- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е интересно..
Ама чакайте сега малко хора. Защо така сте я нападнали тая девойка, че даже и етикет "к*рва" сте й лепнали? И какво значи "нормални" и "ненормални" момичета? Секса е нещо напълно нормално. Нужда е. Всеки в даден момент я изпитва. Принципно не съм фенка на секса за една вечер, още повече с напълно непознат, но не винаги имаш постоянен партньор до себе си, с който да го правиш. Разберете, че не всичко на тоя свят е любов. Понякога на човек му се налага чисто и просто да си задоволява нуждите и нищо повече. Мацката сама си е казала, че й е писнало от връзки и е търсила само и единствено секс. Не я познавате, не знаете дали го прави системно, за да й лепвате веднага етикети.
Авторе, на теб не виждам какъв ти е проблема. Повечето момчета целят да получат точно такива отговори на сутринта, а ти си седнал да се впрягаш. Е да, и на мен ми става криво понякога като виждам как масово си лягат с който им падне ама кво мога да направя по въпроса? Времената се измениха, живота също и днешните млади хора са доста по-разкрепостени в това отношение. И нито ти, нито аз, нито който и да било може да го промени това нещо като каже "възмущавам се"Ако си търсиш сериозна приятелка мястото наистина не е дискотеката, защото там хората ходят, за да разпускат, да се забавляват, а някои и да намажат нещо еднократно и неангажиращо. И не ми казвай, че навсякъде са такива момичетата - хората сме много и различни, просто явно движиш в среда, в която се среща един и същи тип поведение.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!