.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Косми по краката

Проблема ми е следния
    момче съм и космите по краката ми са черни
    краката на съучениците ми не са толкова окосмени и ме е срам да изляза по шорти щото ще ме бъзикат
    какво да правя

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Обръсни ги , подстрижи ги , махни ги с кола маска - щом те е срам ги премахни . Какво друго можеш да направиш
    Memento mei, memini tui!

Щом си момче, няма проблем. Дори да те ебават - ебавай се и ти. Ако толкова те притеснява, махни ги.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    хаха в същия проблем съм но си излизам по шорти защоото гледам никой не си прави труда да ме гледа от лицето на долу в даскало или другаде Иначе да, много ни е гадно на момчетата с черните коси, защото космите тогава навсякъде са черни и :S Иначе, какво друго можеш да направиш, освен да ти мине срама от това, момче си - а не гей да се бръснеш можеш да ги махнеш по сякъв друг начин но те съветвам да не бръснеш

^ Да, горките момчета с черни коса... А питаш ли ги момичетата с черни коси?

Според мен няма смисъл да се обезкосмяваш, аз ако бях момче никога не бих си го причинила. ;d
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ^ Да, горките момчета с черни коса... А питаш ли ги момичетата с черни коси?

Според мен няма смисъл да се обезкосмяваш, аз ако бях момче никога не бих си го причинила. ;d
    +1
    Боли, да знаеш..

Ти респективно ги ебавай за гейските им избръснати крачета

Обръсни ги

Кола Маска браааааат

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

yeeee, не му я препоръчвай че ще си умре ;х :Д жените повече търпим на болка :Д :P

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    колата маска хич не боли аз си прая на хуя и не боли чак толкоз, но се омацвам много

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    За мен лично е много противно,когато мъж си махне космите на краката с кола - маска или каквото и да е било друго.

Град
    DirtyLand
    Еми изкефи мее коментара на goosebumps но ти казвам, по добре не махай шот повече ще те ебават все пак не си гей, такаче забрави за краката, момче си. ;]

какво да ти кажа... изруси ги

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R
    Еми изкефи мее коментара на goosebumps но ти казвам, по добре не махай шот повече ще те ебават все пак не си гей, такаче забрави за краката, момче си. ;]
    Познавам гейове с повече косми от така наречените "мъжкари" .

Ако момчето се притеснява от космите, да ги маха, щом така ще се чувства по-добре !

Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Познавам гейове с повече косми от така наречените "мъжкари" .

Ако момчето се притеснява от космите, да ги маха, щом така ще се чувства по-добре !
    Да познаваш - едва ли, просто си искала да дадеш пример в защита на мнението си..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Я се стягай .. и какво като ще те бъзикат .. теглиш една майна . В крайна сметка мъжете сте си по-косматички, така че няма нищо срамно.

П.П. Хахаха .. имам един приятел с адски гъсти и черни косми по краката. Е, бъзикахме си го, че има "естествен анцуг" и на него му беше много гадно. А като ги махна .. смятай, още повече го дразнехме. Ама споко.
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Супер фен Аватара на paradosou
    2011, бе. Момчето отдавна си е решило дилемата с растителността хД
    Иначе бръснатите мъжки крака са кофти гледка, идеалният вариант е да влиза в употреба машинката за подстригване.
    Последно редактирано от paradosou : 03-23-2012 на 20:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си