.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да накарам едно момиче да ми даде втори шанс ?

Съжелявам ако има грешки !

От заглавието се разбира темата на текста..Така с едно момиче тръгнахме и беше прекрасно,но аз преживявах труден момент в моя житов и се държах малко като "Гъз",което наистина не отричам.Не и обръщах много внимание,което я е наранило и я разбирам.Когато скъсахме ми беше много тежко,но след 1 седмица мислене говорих с нея на саме и и казах как се чуствам.Казах и че я обичам страшно много и искам да ми даде втори шанс.Тя каза,че има и някакво друго момче и каза,че още ме обича и има силни чуства към мен,но не е сигорна дали съм се променил.Така вече около месец съм "Приятел с екстри".В Училище се правим,че вече няма нищо между нас с което става още по тежко за мен,защото сме от един клас.От един месец аз се промених постояни и звъня и и пиша "СМС" от 10 дни всяка сутрин и вече и пиша смс или и звъня да и кажа Лека Нощ ! или Добро Утро ! Постояно я карам да излезем някаде преди даскало или след даскало или през лиикенда.Вчера тя ми каза,че страшно много ме обича,но ми няма доверие вече.Но аз не се отказах и още същия ден и казах,че искам да поговорим.Отидох до тях и и занесох роза и си поговирхме.Тя ми каза че има страх да не постъпа отново така както преди(т.е 1 седмица да ходим да се държа супер и после да стана пак съшия).Аз и казах,че просто няма как защото тя ме промени завинаги и страшно много я обичам и немога позволя да я загуба.Преди да си тръгна от тях я питах 2 последни въпроса-
    Дали ме обича истински - Тя отговори Да,много
    Дали иска да спра да ходя след нея - Тя замълча
    Каза,че е на такъв момент и просто иска да е сама
    Аз и казах,че няма да спра докато не ми каже Не - В очите и даже и тогава може да не спра !
    И трябваше да тръгвам .. Отново и звънах вечерта и отново същото тя ме разиграва и много ме боли..
    Кажете ми какво да направя,кажа или незнам и аз !

ОТНОВО СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ(ОПРЕДЕЛНО МОЖЕ ДА ИМА МНОГО,но исках да се израза и не мислих много за правописа)

Благодаря Предварително !
    sadsd

Повече от фен
    Нещо ми намерисва на фейк ама все едно... А защо си се държал като """задни части""" след като я "обичаш" ???

Град
    София
    Щом ти е казала, че те обича (предполагам наистина го е мислила) значи положението не е толкова зле така да се каже...В такива моменти от опит знам, че едно извинение не е достатъчно. Направи нещо романтично, ти я познаваш по-добре от мен смисъл, че знаеш какво харесва и т.н. изненадай я по някакъв начин (самата изненада си зависи от вас, различни хора - различни представи) и й се извини. Така ще покажеш, че държиш на нея и мисля че ще е достатъчно. Успех!

Супер фен Аватара на badsector

Re: Как да накарам едно момиче да ми даде втори шанс ?

Цитирай Първоначално написано от tiredofdreams
    ...но исках да се израза и не мислих много за правописа...
    Да беше помислил след като се изрази. Сега заради този правопис, въобще няма да чета темата. Сигурно и други ще постъпят така.
    п.п. след като ти не уважаваш потребителите, нормално е и те да не те уважат.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Нещо ми намерисва на фейк ама все едно... А защо си се държал като """задни части""" след като я "обичаш" ???
    Ами то момчето каза,че е имал труден момент. Иначе питай я в очите в прав текст дали иска да сте заедно или не.Ако само те разиграва няма смисъл трябва да я питаш направо.Успех и ако се събрете много любов
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...но исках да се израза и не мислих много за правописа...
    Да беше помислил след като се изрази. Сега заради този правопис, въобще няма да чета темата. Сигурно и други ще постъпят така.
    п.п. след като ти не уважаваш потребителите, нормално е и те да не те уважат.
    Ще се постарая да го напиша отново правилно
    sadsd

По Темата:Държах се така,защото казах вече имах много труден период в живота си !

ПП:Искам съвет дали да продължа или да отстъпя малко
    sadsd

Повече от фен
    По Темата:Държах се така,защото казах вече имах много труден период в живота си !
    Мхм...ами аз те съветвам да и обясниш, че си имал труден период и не си искал да стане така, че я обичаш и искаш да сте заедно.Да ти даде втори шанс и ако се провалиш да се разделите.

