934083метров ток и заминавай още от сега по дискотеките

И сега...какво?! Наистина ли се оплакваш, че има такива момичета? Или ти се искаше да се похвалиш, прикривайки го чрез опита ти "възмущението от леките момичета" да излезе на преден план?
    Аз също не съм за това да се съдят хората. Правило й се е секс, правила е секс- евала! Никой не може да знае дали всяка вечер процедира така, пък дори и да го прави...нейна работа си е. Колкото до автора, наистина не виждам защо ти е било нужно да пускаш такава тема /изключвам хвалбата/. Все едно не си знаел, че има такива момичета още преди да се чукнеш с някоя непозната за една вечер..

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    ...Е,смятам че е нормално да се излиза на дискотека,предполагам че и там има свестни...
    Дискотеките са за такива изпълнения, за каквито си писал. Ако искаш свестни, не ги търси по дискотеките.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ...Момиче, което има нужди и не иска връзка?...
    Всички имат нужди. Разликата между кUрвите и нормалните е точно в това, кой задоволява тези нужди. Ако се лупаш с постоянен партньор е нормално. Но ако се лупаш с непознати само заради идеята да правиш секс, вече е курвенско. Без значение дали става въпрос за мъже, или жени.

Да, значи момчетата могат да правят безразборен секс и да се държат арогантно, а момичетата не могат.

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ама чакайте сега малко хора. Защо така сте я нападнали тая девойка, че даже и етикет "к*рва" сте й лепнали? И какво значи "нормални" и "ненормални" момичета? Секса е нещо напълно нормално. Нужда е. Всеки в даден момент я изпитва. Принципно не съм фенка на секса за една вечер, още повече с напълно непознат, но не винаги имаш постоянен партньор до себе си, с който да го правиш. Разберете, че не всичко на тоя свят е любов. Понякога на човек му се налага чисто и просто да си задоволява нуждите и нищо повече. Мацката сама си е казала, че й е писнало от връзки и е търсила само и единствено секс. Не я познавате, не знаете дали го прави системно, за да й лепвате веднага етикети.

Авторе, на теб не виждам какъв ти е проблема. Повечето момчета целят да получат точно такива отговори на сутринта, а ти си седнал да се впрягаш. Е да, и на мен ми става криво понякога като виждам как масово си лягат с който им падне ама кво мога да направя по въпроса? Времената се измениха, живота също и днешните млади хора са доста по-разкрепостени в това отношение. И нито ти, нито аз, нито който и да било може да го промени това нещо като каже "възмущавам се" Ако си търсиш сериозна приятелка мястото наистина не е дискотеката, защото там хората ходят, за да разпускат, да се забавляват, а някои и да намажат нещо еднократно и неангажиращо. И не ми казвай, че навсякъде са такива момичетата - хората сме много и различни, просто явно движиш в среда, в която се среща един и същи тип поведение.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Курва си ти

Това, че някое момиче знае какво иска, не я прави курва. Курви са тия, които правят курвенски номера - скарват приятели, правят интриги м/у тях, изневеряват, лъжат, вместо да си кажат направо как стоят отношенията и т.н., а не момичета, които знаят к'во искат и съответно си го получават.

Някой ден ще останеш на сухо и ще си стискаш краката само от измислен морал и двоен стандарт, докато мислено са те изнасилили 5 негъра.

Иначе, авторе, хайде престани с твоето отчаяние от жените. Няква п??тка ти изневерявала и сега всяка която прави секс за една нощ изневерява на приятеля си. Несериозно твърдение.

Иначе да, странно е - това обикновено е мъжко поведение, ама свиквай.
    Съгласна съм с онова момиче, което каза, че трябва да се проявява разбиране. Аз само веднъж съм правила нещо подобно - да се хвърля на мъж. Е, не се стигна до нищо повече от целувки) и се чувствах малко унизена след това, защото го има насаден стереотипа, че е по-добре мъжът да е настъпателен. После ми беше малко куцо кво си е помислил за мене, ама бОли ме... писна ми от стереотипи. Мотивите, поради които действам, може да са толкова различни - от депресия до самота или просто за кефа.. Но най-лесно е да се съди, като безмозъчната потребителка в розово.
    М/у другото възхищавам ти се за изречението, че ти е писнало от х?? ти, образно казано Наистина беше впечатляващо...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Да, значи момчетата могат да правят безразборен секс и да се държат арогантно, а момичетата не могат.
    Това изречение прочете ли го :
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Без значение дали става въпрос за мъже, или жени.
    ?
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    к***а си ти
    Защото има морал ли?
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ...к**ви са тия, които правят курвенски номера - скарват приятели, правят интриги м/у тях, изневеряват, лъжат...
    Аха, значи тия дето се еб@т с множество хора, не са курви? Значи, ако иска да я изклати едно циганско гето и го направи, няма да е кUрва, защото знаела какво иска? Не е ли по-нормално когато остане на сухо, да си намери ЕДИН креватен приятел, или просто да го прави с най-добрия си приятел? Ама то всъщност кUрвите обикновено нямат приятели, поради простата причина, че с външния си вид и поведение не оставят избор на мъжете освен да искат само едно нещо от тях. А това нещо след време писва. Та сексът за една нощ си е чисто кUрвенска постъпка, не случайно в 99,9% от случаите е под влиянието на наркотици.

Град
    Някакъв вид мода е в днешно време..
    Мацката,токчетата,чантата Гучи-менте,пиеща пак менте.. Тя цялата е менте,задоволява се с нужното.
    Всичко е до стандарт на живот,половината жени простеят по тези дискотеки,там са ама им се иска да е по-различно,ама няма как да е с този материален статус.
    И на фона на сивотията накрая изригват да правят глупости на поразия.
    Кво по-различно от секс за една нощ?
    Може би ако водеха малко по-цветен живот,богат на емоции и авантюри нямаше да е така..
    Много е тесногръда българската жена в днешно време.. бемеветата-парите-секса-телевизия планета,тва е за друго очи няма и няма как да има..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си