Такам начи от около седмица и повече я карам само на плодове и зеленчуци (което за мен е цяло чудо), ходя на стадиона да тичам като животно, скачам на въже, коремни, кфи ли не неща правя, казват ми даже, че съм отслабнала, а кантарът си показва все 55.
Как е възможно да приемам значително по-малко калории на ден от преди и да не свалям нищо??![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
55кг? И мислиш си, че си дебела?
Bonbonenata - Зависи,колко е висока.![]()
За седмица ти,какво очакваш да свалиш 5 кг ли ами трябва търпение тренирай,яж здравословно и след месец ще има резултати.![]()
подобен случай - кака ми и тя започна диета само плодове , упражнения, дори си купи батут да скача на негои нищо не сваляше
утиде на лекар и и направиха изследвания, но ще те излъжа точно какви и се оказа, че неможе да разгражда плодовете и вместо да отслабва си седи така, че даже и качва до колкото е възможно
Изглежда нереално, но е така
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
1.70 съм, да, знам,че трябва време...
Mоже да натрупваш мускулна маса и затова да си седиш на същите килограми![]()
Ти си 1.70висока и тежиш 55 кг,за какво ти е да отслабваш ?Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
ОМГ, още една с болен мозък, ти си идеална просто, за къде да отслабваш повече, само да ти кажа за това, че "тренираш като животно" - нали знаеш че не е хубаво да се тренира всеки ден, дай си два дена почивка, а и можеш да не сваляш на килограми защото качваш мускулна маса, по-добре гледай дали на сантиметри сваляш, а не кантара ...
Еми, не съм слаба изобщо и не съм стегната..иначе мерси за определениете "болен мозък", без дори да си ме виждала![]()
Може и да не покаже разлика кантара, защото ако спортуваш много ще трупаш мускули, а те тежат много повече от тлъстинките. Може и да започнеш да тежиш повече даже, затова не гледай кантара а огледалото![]()
какво значение има колко килограма си-важно е как изглеждаш и как се чувстваш,щом ти казват,че си отслабнала значи всичко е ок![]()
Точно така и по-точно мускулите са 4 пъти по-тежки от мазнинитеПървоначално написано от Minerva
![]()
Ммм напълно съгласна съм с горните мнения + следвай моят девизНе гледай кантара, а огледалото ! : )) Няма значение и цял живот да не мръднеш от тези 55 кг, стига да се харесваш като се погледнеш в огледалото, и както и сама казваш, другите забелязват, че си отслабнала : )))
Апфффффффф 170/55кг. Болен мозък е точното определение. Малиииииииииииииииии. Баси клечката. Ти не сваляш, защото не можеш още надолу....![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Първоначално написано от ccdesigns
То не е твоя работа това, нали?
Иначе недей да се натоварваш чак "като животно". Създай си някаква програма, иначе до 2 седмици ще се чувстваш като труп. И недей да ядеш САМО плодове и зеленчуци. Не знам, според мен това си е доста натоварване + малко ядене, а пък ти дори не си дебела.