Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
Аз на такива им викам к**ви. Споко има и свестни момичета все още. Не всички са такива, просто си попаднал на нещо рядко срещано тази просто е искала да се направи на голямата работа и да покаже какво може
Курва си ти

Това, че някое момиче знае какво иска, не я прави курва. Курви са тия, които правят курвенски номера - скарват приятели, правят интриги м/у тях, изневеряват, лъжат, вместо да си кажат направо как стоят отношенията и т.н., а не момичета, които знаят к'во искат и съответно си го получават.

Някой ден ще останеш на сухо и ще си стискаш краката само от измислен морал и двоен стандарт, докато мислено са те изнасилили 5 негъра.

Иначе, авторе, хайде престани с твоето отчаяние от жените. Няква п??тка ти изневерявала и сега всяка която прави секс за една нощ изневерява на приятеля си. Несериозно твърдение.

Иначе да, странно е - това обикновено е мъжко поведение, ама свиквай.
Съгласна съм с онова момиче, което каза, че трябва да се проявява разбиране. Аз само веднъж съм правила нещо подобно - да се хвърля на мъж. Е, не се стигна до нищо повече от целувки) и се чувствах малко унизена след това, защото го има насаден стереотипа, че е по-добре мъжът да е настъпателен. После ми беше малко куцо кво си е помислил за мене, ама бОли ме... писна ми от стереотипи. Мотивите, поради които действам, може да са толкова различни - от депресия до самота или просто за кефа.. Но най-лесно е да се съди, като безмозъчната потребителка в розово.
М/у другото възхищавам ти се за изречението, че ти е писнало от х?? ти, образно казано Наистина беше впечатляващо...