- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко ви е талията
Момичееенца колко ви е талийката
Колко ви е талията,моята за съжаление е 80![]()
На 18 съм иии 1.58
Кажете дее![]()
офффффф пишете само по темата
Колко ви е талията,момичета
и не се правете на утрепани![]()
Дано и аз скоро да се похваля с50-60![]()
аа коремните преси дали ще помогнат за по малка талия,аз имах и коремче..сега е по-малко иии ще се опитам да го махна с упражнения
Но не мога да съм сиг.че като махна корема талията ще бъде кум 50,60 ,ако може ми кажете някакви упражнения ..и ги обяснете как се правят
търсих в нета ,има най-различни но не знам кое да избера а и дали ще има ефект..някой ако е правил подобно упражнение да сподели
амм към авторката: не всеки може да има талия 60, все пак зависи малко и от костната структура. но ако искаш да свалиш корема ти трябва промяна в начина на живот.. НЕ диета. пий повече вода(1,5-2 л на ден), яж малка вечеря без пържено или изобщо я изключи, закусвай(когато не закусваш, по-лесно се поддаваш на изкушения като пастички и вафли), хапвай плодове.. ходи пеша(действа супер и на краката)... иначе упражненията винаги помагат, ако не за формата ти, то поне горят някакви калории : ) и последно: НЕ гладувай - това ти забавя метаболизма и ебава майката на всичко![]()
по темата: 64-65
I'm yours.
значи и да махна корема ще изглеждам пак като свиня
edit
сиско
^ Аз талия не виждам на тази снимка. Ужасно безформен корем.
А корем не се сваля с коремни преси само да отбележа.
631,67-68
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
а как се сваля би ли ми казала/аз съм изключила газирано,мазно и сладко и правя коремни преси и съм малко доволна от постигнатотоПървоначално написано от Goddess
Аз знам ,че бягането помага,но как да бягам за бога,като съм надарена и като тичам всичко се друса,ии бяганто го изключвам..
В началото исках да ходя на фитнес,но много хора ми казаха,че фитнеса помага но като спра да ходя ,се получава пак същото,а и сама няма да ходя ан фитнес
Моля ви кажете как да махна коремчето![]()
Сприраш да ядеж боклуци, и почваш да бягаш 3-4 пъти в седмицата по 25-30мин. на гладно и си готова! От коремни преси НЕ се сваля корем,пресите само го стягат..Първоначално написано от mackataa
Еми или бягане или скачане на въже. Коремните преси са за стягане, а не може да стягаш нещо, което не си свалила преди това...
След като си изключила тези неща от менюто си, супер, но трябва и движение. Коремни преси накрая.
Благодаря