.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

За Еразъм студентите

Здравейте,има ли хора,ходили по ''Еразъм'' ? Интересно ми е дали,като отидем в друга държава,след това се върнем в България да си вземем изпитите, на следващата дали можем да се прехвърлим да учим в университета, в който сме отишли по Еразъм ? При мен се получава, че отивам третата година,та бих искала да си завърша образованието там,където съм отишла. Някой от вас знае ли дали в възможно ?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Пишеш запитане към конкретния университет и те ще ти кажат процезурата и дали е възможно при тях. Как очакваш да има едни и същи изисквания, едни и същи приравнителни изпити за всички университети в различни държави..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тя нищо не очаква, просто я мързи да мисли и иска всичкото инфо наготово. Еразъма обикновено е един семестър и за това време трябва да направиш сериозно впечатление, че да те вземат.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    В повечето случаи при свестните университети е много трудно това да стане - учиш 3 години в БГ и после хоп за един семестър учене в чужбина ти признават всички изпити и завършваш в чужбина...
    Иначе се обърни конкретно към университета към който си се запътила или разгледай сайта на Еразмус.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си