Как да накарам едно момиче да ми даде втори шанс ?
Съжелявам ако има грешки !
От заглавието се разбира темата на текста..Така с едно момиче тръгнахме и беше прекрасно,но аз преживявах труден момент в моя житов и се държах малко като "Гъз",което наистина не отричам.Не и обръщах много внимание,което я е наранило и я разбирам.Когато скъсахме ми беше много тежко,но след 1 седмица мислене говорих с нея на саме и и казах как се чуствам.Казах и че я обичам страшно много и искам да ми даде втори шанс.Тя каза,че има и някакво друго момче и каза,че още ме обича и има силни чуства към мен,но не е сигорна дали съм се променил.Така вече около месец съм "Приятел с екстри".В Училище се правим,че вече няма нищо между нас с което става още по тежко за мен,защото сме от един клас.От един месец аз се промених постояни и звъня и и пиша "СМС" от 10 дни всяка сутрин и вече и пиша смс или и звъня да и кажа Лека Нощ ! или Добро Утро ! Постояно я карам да излезем някаде преди даскало или след даскало или през лиикенда.Вчера тя ми каза,че страшно много ме обича,но ми няма доверие вече.Но аз не се отказах и още същия ден и казах,че искам да поговорим.Отидох до тях и и занесох роза и си поговирхме.Тя ми каза че има страх да не постъпа отново така както преди(т.е 1 седмица да ходим да се държа супер и после да стана пак съшия).Аз и казах,че просто няма как защото тя ме промени завинаги и страшно много я обичам и немога позволя да я загуба.Преди да си тръгна от тях я питах 2 последни въпроса-
Дали ме обича истински - Тя отговори Да,много
Дали иска да спра да ходя след нея - Тя замълча
Каза,че е на такъв момент и просто иска да е сама
Аз и казах,че няма да спра докато не ми каже Не - В очите и даже и тогава може да не спра !
И трябваше да тръгвам .. Отново и звънах вечерта и отново същото тя ме разиграва и много ме боли..
Кажете ми какво да направя,кажа или незнам и аз !
ОТНОВО СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ГРЕШКИТЕ(ОПРЕДЕЛНО МОЖЕ ДА ИМА МНОГО,но исках да се израза и не мислих много за правописа)