- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- New hairdress
Здравейте!Решила съм да се подстрига на пластове и искам да ви питам нещо.Косата ми е до раменете,дълга е някъде около 27 см.Та въпросът ми е,щом косата ми е дълга 27 см,то добре ли ще е най-късият пласт да е около 8 см?
ППС:Снимки няма да пускам,въпросът ми е свързан с пластовете,не с прическата...
колко тъпа тема постнах...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Сигурна ли си, че искаш да са толкова изразени пластове? Ако Ти е чуплива косата ще трябва да я изправяш всекидневно. Ако е права има шанс от пластовете да се накъдри (така стана при мен). После не можеш да се отървеш от тия пластове. Смятай тия 8 см докато станат 28, поне 2 години ще ти трябва ако искаш да си направиш косата пак равна на същата дължина.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Съгласна с DesireToFire.Много ще ти се къдрят пластовете,дори да я изправяш на 2рия час ще са в същото положение..късите пластове винаги се подвиват.Избери си някаква друга прическа.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Зависи дали искаш да си с абсолютно права коса или леко начупена. Аз например се подстригах на пластове за да не ми е толкова права косата.![]()
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Аз предната год. март месец си направих косата на пластове,най-късия пласт беше 10 см.За РД-то ми(юли месец) косата ми беше станала до около 30 см и беше къдрава.Аз главно искам косата ми да е къдрава,а като се подстрига на черта или изтънена черта косата ми е права.Та аз съм изпробвала прическата и се харесах,затова смятам пак да се подстрига.Все пак благодаря за съветите!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