.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: имам ли ??

имам ли ??

Здравейте. от известно време имам бяло течение и някакви "бели неща" извинете за израза просто не знам как да се изкажа.. Имам съмнения за гъбички, но моля ви кажете вашите мнения. след няколко дни сам на лекар ако ше ме посаветвате това. просто искам да знам вашите мнения. Благодаря предварително

Преместено.
    Extremescream

Възпаление, инфекция, гъбички ... Едва ли някой може да предположи какво точно е. Като отидеш на лекар ще получиш най-адекватен отговор.

E.. може и да ти няма нищо, как да ти кажем със сигурност?Преди време и аз имах едни проблеми и ходих на гинеколог и се оказа, че излишно съм се филмирала и няма нищо сериозно, но трябваше да отида да съм сигурна. Ако не си правила секс, едва ли е нещо кой знае кво.Братовчедката ми също имаше бяло течение и даже не съм сигурна дали я беше прегледала, иначе мен ме видя.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Тук има достатъчно информация за бялото течение.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...224757&start=0

повече се притесявам за тези "бели неща" както се изразих по срамните ми устни .. ако на някой му се е случвало подобно нещо да сподели

Какви точно са тези бели неща?
    Бели петна,наподобяващи пъпчици ?
    Дразнене или сърбеж имаш ли?А зачервяване?

не, не са като пъпчици нямам сърбеж и парене .. незнам точно как да ги обясня .. като крем .. не в голямо количество

Цитирай Първоначално написано от didkata1213
    не, не са като пъпчици нямам сърбеж и парене .. незнам точно как да ги обясня .. като крем .. не в голямо количество
    Това вероятно се получава от самия сапун.
    Колко често го има?Преди имало ли го е ?Сменяла ли си сапун,душ гел?
    Не се ли отмива ?Или после наново се появява?

отмива се но след около 8 9 часа се появява отново. ползвам интимен гел не мисля че се полъчава от него.. не знам каква е причината за появата на това нещо ..

Ако не предизвиква дразнене и сърбеж ,както казах е най-вероятно от сапуна.Просто се отмивай по-често .Не казвам,че до сега не си го правила,но 2 -3 пъти на ден няма да е зле ,особено през летния период.
    А относно бялото течение,консултация с гинеколог!
    Едни хапчета и си готова.Нищо сериозно.Спокойно!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се мий със сапун. Продължавай с интимния гел.
    Петна по бельото имаш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

не се мия сас съпун . да имам

Град
    пространството на Дисе
    Елементарно! Налепите са от бялото течение, ама кой да се сети.
    Полов живот водиш ли? Откога имаш менструация? Това течение в определени дни от МЦ ли е или е постоянно?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Елементарно! Налепите са от бялото течение, ама кой да се сети.
    Полов живот водиш ли? Откога имаш менструация? Това течение в определени дни от МЦ ли е или е постоянно?
    Тя още в началото на темата е спомена,че има бяло течение.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Именно. А вие я мотаете със сапуни и разпитвате за сърбеж, парене и дали са пъпчици. Не се сетихте да питате цапа ли бельото и в кои дни от МЦ се явява, сиреч има ли връзка с овулацията.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Именно. А вие я мотаете със сапуни и разпитвате за сърбеж, парене и дали са пъпчици. Не се сетихте да питате цапа ли бельото.
    Щом казва,че има бяло течение съвсем логично е да цапа бельото.
    Именно затова посъветвах да иде на гинеколог,който да изпише необходимото.За пъпчици,сърбеж или парене попитах,предполагайки,че е възможна гъбична инфекция.

Град
    пространството на Дисе
    Бяло течение казват и на цервикалната слуз. Затова се пита в кои дни се появява и дали бельото е нацапано. При слузта вулвата е хлъзгата и при избърсване с хартия се вижда като яйчен белтък, докато има ли петна по бельото- проблем. Здравата вулва не тече. И спри с диагнозите, ако обичаш. Няма как да знаеш гъбички ли са или нещо друго.

Бяло течение казват и на цервикалната слуз. Затова се пита в кои дни се появява и дали бельото е нацапано. При слузта вулвата е хлъзгата и при избърсване с хартия се вижда като яйчен белтък, докато има ли петна по бельото- проблем. Здравата вулва не тече. И спри с диагнозите, ако обичаш. Няма как да знаеш гъбички ли са или нещо друго.
    Ясно.
    Спирам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си