- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Призив...
Май никой нищо не разбра!
По-назад съм написала, че говоря за "дебели" или "закръглени" тела, както искате ги наречете, които са занемарени! Това е като да ти пада косата на кичури и да гледаш тъпо, убеждавайки се, че всичко е наред. Никой не може да ме убеди, че така се чувства или изглежда по-добре. Надномерменото тегло е болест, а слабото (нормално слабо) е нещо като златна среда. (затова и се нарича НОРМАЛНО). Нелепо е да мислиш, че да си затлъстял е "добре" и "не пречи". Няма нищо общо едрият кокал или каквото и да било. След като ВИЕ оправдавате тези хора, явно не сте съпричастни с този глобален проблем!
От нормално и слабо има разлика. Ти ако не правиш, останалите правят. Не може да кажеш, че слабото е нормално, защото не е. Както някои преди мен каза: да си жена, не значи тялото ти да има форми на 10-11г. момиченце. Не може толкова да слабеят та и грам гърди да нямат накрая. Просто това слабо не е нормално.
Първоначално написано от mimsssssss
Ми за мен тялото трябва да е 1 идея по-слабо. Струва ми се нормално и в никакъв случай не е лоша гледка. Но това вече е въпрос на преценка. Може и да е малко по-фина.![]()
Tова, прекалено слабо ли е - http://collider.com/wp-content/uploa...et-model-1.jpg
Това нездравословно слабо ли е? За мен е перфектно. А ако ще кажете, че много са й изкочили кокалите на раменете, около ключицата, за мен това е красиво и женствено. Наистина ми е много красиво и подчертаващо раменете.![]()
Тази, която си пуснала е стегната. Погледни и ръцете и корема. Добре е.
Но например:
Направо да ахнеш... Защото тея кокали са си кокали. Една и съща структура с тази, на която е Никол Ричи в предният ми пост. За мен е грозно слабо.Първоначално написано от XxInn0cencexX
На мен тялото на тази асос-ка много ми харесва, не й знам името.Пропорционална е, и никъде не виждам да ИЗКАЧАТ грозно кокали. А и кокалите оформят структурата, не може съвсем без тях и лекото им очертание (ЛЕКО!) ! Поне малко трябва да се показват, иначе бихме изглеждали като плужеци. Лично мнение.
![]()
ахаха гръмнете се, асос-а няма нищо общо с това на Никол! Нейното изглежда анорексично, а това на асос-а нежно и фино..![]()
Забелязала съм, че точно момичетата с този така бленуван от всички магически метаболизъм, имат някакви крайни виждания и възприятия относно 'слабо' и 'дебело'. Същевременно плюят по леко пълните. Някоя тук се беше изказала, че ако била по-пълна, нямало да се остави така.. а дали?!? Знаят ли те вечно слабите какво е да се ограничаваш от т.нар. храни-изкушения 300 дни в годината (и да, дори по малко и умерено консумиране, ПАК ми се лепи), да се бъхтиш 32742 часа на стадиона/фитнеса/басейна и т.н, за да можем да видим и ние, прецаканите, какво е да бъдем като вас ..или поне близко на това. Нямам против нито спорта, нито здравословният живот, но има моменти в които искам просто да се отпусна, да си почина, а слабото тяло да си остане такова. Но за жалост всичко ми се лепи.. веднага. Не хейтвам, но да, завиждам.. не го отричам, защото виждам как слабите, високите са предпочитани в обществото и стройната фигура определено им е преимущество, в която и да е сфера.
Естествено не толерирам тяло тип "средностатистически американец", но смятам, че и слабите по природа момичета (не се отнася за всички разбира се) не би трябвало да бъдат толкова критични. Walk a mile in our shoes, and then criticize.
Сега, като прочетох написаното от мен, малко ми се струва като офтопик, а ако на някого му звучи заядливо - е ми не ми беше такава целта.
goosebumps, аз съм съгласна с теб.
Но според мен в природата всичко е балансирано, т.е. не може да си хем страшно интелигентна, хем стройна фиданка и божествена красавица, а и забавна, общителна и т.н. Все ще имаш някакъв недостатък.
За разлика от мен /защото аз имам бърз метаболизъм/, ти поне правиш нещо полезно за тялото си. Аз вървя повечко и карам колело, но далеч не е това, което ти описа.
Предпочитани ли? Гледай само тук колко приказки се изприказваха кое било грозно и кое - хубаво. А пък само да знаеш как 100 човека са ми казвали, че ще се счупя и т.н. Мноооооооооого малко са тези, които са ми правили комплимент някакъв за фигурата, повечето ръсят злобни коментарчета. Така че не е лесно и да си слаб, защото винаги се намират хора, които да злобеят по твой адрес. Затова не си мисли, че не е честно и т.н. - и слабите, и пълните хора си имат своите предимства и недостатъци.![]()
Да,.. предпочитани. Сексът продава. Злобните коментарчета са от завист и според мен го знаеш много добре.
Аз пък да ти кажа, познавам доста момичета, които са хем слаби, хем красиви, хем забавни, хем интелигентни (и даже с внушителна гръдна обиколка). Къде е баланса питам? Да си слаб е 10000 пъти по-лесно от това да си пълен. Trust me.
Първоначално написано от goosebumps
Не знам, все има някакъв. Винаги има някакъв недостатък - както знаеш, няма идеални хораПоне аз си знам за себе си какви са ми лошите качества..
Освен това, те може сега да са слаби, но после, ако не се поддържат, да качат доста. Има много такива случаи, аз познавам такива хора.
А за завистта - тук не знам. По принцип не я толерирам, особено между добри приятелки. Ама не мислиш ли, че би било доста тъпо от моя страна да категоризирам всеки коментар като завистлив? Аз че си имам самочувствие, имам си, ама чак пък толкова високо не е.. Та, не всички, които са ми казвали това, са ми завиждали, особено като съм била по-малка, когато момиченцата едва ли копнеят да са стройни фиданки.