- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чудиш се дали си бременна? ВИЖ ТУК
Е чудиш ли се? Ами сега? А как да пусна валидна тема в раздел секс?
Използвай този шаблон:
Възможни имена за темата: hELP!; Molq; pomognete miiii; Моля помогнете; ПОМООЩЩ; пОМОЩЩЩ; Възможно ли е?; Има ли вероятност? ami ako se e skusal? Дали се е скъсал? Цветно(кафяво, червено, зелено, индигово, като жълто ама не точно, бие ми и на синьо не съм сигурна) течение...,
Избери поздрав: Здравейте; Моля помогнете; Значиии; Начиии; Ситуацията ми е следната;
Подбери невъзможна причина:
Клас 1:
Презерватива се - скъса, изхлузи, нахлузи, счупи, зататрузи, изрецитира, започна да пикира, май се дезинтигрира.
Клас 2:
Той НЕ е свършвал В мен, НО свърши на: корема ми, гърдите ми, гърба ми, ръцете ми, канапето ми, в съксиите на мама, по прозорците, във банята, във ваната, по терасата, или с други думи НАВСЯКЪДЕ другаде, но не и там където е нужно, за да забременее жена.
Клас 3:
Вкара си го за: няколко пъти, малко, миг, милисекунди, даже и не разбрах дали е влезнал.
Твоето извинение към аудиторията:
ЗНАМ че: е малко вероятно, е много невероятно, е яко невъзможно, е напълно невъзможно, изобщо няма начин, хич няма и как да стане, съм яко тъпа....
НО: .... все пак..., за да съм сигурна, ами ако е станало, какъвто съм кърък, за да се уверя, за да съм спокойна.
Въпроса ти:
1. Възможно ли е....
2. Има ли шанс....
3. Какъв е шанса...
4. Да пия ли хапчета...
5. Да правя ли аборт...
6. Как да го кръстя....
и завършвате изречението с:
...да/ако съм бременна?
Ето и примерен текст написан с помоща на нашия шаблон за теми!
Първоначално написано от SOME_DUMB_BITCH