- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане ;д
Приятелката ми ми сподели че иска да и ....
![]()
Яко ли е ??
aha
Пробвай. Ние от къде да знаем дали на теб ще ти хареса?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Давай смело! Ама вземи малко уроци преди това...![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ми... страх ме е да не мирише![]()
![]()
![]()
![]()
Базикам сеТя е много чисто момиче ама един път бях си пъхнал пръста в дудата на едно друго момиче и после ми замириса отвратително и щях да повърна
![]()
aha
Въй,въй,косъмчета нямаше ли? xDD
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Много си тъп честно.Дано момичето се опомни и не ти даде дори да я докоснеш.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това пък защо?Първоначално написано от mrazqkindergarten
+1 без коментар съм ... ако го прочете това приятелката ти ... няма да те огрее ...Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Тва с другото момиче е било 5/6 клас ... сега съм по - голяма и съм с нея от скоро време и като не разбирате от шеги не пишете..
aha
Не, сериозно, заради израза заслужаваш да си преебан, ама тези момичета не виждам какво се спекоха...
не сме се спеклиии, просто не може да говори по този начин .. щом е майтап окей ...Първоначално написано от kartacha
по въпроса ... В 5-6 клас ами тя онази сигурно не е знаела да пази лична хигиена ... Сегашното момиче няма да е така ..
Чакай бе, нали нея ще я лижат, т.е. на нея ще й доставят кеф. Значи би трябвало да е "ако го прочете това приятелката ти, ще реши да не я огряваш"Първоначално написано от DiamondEye
![]()
Момичетата тук(и навсякъде всъщност) си мислят, че с тях започва и ще свърши светът...
И аз сериозно не разбрах как да се говори?
Какво толкова нередно каза момчето?
Добре де, ама аз питам момичетатата ? Яко ли ви е да ви лижат ?
aha
Момче нещо май си опитваш да си намериш материал,има гоогле за тая работа![]()
Стига 8-9 годишни сте ебали с 20 сантовите си пишки![]()
ейййй и какво ще правим сега ... Момичетааа миришат ни п******Първоначално написано от baceto
![]()
![]()
Сега кой си ? Седми ?Първоначално написано от qnkata5
![]()
![]()
Ахахаха и какво питаш хората дали им е хубаво като ги лижат.. Тя щом иска, значи на нея и е хубаво![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
добре .. виж ся как да вземе уроци ?? да кара баща му да му покаже или да се да пробва на майма си?!?! мисли преди да напишеш нещо!Първоначално написано от Sc0RcH
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ми, аз питам нещо и 90% от умниците се правят на интересни и общо взето от 20 коментара получавам 2 свестни...
aha