- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тъп въпрос..
ако надебелееш ..ъъ примерно..очаква ли се и срамните ти устни да станат по-големи.смисъл се едно хората принципно имат коремчета бля-бля ..и начи и там би трябвало да се дебелее или?;д
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
че на митьо пищова как иначе му е 25 санта любовната писалка хахахахахахахаха щот е дебел затва хахаxaxaxaxaxaПървоначално написано от cigarettekisses
afk
К'во ви става на всички ?Толкова комплекси с тия срамни устни...
По тая логика всички пълни момичета са с огромни .....
Ще почна да сънувам кошмари със срамни устни,заради вас!
Много страшно!!!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Шкембета, целулит, стрии и сланини нямате ли си ( да не добавям още 1000 проблеми във визията - нос, очи, крака и тн), та само си търсите кусури там, където слънце не огрява?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ама не, разбирам да се притесняваш дали имаш крив нос или малки цици, но да се притесняваш как ти изглеждат срамните устни ми е толкова повърхностно и малоумно, че се изкушавам да си ударя главата в стената.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тъкмо ще използват плажното масло като лубрикантПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
аз вече започнахПървоначално написано от Sc0RcH
![]()
Абе за какво всички сте се изпопритеснили с тези срамни устниНе знам как може да става там разделяне на по-малки и по-големи, че даже и да се филмирате за това?!?
Очаквам скоро и тема: Ще имам ли шанс да ме огрей, защото далака ми е 2мм встрани
![]()
Ако станеш мн дебела срамните ти устни ще мутират и ще се превърнат в безсрамни.
Аз преди като бях дебела винаги ми се протриваха отдолу зашото бяха като негърски устни и трябваше да си ръся подричка иначе се подсичах