.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: рак

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

рак

искам да попитам... след като е открит начален стадий на рак, на време и се оперира, нали ще може да се премахне напълно? И какви са ансовете човек да не преживее операцията ,ако е на 23 години с добро здраве, като изключим рака разбира се. Не съм сигурна точно къде се е развил рака, но мисля че е в областта на бъбреците. Бях чела, че е зле само в областта на носа. Моля ви кажете ми
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    in my house
    ом е в начален стадий значи може да се излекува и операцията не би трябвало да не подейства,, спокойно.. Къде го намери този рак бе на 23 години? ужас :s:[
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Град
    най-добрата ми приятелка... при нея е наследствено-баща й е починал от това. Аз се притеснявам за това,че може нещо да се обърка... гледах един филм вчера и той млако ме шашна филма беше една много проста операция, но организма реагира зле и пациента почина страх ме е
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Супер фен Аватара на badsector
    Ако имаш предвид доброкачествен тумор, то обикновено се маха оперативно и сравнително лесно. Все пак зависи къде се намира. И зависи какъв лекар извършва операцията. Важно е в момента да я подкрепяш и да я окуражаваш, че всичко ще е наред. Но трябва ти самата да го повярваш и да пренесеш този оптимизъм върху нея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кажи диагнозата и тогава ще умуваме. Така да стреляме напосоки, нъц.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ако имаш предвид доброкачествен тумор, то обикновено се маха оперативно и сравнително лесно. Все пак зависи къде се намира. И зависи какъв лекар извършва операцията. Важно е в момента да я подкрепяш и да я окуражаваш, че всичко ще е наред. Но трябва ти самата да го повярваш и да пренесеш този оптимизъм върху нея.
    подкрепям я... но тя е много силна и така й е било от години.... откриха й го преди 1 месец\преди самилели, че не са й наред бъбреците \ и във вторник ще я оперират. Но аз знам че тя не се тревожи толкова... толкова й е минало през живота, че това....
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кажи диагнозата и тогава ще умуваме. Така да стреляме напосоки, нъц.
    ами тя ми каза само начален стадий на рак. Не иска да ми казва повече, защото знае, че аз припадам и вдигам температура като ми каже че е сериозно болна \както стана с бъбреците първия път... и втория път \ но и не ми казва още, защото операцията била малка. ама мен още си ме е страх.
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    кво да умуваме ние,нито можем да и направим операцията нито да и предназначим лечение.щом е в начален стадии има много добри шансове за успех.дори може да не е нужна операция.химо лъчетерапия,тук вече зависи от много работи.стадии,метастази,то ното място на тумора,бенигнен или малигнен,дали супресира да речем образуването на хормони(ако е в бъбрека както е написала авторката).фактори много,лекари много-те ще си направят диагнозата и ще назначат лечение.хипотетично,ако има операция има разбира се винаги шансове нещо да се обърка.но като цяло мястото не е толкова опасно и е горе-долу не тежка операция.съвсем приятелски съвет ще дам,успокоявайте я тази приятелка,забавлявайте се дори,в никакъв случай не трябва постоянно тя да мисли и да пресмята дали ще оживее или не все пак това си е божа работа.колкото по малко отдава внимание на това и не се тревожи,толкова по-добре.УСПЕХ! piece V

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ако започнеш да ползваш главни букви и препинателни знаци, ще си в пъти по-лесен за четене.
    Момичето не пита лекарите, а пита във форум случайни хора. За капак инфото е оскъдно. Няма как да знаем предоперативното TNM стадиране, няма как да знаем хистологична диагноза /дали е правена изобщо биопсия/ и дали туморът е първичен.
    Затова колкото/каквото и да пишем, ще са празни приказки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си