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Ами то момчето каза,че е имал труден момент. Иначе питай я в очите в прав текст дали иска да сте заедно или не.Ако само те разиграва няма смисъл трябва да я питаш направо.Успех и ако се събрете много любов
    Еми днес отидох при нея с една роза и направо и казах,че я обичам страшно много това,което стана няма се повтори,защото тя ме е променила завинаги и тя започна,че ме обича,но ми няма вяра и вмомента иска да е сама и каза,че това може продължи до утре или 1 седмица или месец ? Вмомента незнам и аз какво да права да продължа ли да и досаждам с пращането на смс да я изпращам почти до тях ?
    sadsd

Мхм...ами аз те съветвам да и обясниш, че си имал труден период и не си искал да стане така, че я обичаш и искаш да сте заедно.Да ти даде втори шанс и ако се провалиш да се разделите.
    Мислел съм го,но това,че имам труден момент в живота ми неможе да попречва в любовта .. знам го,но сгреших ..,но тя се страхува да не се случи всичко пак и да я нараня ..
    sadsd

Град
    ..in the middle of the party..
    Пич винаги са ме очудвали такива индивиди като теб,дето не се отказват.Мен лично ако ме отреже и съм и отишъл на крака с рози,вервай ми че следващите 4 живота минимум ще заобикалям с шапка и тъмни очила блока и.. Остави нещата в покой,ако има интерес ще направи тя крачка,ако не има още поне 2 млн подобни като нея,не вярвам да е с нещо по-различна.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    ...Остави нещата в покой,ако има интерес ще направи тя крачка,ако не има още поне 2 млн подобни като нея,не вярвам да е с нещо по-различна.
    Определено е най-добре да се дистанцираш за момента. Тъкмо и ти ще поохладиш страстите и ще мислиш рационално, а и тя ще усети липсата ти и ще прецени дали те иска до нея, или не. И пак ще те смъмря за правописа - добрият правопис създава добро впечатление. Нямаш причина да се лишаваш от този плюс при комуникацията ти в интернет.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    ...Остави нещата в покой,ако има интерес ще направи тя крачка,ако не има още поне 2 млн подобни като нея,не вярвам да е с нещо по-различна.
    Определено е най-добре да се дистанцираш за момента. Тъкмо и ти ще поохладиш страстите и ще мислиш рационално, а и тя ще усети липсата ти и ще прецени дали те иска до нея, или не. И пак ще те смъмря за правописа - добрият правопис създава добро впечатление. Нямаш причина да се лишаваш от този плюс при комуникацията ти в интернет.
    Благодаря за коментарите и ще пробвам малко да се отдръпна да усети липсата ми !

За праписа ! Ще се постарая в други теми да пиша правилно все пак трябва да бъдем грамотни

ПП:Ако тук темите се затварят или отиват в кошче !
    даваите
    sadsd

Град
    Провинцията
    Само тя може да реши дали да ти даде или не.

Тя каза,че има и някакво друго момче и каза,че още ме обича и има силни чуства към мен,но не е сигорна дали съм се променил.Така вече около месец съм "Приятел с екстри".
    Ей тва е. Не й вярвай. Обичала те...Чушки!
    Резерва си, съжалявам, че така го казвам. Знам, че няма да ти хареса, ама просто.. така си мисля. Не е сигурна кво ще стане с другото момче.
    Представи си една маймуна хваната с двете ръце за един клон. Вижда друг клон, пуска едната ръка и се хваща за него. Ама не пуска и другия. Чак когато е сигурна, че няма да падне пуска един от двата и се хваща с двете ръце.

Повярвай ми. Едно момиче ако обича и то МНОГО, ще прости много неща, няма да разиграва и т.н. Тва с доверието са оправдания. Не я слушай. Казвам ти го като момиче.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пич винаги са ме очудвали такива индивиди като теб,дето не се отказват.Мен лично ако ме отреже и съм и отишъл на крака с рози,вервай ми че следващите 4 живота минимум ще заобикалям с шапка и тъмни очила блока и.. Остави нещата в покой,ако има интерес ще направи тя крачка,ако не има още поне 2 млн подобни като нея,не вярвам да е с нещо по-различна.
    В случая съм съгласна. Направил си достатъчно. Колкото и зле да си се държал през трудния си период, след това да се унижаваш стократно, да и се лигавиш, да и носиш цветя и да и се обясняваш в любов, а тя да си вее байряка... Еми... Всеки нормален човек би се отказал. Ако е имала някакво намерение да ти прощава, е щяла да го направи вече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си