.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: $$$

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

$$$

едно въпросче. по-точно две
    така...
    1.продават ли билети за влак на непълнолетни???
    2. колко струват? $
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Да, продават се, даже ако покажеш ученическа книжка ще има намаления... От къде до къде искаш да стигнеш? Защото цените варират различно.. Примерно София-Пловдив ти е около 20 лева отиване и връщане, а София-Варна е около 100...

Град
    ами имам няколко дестинации. не съм решила-искам само да се махна малко от вкъщи. Първата е Враца... Другата е около смолян, по-точно връх рожен но не знам дали има влак до там И последната е от Пловдив до някое близко градче- на 1 час път примерно-не знам. А да речем хора на 12 години ще има дадат ли билет

и сега се сетих- да знаеш кой трамвай,автобус стига до кв. красно село?

много съм зле с транспорта, не ми се смей
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    ей, ама да не излезе че съм на 12. питам, защото приятелката ми, която е от друг град иска да идва някой път при мен е на толкова
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    и нещо важно: С кой вид превоз се стига най-бързо до ж.к. Света Троица
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Аз знам разписания за всички влакове. Пиши на лс
    ...

Супер фен Аватара на badsector
    Нали си наясно, че навсякъде има престъпници, които се занимават с трафик на хора и дебнат за такива пътуващи самостоятелно дечица?
    Тъй като обичаш да гледаш филми, изгледай и Taken.

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Да, продават се, даже ако покажеш ученическа книжка ще има намаления... От къде до къде искаш да стигнеш? Защото цените варират различно.. Примерно София-Пловдив ти е около 20 лева отиване и връщане, а София-Варна е около 100...
    Говориш глупости?? Такива космически цени като 100 лв в БГ няма за нито 1 точка на страната.... моляте не пиши глипости.
    Точната цена на дестинацията София-Варна е около 21лв а с карта намаление е около 10,50лв.Такава карта може да си извади всеки ученик както и студент...с разликата че за у-ните намалението е 50% а за студентите е мисля около 30% . Картата за у-ци струва 1лв + снимка и разрешително от у-ще.

Ако ти трябват точни цени влез в сайта на българските железници - www.bdz.bg там има търсачка и можеш да намериш всичко!
    И да продават на непълнолетни...
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Влез тук : http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp
    Има разписания на влакове,цени и всичко което те интересува.Само си избираш дестинация....Отколкото до това,че си на 12 години БДЖ няма да ти откажат да ти продадат билет защото и те са гладни в крайна сметка

Град
    ама аз не съм на 12 приятелката ми от другия град е на толкова
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Фен
    Град
    Sofia
    Абе ти разгледай цените и т.н. ама си стой вкъщи, че ваще ще ти се карат, а и трябва да завършиш добре 6-ти клас. ...ама аз, ама приятелкаа, ама от друг град... Изпусна се наща и тръгна да замазва...
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Цитирай Първоначално написано от doublet
    Говориш глупости?? Такива космически цени като 100 лв в БГ няма за нито 1 точка на страната.... моляте не пиши глипости.
    Точната цена на дестинацията София-Варна е около 21лв а с карта намаление е около 10,50лв.Такава карта може да си извади всеки ученик както и студент...с разликата че за у-ните намалението е 50% а за студентите е мисля около 30% . Картата за у-ци струва 1лв + снимка и разрешително от у-ще.

Ако ти трябват точни цени влез в сайта на българските железници - www.bdz.bg там има търсачка и можеш да намериш всичко!
    И да продават на непълнолетни...

Извинявай много, но всяка година пътувам до Варна, залагам си главата, че ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ти излизат между 80 и 100 лева, миналата година ми излязоха 100...

Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    и нещо важно: С кой вид превоз се стига най-бързо до ж.к. Света Троица
    Ако става въпрос за София, от Централна гара, като слезнеш си хващаш трамвай, който да те откара до бул. Христо Ботев и улица Пиротска и от там си хващаш трамвай 22..

Град
    Провинцията
    , а София-Варна е около 100...
    Аз чух че бил 200?!?

Супер фен Аватара на badsector
    ...Извинявай много, но всяка година пътувам до Варна, залагам си главата, че ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ти излизат между 80 и 100 лева, миналата година ми излязоха 100...
    Ако включваш и храна и нощувка, може. Иначе няма как. Дори с автобус еднопосочен е 30, двупосочните билети са по 50 лева. Най-скъпият билет за влака в едната посока е 31,40. Само за билети, няма как да ти излезе 100.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    doublet е абсолютно прав! Аз съм пътувала Варна-София и точно толкова ми излезе пътуването (имам карта за намаление)
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

РЕДОВНА ТАРИФА 31.40
    НАМАЛЕНА (50%) ТАРИФА 20.45
    РЕЛАЦИОННИ ЦЕНИ** 44.30
    ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ*** 52.95

само 1ва класа гледаме в момента-и УАУ какво учудване, цената двупосочен билет е УАУ УАУ УАУ 53 кинта...LambOfGod, 53 е само 47лв по-малко от 100...

whatever..

авторке, внимавай ако пътуваш сама. а за продажбата, ще ти продадат билет, не се коси
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

До Света Троица с трамвай 3 от Централна гара, минава през Света Троица по Цар Симеон и малко след това обръща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си