- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля,че го обичам
Здравейте. Значи моя проблем е ,че от скоро ъм с едно момче и наистина ми пука за него ,дори мисля че го обичам . Но не знам как да му го кажа точно.. как да започна? Винаги съм имала пролем с това ,моля помогнете.. Благодаря предварително!![]()
Ами просто не му го казвай!
От колко скоро сте заедно? Ако е месец-два едва ли го обичаш, а най-вероятно си хлътнала.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
от почти 2 месеца... но преди да тръгнем се познаваме от доства време и го харесвам от тогава , а и аз бързо се привързвам към някой за това мисля че го обичам..
Изчакай година и половина-две, за да си сигурна. В момента си още на вълна хормони.
Между привързване и любов разлика от земята до небето има![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
От колко време сте заедно ? Наистинаа, ако е от скороо сигурноо си хлътналаа. По-добре му кажи, ако му имаш доверие.![]()
![]()
![]()
"Мъжете винаги искат, но не винаги могат, а жените винаги могат, но не винаги искат!!!"
Когато спреш да "мислиш", че го обичаш, а вече си сигурна, тогава му го кажи. А и щом те е страх да му кажеш, може би нещо те притеснява. Сигурно неговата реакция?
Да! Определено!Първоначално написано от eclipse06
На други не ме е притеснявало да им кажа, че ги обичам, но защо с него се получава така нз.. Може би защото наистина ме е грижа какво ще си помисли и как ще реагира .
Думите не са от значение. Погрижи се да му го показваш просто.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е важно кога ще ги кажеш,важното е да го чувстваш ! Можеш да го кажеш и след като сте ходили 3 месеца може и след 3 години,тва се определя от хората,от връзката ви и т.н.![]()
>>DjBelev<<
На, аз държа той да си го знае ..Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Може би и ти самата чувстваш, че е малко рано за такива признания, щом се притесняваш толкова от това как ще реагира. Според мен трябва да изчакаш момента, в който ще си напълно сигурна, че трябва да го направиш. Вътрешното усещане подсказва много повече и смятам, че не бива да се водиш по думите на някой, който няма как да знае как стоят нещата помежду ви. Това, което се опитвам да кажа е, че би трябвало да се вслушваш повече в себе си.
Аз съм сиг че искам да му го кажа и ,че искам да го знае , просто... не искам да се 1увства длъжен след като аз съм му го казала да ми го каже и той разборате ли?
Може би трябва да изчакаш още малко за да разбереш дали наистина е такаТова може да е просто някакво ''хлътване'' както казаха по-горе
theo <333
Това ми звучи повече като оправдание, отколкото като причина. А и не виждам защо да не ти отвърне, ако и той самият се чувства така. Ако мислиш, че той не те обича и като му кажеш нещо подобно, това би могло само да влоши нещата, според мен ти трябва да прецениш дали изобщо да го направиш.Първоначално написано от xXxSmilexXx