.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Може би проблем.. ?

Така.. накратко ще разкажа та преди имах 1 болки малко по към левия тестис ии ме болеше много като свършвам.. правиха ми изследвания на какво ли не ходих на уролог и се оказа, че имам невралгия, през това време 2-3 месеца не съм бил ръчна, защото ме болеше и само съм правил секс с гаджето си и то 1-2 пъти в месеца, защото нямаше много терен и имах проблем с бързото свършване та болката поотмина и сега имам възможност да бия ръчна и го правя по 2 пъти поне.. и ок в секса върви по 30 мин обикновенно го правим, защото не стига време и ми се налага да свършвам, но преди 4-5 дни нали стана така и на следващия ден беше почти сигурно, че няма да се прави секс и не бях бил ръчна, но се оказа че ще се прави в последния момент и нали стана и свърших за 5 минути.. та въпроса ми е нормално ли е 1 ден да не бия ръчна и пак да свърша бързо при положение, че не е било като преди 1-2 пъти да свършва в месеца и тогава нямаше как да не свърша бързо но от 2 седмици на сам всеки ден 2 пъти ръчна и 1 път секс тоест по 3 пъти на ден свършвам и 1 ден не бих ръчна и за 5 мин свърших при положение, че предишния ден 3 пъти съм свършил.. не знам. но това не е нормално за мен ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поеми дълбоко дъх и пробвай с препинателни знаци да пообясниш за какво иде реч, понеже, ще ти драсна отговор, но не съм убедена, че съм разбрала какво искаш да ми кажеш. Обърках се от ръчни, терени и смятане на дни.

Ако водиш полов живот отскоро, е логично да свършваш бързо- вълнуваш се, не можеш да се контролираш, а и мацето ако те възбужда... комбинацията е еякулаторна за 5 минути.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Поеми дълбоко дъх и пробвай с препинателни знаци да пообясниш за какво иде реч, понеже, ще ти драсна отговор, но не съм убедена, че съм разбрала какво искаш да ми кажеш. Обърках се от ръчни, терени и смятане на дни.

Ако водиш полов живот отскоро, е логично да свършваш бързо- вълнуваш се, не можеш да се контролираш, а и мацето ако те възбужда... комбинацията е еякулаторна за 5 минути.

е извинявам се тогава ами проблема е, че има случай в който имам чувството, че мога да държа цял ден, но обикновено е по 30 минути, защото няма време и ми се налага да свърша, а има и случай в който и 5 минути ако държа се радвам ..

Супер фен Аватара на badsector
    Лелее не бях виждал толкова зле конструиран текст. Нито се разбира къде е началото на изреченията, нито къде е краят, да не говорим за подчинените изречения... Не ми се мисли като порастнеш и се наложи да пишеш молба за кандидатстване за работа, какви глупости ще надробиш

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Лелее не бях виждал толкова зле конструиран текст. Нито се разбира къде е началото на изреченията, нито къде е краят, да не говорим за подчинените изречения... Не ми се мисли като порастнеш и се наложи да пишеш молба за кандидатстване за работа, какви глупости ще надробиш
    И на мене не ми се мисли

anonymous768631
    Guest
    Странното е, че обикновено аз мрънкам за правопис, но този път дори не забелязах.

По темата: Пич, имам приятел, който ако не е бил чекия през последните 6-8 часа, свършва за 5 минути... Прецени сам. Индивидуално е. Аз пък по принцип съм бавен и ми е кофти. Мога да правя чекия, само когато съм сигурен, че в рамките на един час няма как някой да ме прекъсне, ако не съм го правил от 3 дни, може и 10-20 минути да ми стигнат... Инак ако повторя или потретя, то съм откарвал и до над 3 часа индивидуален рекорд.

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Макар, че е извън темата, на смешни молби за работа съм попадал на уникааални глупости

Мега фен Аватара на NomNomNom
    tl; dr
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    то съм откарвал и до над 3 часа индивидуален рекорд.
    3 часа? Та и моя приятел има същия проблем, ако той издържи 5 минути..аз съм в рая! Свършва адски бързо И става вече проблем, защото сме заедно от 6 месеца, а аз нито веднъж не съм свършила.. с него

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    3 часа? Та и моя приятел има същия проблем, ако той издържи 5 минути..аз съм в рая! Свършва адски бързо И става вече проблем, защото сме заедно от 6 месеца, а аз нито веднъж не съм свършила.. с него
    Ами от френска не можеш ли да свършиш? Приятелят ти може да отиде на лекар, а има и техники за задържане. Опитайте...

Авторе, както казаха при всеки човек е индивидуално. Щом можеш да го докарваш до 30 минути в повечето пъти, дерзай! А ако усетиш, че ще се свършва бързо, винаги можеш да задоволиш приятелката си с пръсти, езиче и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ymca
    Ами от френска не можеш ли да свършиш? Приятелят ти може да отиде на лекар, а има и техники за задържане. Опитайте...
    Мерси много за съветите, но приятеля ми не си пада много по френската..особено когато ТОЙ трябва да свърши нещо А колкото за бързото му свършване..явно ще си остана незадоволена, поне докаъо съм с него...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мерси много за съветите, но приятеля ми не си пада много по френската..особено когато ТОЙ трябва да свърши нещо А колкото за бързото му свършване..явно ще си остана незадоволена, поне докаъо съм с него...
    Хващай го за ушите и му кажи да не се лигави, щото докато не ти удари 1 език, свирка няма да види. Аман от пикльовци (и пикли) дето си мислят, че сексът е само за тяхно удоволствие.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на badsector
    Като свършва бързо да повтаря бе, к'во толкова? Втория път ще изкара час, на третия вече ще изкара поне два-три часа, а с четвъртия ще посрещнете изгрева Важното е да му оставяш достатъчно време за почивка и да се подсилва с храна А и като порастнете и се познавате по-добре, ще държите по повече.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    а може би не ?

п.п. - фахиту имаш ужасно грозен и дразнещ подпис ! ще повърна !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си