Забелязала съм, че точно момичетата с този така бленуван от всички магически метаболизъм, имат някакви крайни виждания и възприятия относно 'слабо' и 'дебело'. Същевременно плюят по леко пълните. Някоя тук се беше изказала, че ако била по-пълна, нямало да се остави така.. а дали?!? Знаят ли те вечно слабите какво е да се ограничаваш от т.нар. храни-изкушения 300 дни в годината (и да, дори по малко и умерено консумиране, ПАК ми се лепи), да се бъхтиш 32742 часа на стадиона/фитнеса/басейна и т.н, за да можем да видим и ние, прецаканите, какво е да бъдем като вас ..или поне близко на това. Нямам против нито спорта, нито здравословният живот, но има моменти в които искам просто да се отпусна, да си почина, а слабото тяло да си остане такова. Но за жалост всичко ми се лепи.. веднага. Не хейтвам, но да, завиждам.. не го отричам, защото виждам как слабите, високите са предпочитани в обществото и стройната фигура определено им е преимущество, в която и да е сфера.

Естествено не толерирам тяло тип "средностатистически американец", но смятам, че и слабите по природа момичета (не се отнася за всички разбира се) не би трябвало да бъдат толкова критични. Walk a mile in our shoes, and then criticize .

Сега, като прочетох написаното от мен, малко ми се струва като офтопик, а ако на някого му звучи заядливо - е ми не ми беше такава целта.