.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

С ДевствеН

Момичета как е по-добре да го правите с Девствен или с момче което вече не е девствено ? и какво е усещането и в двете положения .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Опитът си казва думата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на badsector
    Намираш най-големия кUрвар от даскало, който е отворил половината девственици и действаш с него.
    Други предпочитат да са си първите с някой и въпреки, че няма се получи перфектно първия път, да се ошлайфат с времето. После е възможно цял живот да са си заедно. Баси, дори познавам една такава двойка, които се ожениха миналата година и са суупер сладури и много ме кефят

Ебаси въпроса..
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    И в двата случая усещането е едно - xyй в теб

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Определено, някой който има повече опит.. Тоя девствения земи те напрай нещо
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Цитирай Първоначално написано от renateee
    ...Тоя девствения земи те напрай нещо
    Така е, може дори да я нае*е, представяш ли си?!

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от renateee
    ...Тоя девствения земи те напрай нещо
    Така е, може дори да я нае*е, представяш ли си?!
    нали
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Правилно

Мега фен Аватара на Neon

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Опитът си казва думата.
    Няма значение ако двама човека се обичат
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Тва е
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Аз предпочитам с момче с което има повече опит

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Опитът си казва думата.
    Няма значение ако двама човека се обичат
    Тук не става въпрос за чувства, а за секс. Чисто физически сексът е по-хубав когато го правиш с някой, който знае кога, къде и как да барне. А девствените в болшинството от случаите са дървета.

Тук не става въпрос за чувства, а за секс. Чисто физически сексът е по-хубав когато го правиш с някой, който знае кога, къде и как да барне. А девствените в болшинството от случаите са дървета.
    Ако искаш просто да те отвори някой, за да изпиташ кеф още първия път, да опитен еб@ч ще е по-добре. Но ако искаш да го направиш с някой, с който за момента искаш да прекараш живота си, то няма да ти пука, че първият път не се е получил. С течение на времето ще се разучите един друг и ще доставяте много по-голямо удоволствие, отколкото с някой, с когото си само заради секса. Поради простия факт, че сексът е най-хубав, когато има чувства.

Ако искаш просто да те отвори някой, за да изпиташ кеф още първия път, да опитен еб@ч ще е по-добре. Но ако искаш да го направиш с някой, с който за момента искаш да прекараш живота си, то няма да ти пука, че първият път не се е получил. С течение на времето ще се разучите един друг и ще доставяте много по-голямо удоволствие, отколкото с някой, с когото си само заради секса. Поради простия факт, че сексът е най-хубав, когато има чувства.
    Абсолютно съм съгласна с теб. Имам и личен пример в подкрепа.

Но това няма нищо общо с темата и въпроса на автора/ката. Той/Тя пита "как е по-добре" и "какво е усещането". Никъде не става въпрос за "отваряне", чувства и прочие. Не иска сравнение между секс с чувства и секс за спорта. Просто физическото усещане от чисто физическият акт.
    Ако греша моля автора/ката да ме поправи.

Мъжко е .. и да ми говори такива неща?! Защо ли по-голямата част от противоположния пол не мислят като него?! Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш
    Към мен ли е насочен коментара?

Защо не четете темата и въпроса на автора? Ясно зададен е. Не става въпрос за "отваряне" и чувства.

И как реши, че си търся някой и трябва да чакам еди-кой-си или пък съм била загоряла. Големи сте разбирачи, ей.

Та.. така на въпроса.. по-опитния ще знае доста по-добре къде да пипне и какво да направи, но не мислиш ли, че е доста по-добре да изчкаш момчето, с което наистина да се обичате.. и чак тогава да мислите за секс? А .. ако пък си толкова загоряла.. нали знаеш.. сама най голямо удоволствие можеш да си доставиш
    Към мен ли е насочен коментара?

Защо не четете темата и въпроса на автора? Ясно зададен е. Не става въпрос за "отваряне" и чувства.

И как реши, че си търся някой и трябва да чакам еди-кой-си или пък съм била загоряла. Големи сте разбирачи, ей.
    Не ти но добре.. щом сиказа мнението.. нямам против Как мога да говоря за тебе след като съм ти виждала макс един коментар Мн ого важни станахте бе

Добре де...преди по- малко от седмица имаше същата тема...
    n0 mus1с, n0 l1f3

Повече от фен
    Лягай си с неопитния...тъкмо и 2мата ще се учите...

Ти кво искаш,да караш чисто нова кола или неква стара карал я целия свят

Бее важното е да познава дупките пък той ще научи останалото

Най-добре го направи с момчето, с което се обичате. Всеки, който взема предвид някакви други фактори като база за вземане на такова решение, постъпва глупаво.

...Той/Тя пита "как е по-добре" и "какво е усещането". Никъде не става въпрос за "отваряне", чувства и прочие. Не иска сравнение между секс с чувства и секс за спорта. Просто физическото усещане от чисто физическият акт.
    Ако греша моля автора/ката да ме поправи.
    Да, вероятно е така наистина. Но пък технически погледнато под "Момичета как е по-добре да го правите с Девствен или с момче което вече не е девствено ?" може да се погледне пак от повече от една страна. Не е задължително да пита само за физическото удоволствие, ами примерно дали ще е по-добре той да я запомни като първата му, или дали той ще вземе да се влюби супер силно в нея и тя ще го нарани като го изрита... Но да, предполагам, че авторката не е на особено сериозна възраст, когато може да гледа ситуациите от повече от една страна, затова съм съгласен, че по-скоро пита за физическото удоволствие. Но човек никога не знае, може пък да е разбрала, че цялостното удоволствие от секса е комбинация от физическото и емоционалното
    Мъжко е .. и да ми говори такива неща?! Защо ли по-голямата част от противоположния пол не мислят като него?!...
    Всъщност и в двата пола се срещат курвенски простотии от рода на секс с някой, без да ти пука грам за него. Обикновено така постъпват разгонените пубертети, които не могат да си контролират хормоните, което обикновено продължава до около 24-5-6 годишна възраст. След това по-голямата част от хората съзряват духовно и емоционално и се усещат кое е по-хубаво. И да, доста от тях съжаляват за постъпките си, които се оказва, че са променили живота им в насока, която не им допада и се налага да се задоволят с каквото има. Има ги и тези, които не знаят друг живот и просто доизживяват този в ритъма, който са си наложили до момента...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си