Това го сънувах, че чета поста ти...
ХЪХ !????????????????????????????????????????????????? ?????????? Толкова силно ли си мечтаеше още някой да пише глупости във форума ?

Иначе от алкохол и наркотици такива екстри няма - и да халюцинираш ,поне го осъзнаваш. И да се 'събудиш' - поне си спомняш 'преди' това. Тъй че сори ,ама моето единствено обяснение е или че си сънувала ,или че просто си заспала на креслото ,или което е най-вероятно (щото ми се е случвало) - паднала си по лакът от леглото и тъй като още не си била в съзнание си действала инстинктивно - на дивана и почваш да чешеш
Халюцинациите мога дори по-лесно да ти ги обясня - ако действително си била в леглото и си сънувала - все още си била в някаква 'междинна' фаза при събуждането. И тъй като е станало доста рязко - мозъкът ти е изпушил от напрежението и си имала някакви краткотрайни халюцинации.

Тъй де - преди някакво време се прибирах след тренировка ,развързвах си връзките и се изправих рязко ,от което ми причерня и следващото ,което помня беше как се гърчех на земята ,чешейки се по главата и при това - не можех да се контролирам първите няколко секунди. В последствие открих 2 цицини на главата си ,така че как точно съм се пречукал след като съм загубил съзнание ,е мистерия.
Въпросът е ,че не са ме похитили извънземни Но действително беше доста сдухващо какво по дяволите правя на пода преди да върна лентата назад.

Другият вариант е да си сомнамбул - баси якото