- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди ;(
1-во се успокой..имаш още доста годинки през които ще ти растат гърдите...2-ро това, че някоя има чашка C в 7-ми клас не я прави нещо повече от теб.. 3-то структурата ти е такава и не трябва да се притесняваш..представи си ако беше висока много слаба и с големи гърди..с извинение ама щеше да си грозна гледка..тялото ти е прекрасно ако питаш мен..а гърдите ще пораснат.. и не мисли, че някой няма да те хареса само защото имаш малки гърди..тепърва момчетата ще ходят след теб и повярвай ми размера на гърдите ти няма да ги спира..и по добре някой да те харесва такава каквато си и да харесва теб самата, от колкото да харесва единствено това което ти е под сутиена..съгласна съм, че ако качиш някой друг кг. може да станат по-големи, но малко по-големи..преди и аз се притеснявах като теб.. но намерих човек който обичам и той мен .. гърдите си ми праснаха, той си ме харесва такава и съм сигурна, че дори изобщо да нямах пак щеше да ме обича и да е с мен.. така че по смело.. и гърдите да не ти смалят самочувствието.. гимнастичките,моделите и всички на които им трябват тяло като твоето да не би да са с големи гърди..ако имаш хубаво дупе.. хубави крака майната им на гърдите
аиде успех миличка и не се притеснявай
![]()