.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на cigarettekisses

тъп въпрос..

ако надебелееш ..ъъ примерно..очаква ли се и срамните ти устни да станат по-големи. смисъл се едно хората принципно имат коремчета бля-бля ..и начи и там би трябвало да се дебелее или?;д
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Re: тъп въпрос..

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    ако надебелееш ..ъъ примерно..очаква ли се и срамните ти устни да станат по-големи. смисъл се едно хората принципно имат коремчета бля-бля ..и начи и там би трябвало да се дебелее или?;д
    че на митьо пищова как иначе му е 25 санта любовната писалка хахахахахахахаха щот е дебел затва хахаxaxaxaxaxa
    afk

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Тъп отговор: Не

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен
    Град
    Бургас
    К'во ви става на всички ?Толкова комплекси с тия срамни устни...
    По тая логика всички пълни момичета са с огромни .....

Ще почна да сънувам кошмари със срамни устни,заради вас!
    Много страшно!!!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Шкембета, целулит, стрии и сланини нямате ли си ( да не добавям още 1000 проблеми във визията - нос, очи, крака и тн), та само си търсите кусури там, където слънце не огрява?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Шкембета, целулит, стрии и сланини нямате ли си ( да не добавям още 1000 неща във визията - нос, очи, крака и тн), та само си търсите кусури там, където слънце не огрява?
    Ооо, повярвай ми, има момичета, които са забравили как да си затварят краката.. не да ги грее, ами направо тен хващат

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ама не, разбирам да се притесняваш дали имаш крив нос или малки цици, но да се притесняваш как ти изглеждат срамните устни ми е толкова повърхностно и малоумно, че се изкушавам да си ударя главата в стената.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ама не, разбирам да се притесняваш дали имаш крив нос или малки цици, но да се притесняваш как ти изглеждат срамните устни ми е толкова повърхностно и малоумно, че се изкушавам да си ударя главата в стената.

Нека се филмират.. сега им е времето

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    ...направо тен хващат
    Тъкмо ще използват плажното масло като лубрикант

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    ...направо тен хващат
    Тъкмо ще използват плажното масло като лубрикант
    Все някой батко ще ги напълни с Белана преди да им притрябва лубрикант

Град
    Bulgaria,Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sc0RcH
    Ще почна да сънувам кошмари със срамни устни,заради вас!
    Много страшно!!!
    аз вече започнах

Абе за какво всички сте се изпопритеснили с тези срамни устни Не знам как може да става там разделяне на по-малки и по-големи, че даже и да се филмирате за това?!?

Очаквам скоро и тема: Ще имам ли шанс да ме огрей, защото далака ми е 2мм встрани

Ако станеш мн дебела срамните ти устни ще мутират и ще се превърнат в безсрамни.

Аз преди като бях дебела винаги ми се протриваха отдолу зашото бяха като негърски устни и трябваше да си ръся подричка иначе се подсичах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си