.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Dodge Ram

Hybrid View

Dodge Ram

Някой притежава ли такъв пикап ? че искам да си взимам но нямам познати с такива "принадлежности" та искам да ви попитам,разход/части и т.н. как е ?
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Мега фен
    Град
    Earth...
    1500? 2500? 3500? Heavy Duty? Какъв по-точно? Автоматик? Ръчна? Бензин? Дизел?

По-добре си вземи F-150. Ако имаш повече пари си вземи King Ranch. Но подяволите за какво ти е като няма да го ползваш за дърпане/товарене? С тези цени на бензина в България и този "висококачествен" бензин въобще не ти трябва такова чудо!

Извинявай,че не поясних за модела Dodge RAM 1500 4x4 CREW CAB LARAMIE за този става въпрос (бензин,автомат)
    Не Живея в БГ,и едно 15-20% ще си го карам на градско,за си знам за какво ми трябва.
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Един познат има такъв танк, ама по скоро Ескалейда му е евридейка, РАМа си стои в гаража.
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си