.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Наистина ли си мислите, че бозата действа? Всичко си е до ген, внимавайте с бозата, защото с един литър на ден цици няма да ви пораснат, но дупето определено!
    +1 Наистина всичко си опира до ген. Има време ще пораснат. Аз съм на 14 да нося 85C и момчетата ме гледат. Ще дойде и твоето време само гледай...
    Последно редактирано от Light_Dreamer : 07-05-2014 на 14:40

Цитирай Първоначално написано от Light_Dreamer Виж мнението
    +1 Наистина всичко си опира до ген. Има време ще пораснат. Аз съм на 14 да нося 85C и момчетата ме гледат. Ще дойде и твоето време само гледай...
    Цял живот ще те гледат, свиквай!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Да няма да ебете с гърди,за какво са Ви големи ?

Супер фен Аватара на Christinna
    Тя че е стара темата-стара е, но въпреки това съм изумена от елементарното мислене на това момиче. Да ревеш, че не са ти големи циците при положение, че си САМО на 14?? Не си спомням аз да съм имала такива дилеми на нейната възраст..... интересно.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да няма да ебете с гърди,за какво са Ви големи ?

като носи туника, хората да не я питат на какво се държи
    n00bs

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Е минало е доста време , може вече да са й порастнали

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз сам на 16 и моите хич ги няма ама да не ти пука бе.

Цитирай Първоначално написано от sunfl0wer Виж мнението
    На 14 години съм...Висока съм 170 и съм 47кг. Проблема ми е, че нямам гърди и това много ме притеснява. Какво ли не съм пробвала масажирала съм ги и т.н но нищо не помага... Писна ми всички да ми се подиграват и да ме мислят за недоразвит изрод Всички момичета от моя клас са чашки B и C а аз нямам почти нищо, само леко уж са започнали да растат, защото преди бях съвсем плоска, чашка А съм но си стоят така вече една година и не помръдват... Преди си пъхах разни неща в сутиена но после осъзнах че е тъпо и изградих достойнство... Проблема е че съм 7 клас, в нашия клас всички са свикнали но сега ще се местя в друго даскало и просто си нямам и идея как ще изтърпя подигравките там Имам сестра на 21 години, която е чашка C (и майка ми също е чашка C) Сестра ми ми каза, че съм още малка но не вярвам тъй като всички на моята възраст са със големи гърди и аз не издържам. Притеснявам се че ще са така още дълго време и никой няма да ме хареса... Може ли да ми кажете как могат да пораснат за едно лято Какво трябва да правя...какво трябва да ям или какви упражнения трябва да правя И дали има някакви таблетки които ускоряват растежа...не ми пука готова съм на всичко Скъсвала съм се да рева не веднъж заради това че съм такава...
    П.С Аз не искам големи гърди...искам просто да имам някакви за да имам самочувствие...
    Ами малка си...
    Аз съм на 13 и нямам почти никакви, ама какво да направя?
    Ще ти порастнат като станеш 8-9 клас вероятно

И аз съм на 14 аз имам, но не е толкова важно според мен дали са ти малки или не. Ъмм ти си доста слаба а слабите по-малки гърди имат. Кака ми едно време беше мн слаба и изведнъж гърдите и станаха някак си малки после леко надебеля и сега има по-големи.

Еми аз доста боза пия и съм чела, че бозата помага на момичетата на наша възраст да им порастнат гърдите Успех!

Да темата е стара Но мисля че все още е полезна за тези които имат същия пробелм

Аз съм на 13,имам там някакви гърди,но не се притеснявам чак толкова. По-добре не пъхай всевъзможни кърпички в сутиена,защото ако някой разбере ще стане още по-зле с подигравките

