на 12 съм и имам доста приятели, но имам две най-добри приятелки. Те винаги са били до мен или ако едната не е била там е била другата. Но наскоро те започнаха да не се понасят и сега аз трябва да избирам. И двете биха направили всичко за мен ама абсолютно всичко, че дори повече. Отскоро си падам по едно момче, но и той не понася едната. Тя твъде много ме покровителства и ми се меси дори когато не трябва и така ме прецаква. Искам нещата с това момче да се получат, но не искам да загубя приятелката си, но в крайна сметка трябва да избера неизбежно е. Те са коренно различни и аз съм между тях, което ме убива. Едната е известното момиче, което винаги е до мен и супер много я е грижа за мен. А другата е момичето което винаги е до мен и ме обича, но е много затворена донякъде и дразни почти всички, мен също ме вбесява понякога, но после ми минава и съжалявам че съм и се вбесила. Тя има страшно много проблеми и е супер гневна и постоянно крещи на хората, но аз и казах да спре и тя започна да се контролира, но после се намеси във връзката ми и пак ме вбеси. Обичам и двете страшно много, но те постоянно ми говорят една против друга и именно заради това трябва да изибрам и ми е супер гадно.