.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Red riding hood 2011 филма

Този филм е страхотен! Той излезе март месец но с отвратително качество! Сега е прекрасен . Ако не сте го гледали ето трейлъра и след това дърпайте защото не е за изпускане !!! : http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Разкошен! Само един проблем- вместо да се нервя на вълка, ми идеше да го нагушкам Но това си е малко и мое извращение- имам слабост към огромни черни дългокосмести кучета.
    Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)

http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
    ^
    Whatever they said =)

Обожавам го,надявам се да има продължение ...

И на мен ми хареса. Не мислих, че ще е толкова добър, даже започнах да го гледам с голямо пренабрежение, но се оказа...хубав. Не е за изпускане.

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,наистина ми хареса,но няма да изреждам суперлативи.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Само аз ли не го намерих за особено добър? Да, не беше зле, обаче целият филм ми приличаше на една уоркафт игричка Werewolf Transylvania. Oще повече, че беше от продуцента на 'Здрач', това си му пролича, което за мен беше минус. Ефектите, добри бяха. Ловецът на върколаци беше добро допълнение. Общо взето ми харесаха декорите, актьорите (не бяха особено големи хубавци и хубавици, което си беше плюс) и самите места, където е бил заснет филмът. Като сюжет не беше нищо особено.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на psych0
    очаквах повече..
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

незнам но на мен много ми хареса ^^
    - да, поне в мечтите ..

Супер фен
    Град
    Germany
    Страхотен,с приятелки го гледахме на кино преди като излезе,постоянно подвиквахме на Питър сексито сексито Влюбихме се

а бе хубав е ама ми се стори мноого здрач... особено началото с тия планини все едно всеки момент ще излезе надписа twilight
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    най - много ми харесаха есенния пейзаж в началото на филма, като бяха в гората и разбира се тоя Питър ли какъв беше края не ми хареса много
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Цитирай Първоначално написано от kitti123
    а бе хубав е ама ми се стори мноого здрач... особено началото с тия планини все едно всеки момент ще излезе надписа twilight
    В прочие и аз като си го пуснах си викам, бе боже да не съм изтеглила Здрач забога ... обача иначе ми хареса ... ем то с началото беше така щото режисьора и на Здрач и на този филм е един и същ пък и вълка е бащата на Бела от Здрач ... малко кофти така ама ко да се прави иначе филма беше хубав
    - да, поне в мечтите ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си