Абе каква е тая злоба бе?
Хайде да казваме на дебелите, че са прекрасни и идеални и да обиждаме слабите, че не слагали хапчица в устата си.
Има много слаби хора, които ядат каквото пожелаят. Не ги изкарвайте нещата, че слабите били на солетки и чаша вода, а дебелите хапвали торти. Много е грешно.

Аз лично не мисля, че момичетата с лоша прическа или такива без вкус трябва да си намерят стилист. А и стилът не се "научава", малко хора го притежават.

Правите го да изглежда все едно всичките пълнички момичета са добри душици, които са изключително интелигентни и мили същества, а тези слабите са някакви адски кучки, които им внушават, че не са перфектни и трябва да поработят върху това.
И да, като се харесват, да си седят такива. Да си обличат прозрачни дрехи върху шкембетата и да казват "Все ми е едно". Нека не са загрижени изобщо за външния си вид и нека не се поддържат.
Никой не е казал, че трябват лични стилисти, диетолози и пр. Просто една уважаваща себе си жена ще се грижи за външността си, а тези които не го правят - ясна работа.