- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Призив...
Да се изкажа и аз...
Още от самото начало на живота на планетата винаги е оцелявал водещия вид,по-силния,по-умния или по-привлекателния.
Не само хората но и животните често биват толерирани според външния си вид,няма нужда да ви давам примери...
Колкото и да ни се иска да накараме хората около себе си да погледнат отвъд корицата,всички рано или късно правим същата грешка,да съдим по корицата.
Всички сме правили коментари от сорта"тя е много дебела-тя е супер слаба-тя е грозна.." и никой не може да отрече този факт,дори и да не го правим често го правим.
Даже мога да използвам един майтап който измисли един мой приятел "Мразя хора които мразят другите без причина..." Или "Аз не критикувам никой,но ми писна от хора които критикуват други..Трябва да спрат защото ме дразнят много.."..Надявам се някой да схване какво иска да кажат тези изказвания..
Мразим да бъдем съдени,критикувани и наказвани заради това което сме.Мразим да чуваме обидни думи относно себе си,но всички сме го правили,дори и да ни се е струвало безобидно..
Знам че авторката няма точно това в предвид,тя се опитва да каже че някои прекаляват,не се замислят и нараняват жестоко.
Но не са виновни само тези чийто живот се основава само на една цел-критикуването на другите,но и тези които не спират да се водят по мнението на околните,на хора които не ги познават и никога не слушат това което им казват хората които са се осмелили да погледнат под опаковката и са успели да открият истинската красота.
Трудно е да не се повлияем от чуждото мнение в днешно време,всички са съдени най-напред по външния си вид."ПО дрехите посрещат,по ума изпращат!"
Но само искам да кажа..Да приемаш чужди критики не е лошо,до тогава когато знаеш как да ги използваш в своя полза..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.