- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам цици
Е добре де за какво са ти цици на 13 ?Имаш още хляб да ядеш, пък те ще пораснат има време, пък като нямаш какво ти пука?
На дали хората се интересуват само от твоите цици ...
David Guetta - Little Bad Girl
Ама защо аз като гледам о то нямаш особенон бобиийс ама пак говориш на момичето...Първоначално написано от dream1707
По темата тряя ти поникнат на едно момиче от блока като стана на 18 и поникнаха зелките и стана най харесваното момиче в квартала. А ако не се ше намериш 4-5 хиляди за силикон
Е аз съм на 14 и почти нямам нищо!Спокс!Първоначално написано от katystar7
Като нямате, си ги срежете, за да не Ви е срам !
BOY от СофиЯ
ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333
We love small tits(ползвайте гоогле преводач ако не знаете
)
И аз нямах цици на 13..сега,след 5 години имам чашка C/D (зависи от марката) Ще ти пораснат,спокойно.
Believe in yourself.
Абе, мацка, на 13 за к'во са ти?! Аз имах и да ти кажа на тая възраст не са ми трябвали. Изчакай, има си време за всичко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще ти пораснат,развитието продължава до 18-тата година,
ДИШАЙ
![]()
6те пораснат не се притесняваи а ако иска6 да ускори6 развитието буза и ядки му е маиката на да предопредя 4е от бозата и дупето пораства![]()
Имаш много сериозен ПРОБЛЕМ!!!!....На 13 си и нямаш цици (ох немога) Изчакай година а може и две и ще имаш споко......Първоначално написано от katystar7
![]()
Преди да искаш цици хвърли един поглед на учебника си по БЕЛ ....
Има време - ще пораснат. Какво си се депресирала толкова. Всеки човек се развива различно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз имам цици от 4 клас и не ти трябват много , ако има как да не нося сутиен , но няма как.
wewew
Ами.. аз съм на 15 и още нямам почти никакви... Да видим дали ще порастнат мможем само да се надяваме![]()
А бе ей.. тва е форум за тийнеиджъри - това включва всиички подрастващи които са в пубертета.. Нямаш прави даже да гъкваш.. Нека се учат нека задават тъпи въпросии - самоо грешките учат истински! Секи минава по тоя път - тва, че си забравил/забравила свойте грешки по онова време въобще незначи да се държиш така с малките и то във форум за малки!Първоначално написано от redfox0111
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от AnzaRe
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
аз пя няям гъз ама не опищявам цял форум заради тфа![]()