.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Защо ??

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa

Защо ??

Такам начи от около седмица и повече я карам само на плодове и зеленчуци (което за мен е цяло чудо), ходя на стадиона да тичам като животно, скачам на въже, коремни, кфи ли не неща правя, казват ми даже, че съм отслабнала, а кантарът си показва все 55.
    Как е възможно да приемам значително по-малко калории на ден от преди и да не свалям нищо??
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Bonbonenata - Зависи,колко е висока.

За седмица ти,какво очакваш да свалиш 5 кг ли ами трябва търпение тренирай,яж здравословно и след месец ще има резултати.

подобен случай - кака ми и тя започна диета само плодове , упражнения, дори си купи батут да скача на него и нищо не сваляше утиде на лекар и и направиха изследвания, но ще те излъжа точно какви и се оказа, че неможе да разгражда плодовете и вместо да отслабва си седи така, че даже и качва до колкото е възможно Изглежда нереално, но е така
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

Град
    Jamaicaa
    1.70 съм, да, знам,че трябва време...

Mоже да натрупваш мускулна маса и затова да си седиш на същите килограми

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    1.70 съм, да, знам,че трябва време...
    Ти си 1.70висока и тежиш 55 кг,за какво ти е да отслабваш ?

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ОМГ, още една с болен мозък, ти си идеална просто, за къде да отслабваш повече, само да ти кажа за това, че "тренираш като животно" - нали знаеш че не е хубаво да се тренира всеки ден, дай си два дена почивка, а и можеш да не сваляш на килограми защото качваш мускулна маса, по-добре гледай дали на сантиметри сваляш, а не кантара ...

Град
    Jamaicaa
    Еми, не съм слаба изобщо и не съм стегната..иначе мерси за определениете "болен мозък", без дори да си ме виждала

Може и да не покаже разлика кантара, защото ако спортуваш много ще трупаш мускули, а те тежат много повече от тлъстинките. Може и да започнеш да тежиш повече даже, затова не гледай кантара а огледалото

Супер фен Аватара на gabri3lla
    какво значение има колко килограма си-важно е как изглеждаш и как се чувстваш,щом ти казват,че си отслабнала значи всичко е ок

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Може и да не покаже разлика кантара, защото ако спортуваш много ще трупаш мускули, а те тежат много повече от тлъстинките. Може и да започнеш да тежиш повече даже, затова не гледай кантара а огледалото
    Точно така и по-точно мускулите са 4 пъти по-тежки от мазнините

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ммм напълно съгласна съм с горните мнения + следвай моят девиз Не гледай кантара, а огледалото ! : )) Няма значение и цял живот да не мръднеш от тези 55 кг, стига да се харесваш като се погледнеш в огледалото, и както и сама казваш, другите забелязват, че си отслабнала : )))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Апфффффффф 170/55кг. Болен мозък е точното определение. Малиииииииииииииииии. Баси клечката. Ти не сваляш, защото не можеш още надолу....
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Апфффффффф 170/55кг. Болен мозък е точното определение.

То не е твоя работа това, нали?

Иначе недей да се натоварваш чак "като животно". Създай си някаква програма, иначе до 2 седмици ще се чувстваш като труп. И недей да ядеш САМО плодове и зеленчуци. Не знам, според мен това си е доста натоварване + малко ядене, а пък ти дори не си дебела.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Това ме подсеща, че Диляна Попова е 1.70 см. и е 50 килограма, а вижте как изглежда само . Нямаш нужда да сваляш, а и мускулите наистина са по-тежки, също така имай предвид, че и костната ти структура може да е по-тежка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си