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от sunfl0wer Виж мнението
    На 14 години съм...Висока съм 170 и съм 47кг. Проблема ми е, че нямам гърди и това много ме притеснява. Какво ли не съм пробвала масажирала съм ги и т.н но нищо не помага... Писна ми всички да ми се подиграват и да ме мислят за недоразвит изрод Всички момичета от моя клас са чашки B и C а аз нямам почти нищо, само леко уж са започнали да растат, защото преди бях съвсем плоска, чашка А съм но си стоят така вече една година и не помръдват... Преди си пъхах разни неща в сутиена но после осъзнах че е тъпо и изградих достойнство... Проблема е че съм 7 клас, в нашия клас всички са свикнали но сега ще се местя в друго даскало и просто си нямам и идея как ще изтърпя подигравките там Имам сестра на 21 години, която е чашка C (и майка ми също е чашка C) Сестра ми ми каза, че съм още малка но не вярвам тъй като всички на моята възраст са със големи гърди и аз не издържам. Притеснявам се че ще са така още дълго време и никой няма да ме хареса... Може ли да ми кажете как могат да пораснат за едно лято Какво трябва да правя...какво трябва да ям или какви упражнения трябва да правя И дали има някакви таблетки които ускоряват растежа...не ми пука готова съм на всичко Скъсвала съм се да рева не веднъж заради това че съм такава...
    П.С Аз не искам големи гърди...искам просто да имам някакви за да имам самочувствие...
    Ти може и да нямаш нищо в сутиена, но пък компенсираш с акъл, докато други нямат нищо в главата, а пък имат цици. Възможно е все пак и да пораснат, но е по-важно да се приемаш такава каквато си. Помни, че другите ще спрат да ти се подиграват и ще започнат да те уважават, едва когато ти самата ти най-напред започнеш сама да се уважаваш.
    П.С.
    Е и да не пораснат има пластични хирурзи, от които ти може да се възползваш след години.
    А за тия дето имат друго, но нямат капка акъл в главата... за тях - спасение няма.

И накрая за майтап - пий повече мастика и радомирска боза.

Супер фен
    Б-О-З-А

За всички момичета, които казват "ох, тези момчета колко са повърхностни, направо ужас" и в същото време когато стане на въпрос за по-пълнички момченца при клюки сред приятелки "Ти луда ли си, аз да излизам с тоя дебелак ? И как ще ме гледат всички в училище после ?"
    Аз не съм виждал момче с идеално тяло да излиза с момиче, което е дебело и не се грижи за себе си, но и обратното - Умно и надарено момиче да излиза с дебело момиче. Може и такива случаи да има, но те са от състрадание.
    За всички, които сега ще си кажат, че те не са такива - Защо не публикувате снимки на вас и приятеля/приятелката си ?

Лек ден!

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от xStrahil Виж мнението
    За всички момичета, които казват "ох, тези момчета колко са повърхностни, направо ужас" и в същото време когато стане на въпрос за по-пълнички момченца при клюки сред приятелки "Ти луда ли си, аз да излизам с тоя дебелак ? И как ще ме гледат всички в училище после ?"
    Аз не съм виждал момче с идеално тяло да излиза с момиче, което е дебело и не се грижи за себе си, но и обратното - Умно и надарено момиче да излиза с дебело момиче. Може и такива случаи да има, но те са от състрадание.
    За всички, които сега ще си кажат, че те не са такива - Защо не публикувате снимки на вас и приятеля/приятелката си ?

Лек ден!
    Тинейджърски разсъждения, причинени от хормонален дисбаланс!

Цитирай Първоначално написано от xStrahil Виж мнението

Лек ден!
    Откри топлата вода. Викат му естествен подбор. Нормално е красиво и готино момиче да не се хване с първия срещнат дебелак. Както и обратното - красиво момче и някоя грозна джофра.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Anna36711
    Guest
    Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/B...0&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

sisinka25
    Guest
    здравей мила случайно попаднах тук на тази тема,аз съм на 25 и до 18 годишна циците ми бяха малки и си помислих че така ще си и останат че след 18 няма да се развиват вече,но преди две години напълнях някъде към с 10 кг и незнам но сега циците са ми големи за мое учудване,така че не се плаши с времето могат да пораснат,незнам може и да си е генетично но не се притеснявай знам че е гадно да нямаш като на другите,мен ми се е случвало постоянно да гледам момичетата в циците и така се чувстваш с по малко самочувствие,но сега като се замисля това не е било най важното нещо,така че спокойно мила с времето могат да пораснат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си