- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Red riding hood 2011 филма
Този филм е страхотен! Той излезе март месец но с отвратително качество! Сега е прекрасен . Ако не сте го гледали ето трейлъра и след това дърпайте защото не е за изпускане !!! : http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Разкошен! Само един проблем- вместо да се нервя на вълка, ми идеше да го нагушкам![]()
Но това си е малко и мое извращение- имам слабост към огромни черни дългокосмести кучета.
![]()
![]()
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)
И на мен ми хареса. Не мислих, че ще е толкова добър, даже започнах да го гледам с голямо пренабрежение, но се оказа...хубав. Не е за изпускане.![]()
Да,наистина ми хареса,но няма да изреждам суперлативи.
Само аз ли не го намерих за особено добър? Да, не беше зле, обаче целият филм ми приличаше на една уоркафт игричка Werewolf Transylvania. Oще повече, че беше от продуцента на 'Здрач', това си му пролича, което за мен беше минус. Ефектите, добри бяха. Ловецът на върколаци беше добро допълнение. Общо взето ми харесаха декорите, актьорите (не бяха особено големи хубавци и хубавици, което си беше плюс) и самите места, където е бил заснет филмът. Като сюжет не беше нищо особено.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
очаквах повече..
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
незнам но на мен много ми хареса ^^
- да, поне в мечтите ..
Страхотен,с приятелки го гледахме на кино преди като излезе,постоянно подвиквахме на Питър сексито секситоВлюбихме се
![]()
а бе хубав е ама ми се стори мноого здрач... особено началото с тия планини все едно всеки момент ще излезе надписа twilight![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
най - много ми харесаха есенния пейзаж в началото на филма, като бяха в гората и разбира се тоя Питър ли какъв бешекрая не ми хареса много
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
В прочие и аз като си го пуснах си викам, бе боже да не съм изтеглила Здрач забога ... обача иначе ми хареса ... ем то с началото беше така щото режисьора и на Здрач и на този филм е един и същ пък и вълка е бащата на Бела от Здрач ... малко кофти така ама ко да се прави иначе филма беше хубавПървоначално написано от kitti123
![]()
- да, поне в мечтите ..