Като се сетя, че преди месеци бях на същото мнение, повярвай ми нищо няма да направиш, само ще си навредиш на организма. Като не ядеш нищо отначало ще се чувстваш много жизнена, дори като започнеш да сваляш килограми (което ще стане със скоростта на светлината) ще си мислиш, че си много добре, ще имаш енергия ... Но след този един месец глад ще ти трябва някакво доста стабилно захранване, при което искаш-не искаш пак ще си върнеш част от килограмите, а според мен едва ли ще имаш воля за издържиш още месец и нещо на захранване.
Не го започвай, просто се храни здравословно, дори да не искаш да спортуваш (което според мен си е просто някакво внушение) можеш да ходиш пеша, особено лятото нищо не ти пречи да си правиш разходки от порядъка на 4-5 километра пеша (изобщо не са толкова много колкото изглеждат), така може и бавно да свалиш желаното, но поне вероятността да си го върнеш намалява. И естествено числото, което показва кантара, като започне да ти харесва, не трябва веднага да се нахвърляш на чипс, пица, газирано и т.н.