- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А, сега де....
Мили хора,
от известно време имам даден проблем.Всеки божи път като правим секс с приятеля ми, след това при пишкане ми пари, сърби,щипе и прочия.Преди го имахме този проблем, но след час, два ми минаваше.Сега , обаче, не минава с дни.. СЛучва се да се събуждам сутрин и с мъки да пишкам..Предпиех какви ли не мерки - веднага след секс, скачам, взимам хладен душ на определното място, после се мажа с едно лекраство(Клотримазол), и преди ме успокояваше, но сега едва усещам действието му.Почнах да си мисля , че е от недостатъчно овлажняване- о.к.- използвахме лубрикант-пак същото.После, че е от презерватива- преди ползвахме Durex- всякаквите му там видове, от скоро, взехме тези най-тънките които са...Та си мислех да не би да е от тях..Та за обобщение: симптомите са : парене , щипане(по време на уриниране), сърбеж(около влагалището).Ако някой е имал подобен проблем , да сподели и да даде някакъв съвет.Мисля за известно време да не правим секс, за да се успокои мястото, и после ако след секс пак става така да търся лекар.
Обикновено преди се появяваше най-често когато си го правим по-хард с приятеля ми, но сега дори при най-обикновен , нормален, лишен от всякакви животински намеци секс , се получават тези симтоми.
Очаквам компетентни мнения на хора, които са били със същия проблем.
Не съм била с такъв проблем, но не пречи да се изкажа.
Стерилна урина- ти и приятеля ти.
Микробиология на вагиналното съдържимо и естествено, преглед от гинеколог. Открие ли се половопреносима гад, се лекувате и двамата.
След анален секс- задължително щателно измиване.
Само не ми е ясно какъв ефект очакваш от антимикотик при положение че изобщо не си наясно каква е причината за проблема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не ви разбирам за к'во се мъчите и пробвате разни неща, които сами си измисляте, а не отидете на лекар. Ако имаш бактерии на пикочните канали, въздържането от секс няма да помогне. Отивай на лекар. Вероятно ще ти предпише Уринал, но е възможно източникът на проблема да е съвсем другаде. Едно е сигурно - продължавай да отлагаш и накрая ще станеш стерилна.
Без презерватив прави ли ли сте го ? Ако да според мен са хламиди
^Не знам колко бана треснахме днес с колегите заради диагнози и медиаменти.
Може да си прав, може да си с медицинско образование, но нямаш право, при положение че нито си ги изследвал, нито си ги виждал наживо, да предполагаш каквото и да било и да го пишеш. Насочи ги за изследвания, обясни евентуално как става вземане на секрет/урина, но в никакъв случай не си слагай главата в торбата с такива писания.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ей го следващият луд за пенсия, опа, бан!
Първо от около две години съм с приятеля си , не си сменям партньорите от днес за утре, секс без презерватив не се равнява на едно две вкарвания без.Така че много моля, а относно това, че се мажа без да имам диагноза - имам много близки приятелки със абсолютно същите симптоми и са ми го казали това лекарство- имаше огромен успех преди и ме успокояваше и симптомите не се появяваха със седмици..
Благодаря на отзовалите се до тук.
Ето това е разковничето- казали са ти го приятелки, които са лекували гъбична инфекция.
Партньорът ти криввал ли е от правия път?
Обикновено партньорката разбира последна.
Едно вкарване без е напълно достатъчно за да си размените някоя и друга болест. А това "приятелки със същите симптоми" е голяма глупост. Симптомите на много венерически болести/инфекции се припокриват, но това не означава, че се лекуват по един и същ начин.Първоначално написано от soinlove
Моят съвет е да не си изписваш сама лекарства на базата на "приятелки ми казаха", а да отидеш на гинеколог и да си пуснеш изследвания. Нека оставим лекарите да си вършат работата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ти лекар ли си,че прецени ,че имате абсолютно еднакви симптоми?Първоначално написано от soinlove
Не може и не трябва едно лекарство да се ползва от хора с уж еднакви симптоми,без да е предписано от лекар.На всяко упътване на дадено лекарство това нещо е написано,ама кой ли да го прочете.
Ти добре,а приятелят ти преди теб правил ли е секс без кондом с други момичета?
''секс без презерватив не се равнява на едно две вкарвания без.''
Няма такива екстри ''едно -две вкарвания''
Понякога и толкова е достатъчно ,за да ти лепнат някое ВЗ.
Ами хубаво.. авторката иди на лекар да ти направят изследвания, урина стерилна урина, кръв и те лекарите най-вероятно ще ти пратят кръвта за изследвания за хламиди, защото това е 1 от най-често срещаните заболявания при хора който водят полов живот без презерватив дори и 1 път в годината да е и второ, защото това са симптомите на хламиди парене при уриниране болки и .тнПървоначално написано от kalpazanka
Приятелят ми беше девствен.Нямал е други жени, нито пък аз други мъже...![]()
Това, че е нямал не означава, че като го правите без презерватив не може да хванете нещо.Първоначално написано от soinlove
По-достоверно от ELISA за хламидии е изследването на цервикална слуз. Айде да не ви погна на какво се дължат фалшивоположителните резултати.
Freakylol, хайде вече, действително престани с диагнозите и етиологията, защото губя търпение и ме сърбят ръцете.
Хубаво ; ]Първоначално написано от kalpazanka