- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди ;(
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да няма да ебете с гърди,за какво са Ви големи ?
Тя че е стара темата-стара е, но въпреки това съм изумена от елементарното мислене на това момиче. Да ревеш, че не са ти големи циците при положение, че си САМО на 14?? Не си спомням аз да съм имала такива дилеми на нейната възраст..... интересно.![]()
Аз сам на 16 и моите хич ги няма ама да не ти пука бе.
И аз съм на 14 аз имам, но не е толкова важно според мен дали са ти малки или не. Ъмм ти си доста слаба а слабите по-малки гърди имат. Кака ми едно време беше мн слаба и изведнъж гърдите и станаха някак си малки после леко надебеля и сега има по-големи.
Еми аз доста боза пия и съм чела, че бозата помага на момичетата на наша възраст да им порастнат гърдитеУспех!
Да темата е стараНо мисля че все още е полезна за тези които имат същия пробелм
Аз съм на 13,имам там някакви гърди,но не се притеснявам чак толкова. По-добре не пъхай всевъзможни кърпички в сутиена,защото ако някой разбере ще стане още по-зле с подигравките
Ти може и да нямаш нищо в сутиена, но пък компенсираш с акъл, докато други нямат нищо в главата, а пък имат цици. Възможно е все пак и да пораснат, но е по-важно да се приемаш такава каквато си. Помни, че другите ще спрат да ти се подиграват и ще започнат да те уважават, едва когато ти самата ти най-напред започнеш сама да се уважаваш.
П.С.
Е и да не пораснат има пластични хирурзи, от които ти може да се възползваш след години.
А за тия дето имат друго, но нямат капка акъл в главата... за тях - спасение няма.
И накрая за майтап - пий повече мастика и радомирска боза.![]()
Б-О-З-А
За всички момичета, които казват "ох, тези момчета колко са повърхностни, направо ужас" и в същото време когато стане на въпрос за по-пълнички момченца при клюки сред приятелки "Ти луда ли си, аз да излизам с тоя дебелак ? И как ще ме гледат всички в училище после ?"
Аз не съм виждал момче с идеално тяло да излиза с момиче, което е дебело и не се грижи за себе си, но и обратното - Умно и надарено момиче да излиза с дебело момиче. Може и такива случаи да има, но те са от състрадание.
За всички, които сега ще си кажат, че те не са такива - Защо не публикувате снимки на вас и приятеля/приятелката си ?
Лек ден!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/B...0&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
здравей мила случайно попаднах тук на тази тема,аз съм на 25 и до 18 годишна циците ми бяха малки и си помислих че така ще си и останат че след 18 няма да се развиват вече,но преди две години напълнях някъде към с 10 кг и незнам но сега циците са ми големи за мое учудване,така че не се плаши с времето могат да пораснат,незнам може и да си е генетично но не се притеснявай знам че е гадно да нямаш като на другите,мен ми се е случвало постоянно да гледам момичетата в циците и така се чувстваш с по малко самочувствие,но сега като се замисля това не е било най важното нещо,така че спокойно мила с времето могат да пораснат.