Здравейте. Имам проблем с едно момче. Запознахме се отдавна, дълго време не се забелязвахме един друг, но през пролетната ваканция миналата година, той прояви силен интерес към мен. Много го харесах, но изведнъж (без да има каквато и да е причина) той каза, че иска да "изчезна от живота му". Много ми беше тежко първите месеци, но после ми мина.Така близо година и половина не се бяхме виждали, но той сега отново ме потърси и се държи като преди. Постоянно в началото ми казваше, че "му липсвам" и затова ме е потърсил. Помоли ме да излезем, но когато се съгласих, той в последния момент провали излизането. Всички казват, че много манипулира момичетата и ги използва (аз го знам от личен опит). Защо ме е потърсил отново, ако просто е искал да има някаква афера с някое момиче, нямаше да опре до мен. Но едва ли е случайно, че ме потърси пак, след като вече беше "прекратил" всичко?!. Дали ме харесва истински? Как да постъпя с него след като вече съм страдала 1 път? Мога ли да му вярвам, че има някакви истински чувства?