- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна?
Сега на кратко ще ви разкажа какво се случи с мен в последната година.. историята ми е следната : миналото лято се забивах с много момичета.. но имаше една специална , която много ме обичаше. 1 път излязохме и тя се влюби силно в мен и после дълго време ме караше да излезем отново , но аз все отказвах защото мислех че за мен тя е само увлечение и поради други причини. Не осъзнавах , че така я наранявам..много пъти се карахме .. и то се за глупости , поради моята или нейната ревност.. След около 7-8 месеца тя ми каза за последно че няма да сме повече от приятели и аз първоначално мислех че пак ще ми прости както всеки път.. но този път беше различно - тя ми каза , че не ме обича вече.. Бях съкрушен и в онзи миг осъзнах, че я обичам повече от всичко., Започнах да я умолявам и да се извинявам,но тя беше непреклонима .. Исках да излизаме - случи се много пъти но винаги най-добрата й приятелка беше с нея..дори 1 ден написах стихче за нея и й дадох роза , но беше безрезултатно..сега, 3 месеца по-късно, усещам , че я обиквам с всяка една секунда все повече и повече.. а тя продължава да се отдалечава от мен..как да си я върна..какво да направя..
По-добре остави момичето като е била ясна,че не тe обича повече.На сила нищо не става.Не може да те харесва на сила.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Хората са казали "Когато загубиш нещо/някой,осъзнаваш всъщност колко е важен за теб"
или пък "боли да съм с теб,но липсата ти боли повече".
Тя е спряла да ти чеше егото и ти си се саднал.
Соз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Странно нещо е т'ва мъжката психика.
Разигравате ни, 'щото сме мили душички, всеки път ви прощаваме, ходим ви зад задника и в един момент когато чашата прелее и кажем "край", вие се удряте в главата и се сещате, че ни обичате.
Еми, сори, да си се сетил на време.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И отново типичното кифленско поведение - да "заобичаме" някой тогава, когато не можем да го имаме. Отдръпни се от нея, ако все още изпитва нещо към теб и мисли, че имате бъдеще, сама ще те потърси. Но дори и да се съберете отново, пак ще ти омръзне. За т'ва най-добре не се занимавай с нея.
Не е истина колко е права!Първоначално написано от onestar
Та пич , късно е от личен опит ти казвамИма за някой момичета и до ден днешен , съжелявам! Защото като ни покажат обичта си и самочуствието ни скача много и това накрая ти изиграва голяма шега с теб самия
![]()